یه نگاهی به اون تبلیغات " خدمت به اسراییل با خرید از این شرکتها " توجه کنید .
من که از خنده زیاد دارم سیر و سفر می کنم به سیاره برجیس و زحل و نپتون![]()
پس تهران الان باید کن فیکون بشه ...![]()
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
پس میگم چرا اسراییل زلزله نمیاد .
نگو که همشون توبه کردند و فقط ما موندیم
واقعا باید به نتانیاهو تبریک گفت به خاطر توبه ای که به درگاه الهی کرد و نگذاشت مورد خشم الهی قرار بگیره تا اسراییل زلزله بیاد
اصلا یه پیشنهاد دیگه : از فردا تمام در دانشکده های زمین شناسی رو گل بگیریم ، تا اقایون بهتر بتونند نظر بدهند در مورد زلزله .
از تشریف فرمایی ژاپن به این کنفرانس هم خیلی خوشحال می شویم .
موقع زلزله بم هم از این حرفا گفته بودن ... که همین امسال یکی از افرادی که تو برنامه نیمروز آورده بودن که اهل بم بود ،
خیلی از شایعاتی که درست کرده بودن ، ناراحت بود ......
اللهم اخرجنی من الظلمات الوهم و اکرمنی بالنور فهم
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
خداوند در قرآن می فرماند: کوهها هم در حرکتند اما ما حرکت انها را حس نمی کنیم .....
حرکت کوهها
در آیه ای مطلع می شویم که کوهها انچنانکه به نظر می رسند بی حرکت نیستند بلکه پیوسته در حرکتند :
وَتَرَى الْجِبَالَ تَحْسَبُهَا جَامِدَةً وَهِیَ تَمُرُّ مَرَّ السَّحَابِ صُنْعَ اللَّهِ الَّذِی أَتْقَنَ کُلَّ شَیْءٍ إِنَّهُ خَبِیرٌ بِمَا تَفْعَلُونَ (سوره نمل (27) آیه 88 )
« کوهها را بنگرید و آنها را ساکن و جامد تصور می کنید در صورتی که مانند ابر در حرکتند »
این حرکت کوهها ناشی از حرکت پوسته زمین است که کوهها برروی آن قرار دارند . پوسته زمین برروی هسته ی زمین شناور است . که دارای چگالی بیشتر است .
در ابتدای قرن بیستم بود که برای اولین بار یک دانشمند آلمانی بنام الفرد وگنر اظهار داشت : که خشکی های (قاره ها) زمین در آغاز تشکیل آنها به هم متصل بودند وسپس آهسته در جهات متفاوتی حرکت کرده واز هم جدا شدند .
در سال 1980 و 50 سال پس از مرگ او بود که زمین شناسان به درستی اظهار وگنر پی بردند . همچنانکه وگنر در یکی از نوشته هایش درسال 1915 به آن اشاره کرد توده های خشکی بر روی کره زمین در حدود 500 سال پیش به هم متصل بودند واین توده بزرگ که پانگا نامیده می شود در قطب جنوب قرار داشت .
حدود 180 میلیون سال پیش پانگا به د و قسمت تقسیم شد که در دو سمت مختلف شروع به حرکت کردند . یکی از این قاره های عظیم گوندوانا بود که شامل آفریقا ، استرالیا ، آنتارتیکا و هندوستان بود . دومی لوراسیا ، که شامل اروپا ، آمریکای شمالی و آسیا بجز هند بود . ودر 150 میلیون سال بعد از این جدائی گوندوانا ولوراسیا نیز به قسمتهای کوچکتری تقسیم شدند .
این قاره ها که پس از تقسیم شدن پانگا پدیدار شدند با سرعتی ثابت حدود چند سانتی متر در سال در حال حرکت بود ، ودر همان حال نسبت خشکی ها و آبها را تغییر دادند .
از بابت اینکه با حرف خنده دارشون 259 سال جوون شدم ازشون بسیار بسیار ممنونم...
حالا یه سؤال : با شمارش دقیق تعداد و نوع گناهان مردم منطقه میزان زلزله دقیق بود یا مثلاً باید میشد 6.28 ریشتر؟!!
واقعاً باید براشون تاسف خورد
البته یکی از دوستان تعریف میکرد که قبلاً هم گفته بودند که :
کی گفته ما از اروپا و آمریکا عقب تریم ؟!
اونا سال 2012 هستند و ما 1391
ما وقتی به سال 2012 برسیم خیلی پیشرفت کردیم !!!!!!!!!!!!!![]()
عشق کلید شهر قلب است، به شرط آن که قفل دلت هرز نباشد که با هر کلیدی باز شود …
بس کنید اگه با اون اوصاف که شما میگید اسلام ایران باید کفر باشه که زلزله میاد
1 چیزی بگید که تازه باشه
بد هست ش این حرفا .سبکی میاره برا آدم
زلزله بر اثر حرکات صفحات زمین ایجاد میشه
صبر کنید انکاری شما (روزنامه فلان ...)از نسل اعراب ملخ خورید ؟
حرص ادم در میاد
ویرایش توسط ایده تا پدیده : 17th August 2012 در ساعت 05:06 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)