با سلام خدمت دوستان، مطالب گفته شده را دیدم احساس کردم باید حقیقتو بگم تا بدونید.
عرضم خدمت شما که، از امسال کلا ثبت اختراع به صورت عجیبی سخت شده،و سخت ترین مرحله ان مرحله تاییده گرفتنشه، و اینم بدونید که اختراتون هرچی هم باشه حتی اگه مقام بین المللی هم داشته باشه باید تاییده بگیرید!!. تاییده گرفتن هم اصلا اینطوری نیست که برین از یک هیئت علمی نامه بگیرید چون اصلا قبول نمی کنن( حتی اگه او استاد معروفی باشه)!!. برای این کار اگه بخواهید واسه دانشگاه تاییده بگیرید، نامه ی معرفی که می دن مسقیم به قسمت معاونت پژوهشی دانشگاه است و تو دانشگاه هم اصلا به شما نمی گن که برای داوری پیشه کودوم اساتید فرستادن، حالا همه این عرایضم یک طرف قضیه هست، یک نکته بسیار مهم و بد دیگه اینه که این دانشگاه ها برای قبول کردن بررسی اختراع شما یا 1-پول می خوان(100هزار تومان تا 250) 2- سهم از اختراعتوان (دانشگاه امیر کبیر 25% دانشگاه ازاد 50% و...).
بنده که چنتا انجام دادم واقعا ....... شد. امیدوارم شما موفق باشید.
سلام...
همه چي به خودتون و اختراعتون بستگي داره...
الان مثلا اختراع من يك نيروگاه هست...
اگر حمايت نباشه ماكتش هم نميشه ساخت...
نيروگاه دوم رفته مجلس واسه تامين اعتبار كه اونم سرگذشت روشني نداره...
اختراع سوم يك فيلتره كه توي كف دست هم جا ميشه...
اگر نخرن يا حمايت نكنن خودم ميتونم توي زيرزمين هم بسازمش...
پس اول از همه ثبت و نامگذاري به نام شما مهمه...
بعد بنا به نوع اختراع يا خودتون تجاري ميكنيد...
يا حمايت براي تجاري سازي ميگيريد...
يا مالكيتش رو ميفروشيد...
يا در شرايط خاص كار به جاهاي باريك و وزارت خونه ها و مجلس و اينا ميوفته...
فراموش نكنيد كه كسي دنبال شما نمياد و خودتون بايد پيگير كارهاتون باشيد...
دوست عزيز هر كسي بايد بنا به شرايط روحي و شخصي خودش و شرايط فعلي كشور اقدام به خلق اثر كنه...
مثلا من به خاطر 14 سال جنجال و كشمكش سر يه ثبت اختراع توليد برق با وزير و وكيل و رئيس...
دوست داشتم اولين طرحم يك نيروگاه باشه...
اعتبار و اعتماد به نفسم رو بالا ميبرد...
اما در حقيقت از اين گونه طرح ها كه ملي به حساب ميان واسه امثال ما آبي گرم نميشه...
الان روي طرح هاي كوچيك و زودبازده كار ميكنم...
چون با افراد كوچيكتري سرو كله ميزنم و مصرف كننده و خريدار هاي كوچيكتري هم دارم...
اما در صورت گسترش دامنه، با صرف انرژي كمتر، دستاورد هاي بزرگتري از نيروگاه برام داره...
به نظر من شما اقدام به ثبت اختراع كن و توي اين شش ماه وقت كافي داري تا براي تجاري سازيش تصميم بگيري...![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)