تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد ... ... روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده و احســـــاس نام گرفته شده است ...ارزان نمی فروشمش...
*elman*, *tara*, 1344, ali-m, amir s, analyzer, azirtgweb, ✿elnaz✿, briliant quetion, david77, discover, dr doctor, Easy Bug, elinaaa, fantastic girl2, hermes2130, homeyra, ir2007, kahrupay, kamanabroo, m.g.s.t.r,M@hdi42, madmood, maytiii, meys@m, mohammad.persia, mozhgan.z.1368, narma, parastoo7575, parichehr, poune, reyhane.R, Rez@ee, RƎ ZA, saamaaneh, sare*, sebtoshshaikh, soham 313, spinas2, فریبا مشاری, ماه آفرید, ماری مریم, نارون1, ندا طلا, نسیم بهآر, وحید 0319, یک دو, yas-90, yasaman hedayati, ıɥsnɯɐɯ,ایده تا پدیده, حسین متقی, رضوس, زهرا قربانی, سمانه بیات, ستاره کویر, شه پری, طلیعه طلا
راستش نه ولی باید کم کم ماهم اماده شیم...
زندگی نوشتن یه داستانه که با مرگ به پایان میرسه
داستان زندگیتو زیبا بنویس
نه اصلن یعنی یه عالمه کار دارم که باید انجام بدم ، از مردن میترسم
میگن اونایی میترسن که گناهشون زیاده پس وای بر من![]()
من آماده ام !!
30 تیر میتونست همچین روزی باشه برا من ولی فک کنم خدا نخواست!!!![]()
زندگی زیباست ای زیبا پسند
زیبا اندیشان به زیبایی رسند
اگه بگم اره دروغ گفتم ولی به اون روز ایمان قلبی دارم وزیاد بهش فکر میکنم تااون جایی که تونستمم کارامو جوری انجام دادم که حداقل عذابه سختی در انتظارم نباشه.
ینصیحت از داداش کوچیکترتون به شما هرروز بعد از نمازتون یکبار زیارت عاشورارو بخونید. مطمئن باشید اگه امام حسینم دسته مارو نگیره مادرش دستمونو میگیره.مطمئن باشید.
چه سوال سختیه؟ ولی جوابش آسونه...نه
خدایا پناه بر تو ...
این روزها و شبها فرصت مناسبی ست ، اگر بخواهیم ] به اختیارخود [ از گذشته برگردیم .
راستش اصلا نه!!!
کلی کار دارم هنوز
ولی خب جواب این سوال توی دیر و زودش تاثییری فکر نکنم داشته باشه
ادم بایدخیلی وارسته باشه که بگه برای مرگ اماده اماده است.
ولی از رحمت خدا هم نا امید نیستم.
من معتقدم ادم اون جوری می میره که زندگی کرده.
پس کافیه برا خوب مردن درست زندگی کنیم.باقیش هم میسپریم دست خدا.
باور دارم مرگ به ما خیلی نزدیک است.خیلی بهش فکر می کنم.
یاد شعر سهراب:
ونترسیم از مرگ
مرگ پایان کبوتر نیست
مرگ وارونه یک زنجره نیست
مرگ در ذهن اقاقی جاریست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)