با سلام من براي درمان سينوزيت بعد ازگرفتن عكس راديولژي ساده ازصورت جواب عكس اين است Mucousal thickening سینوسهای ماگزیلری و فرونتال دو طرف سپتوم در نتیجه inflammation جلب توجه می نماید.
انحراف سپتوم بینی قابل رویت است.
تورم کورنه ها مشهود است.
گفت سينوزيت داري تو عكس مقداري انحراف دارم ولي دكتر گفته بسيار ناچيز است وعمل احتياج ندارد به يك پزشك طب سنتي مراجعه كردم برايم 2 شيشيه انفيه وروغن سياه دانه واسطوخودوس تجويز نمود سوال من اين بود بعد از استفاده از انفيه دچار ابريزش ومقداري سوزش در دماغ مي شوم وبايد چند بار مفين كنم تا ترشحات بيني ام خارج شود 15 بار فين كنم انهم با فشار زياد مي خواستم بدانم ايا فين كردن با فشار زياد به بيني يا مغز اسيب نمي رساند وبعد از مصرف انفيه عطسه شديد مي كنم ضرري ندارد با تشكر
با سلام وخسته نباشيد برادرم مدت يكسال است كه دچار مشكل گوارشي شده وغذا زياد نمي تواند بخورد وسردرد وسرش مقداري سنگين است ودرد در قفسه سينه دارد بعضي وقتها ازمايش داده ايا در اين ازمايش مشكل خاصي هست كه احتياج به پيگيري داشته باشد باتشكر
سلام.
اولین مشکل ایشون کمبود گلبولهای سفید خونشون هست که باید به پزشک مراجعه کنند تا علت این کاهش رو متوجه بشن.
نکته مثبت آزمایششون کم بودن کلسترول خونشون هست.
در سایر موارد من مشکل خاصی ندیدم ولی واسه کمبود wbc یا گلبولهای سفید خونشون حتما به پزشک مراجعه کنند چون ممکنه عفونتی در بدنشون باشه که باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی بدنشون شده.
ايا كاهش wbcمي تواند از عفونت لوزه ها باشد وپزشك از كجا مي تواند علت كاهش wbc را پي ببرد
یکی از دوستان من در سن پایین(نوجوانی) دچار سفیدی مو شده ایا جنبه ارثی دارد یامیتواند در اثر ترس شدید ایجاد شده باشد ؟ ایا العان در سن 30 سالگی راهکاری برای برگرداندن رنگ دانه های مو هست ؟ ایا این شامپو های جدید محلول ها کارایی دارن ؟ ایادارو های گیاهی تاثیری دارن؟
خدا يا قلبم را آسماني كن تا همه از آبيش لذت ببرند
سلام به شما.
پیشنهاد من اینه که به لینک زیر سر بزنید:
http://forum.iransalamat.com/showthread.php?t=2384
لینک بالا توضیحات کاملی در این باره نوشته.
اگه سوال دیگه ای داشتید یا با خوندن مطالب لینک بالا بازم سوالی داشتید من در خدمتتون هستم.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)