اگه یه اختراع کاربردی ثبت کنم، واقعا کسی اون رو می خره؟
اگه یه اختراع کاربردی ثبت کنم، واقعا کسی اون رو می خره؟
سلام
تا الان من ندیدم ولی احتمال داره بخرند
اگر طرح-ایده-اختراع ثبت شده ای دارین به بنده پیام خصوصی بدین
اگر طرح قابل قبولی بود
با چند نفر از مدیران سایت جلسه میزاریم و بررسی میکنیم و در صورت اقتصادی بودن برای سرمایه گذاری
مجوز ایجاد 1 کارگروه تخصصی بهتون داده میشه که افراد خیلی محدودی بهش دسترسی دارند و میتونین اونجا اختراعتونو پیگیری کنین تا به تولید و خروجی محصول برسید
فقط طرحهایی روشون سرمایه گذاری میشه از طریق سایت که توجیه فنی و اقتصادی داشته باشند
http://www.njavan.com/forum/showthre...274#post336274
ویرایش توسط حسین متقی : 23rd May 2012 در ساعت 05:57 PM
مگر این سایت از طرف دولت حمایت می شه؟با چند نفر از مدیران سایت جلسه میزاریم و بررسی میکنیم و در صورت اقتصادی بودن برای سرمایه گذاری
مجوز ایجاد 1 کارگروه تخصصی بهتون داده میشه که افراد خیلی محدودی بهش دسترسی دارند و میتونین اونجا اختراعتونو پیگیری کنین تا به تولید و خروجی محصول برسید
مشکل همینه ! تازه اگر هم ثبت کنم، باز هم نمی شه مطمئن بود.قضیه اینه که شما طرحتو بگی 10 نفر دیگه مقاله و سمینار میزارند که این ایده ی من بوده چون قدرتشو دارند و نمونشو خودم به کرات دیدم
البته اسم طرح رو گفتم بهشون و اونا گفتن مشخصات دقیق تر بده که من دیگه مشخصات دقیق تر ندادم ولی اصل مطلب رو گفتم بهشون. چندتا نکته ریز مونده که اون رو هم بنظرم خودشون متوجه می شن.
این طرح رو دو سال پیش داده بودم به مرکز رشد ولی گفتن مشخصات فنیش کامل نیست. منم وقت نشد برم دنبالش.
الان من کار و درآمد خودم رو دارم. حالا این اختراع بگیره یا نگیره مسئله ای نیست، اما مشکل اینه که ممکنه دردسر درست بشه برام ! مثلا یه شرکت بخواد جلوی کارم رو بگیره و دردسر الکی درست بشه برام !
خلاصه نمی دونم باید چیکار کرد.
سلام من هم میتونم از طرف یه پژوهشکده واسه طرحتون (البته اگه چیز معقولی باشه )حمایت مالی بگیرم در صورت تمایل درباره طرحتون بهم ایمیل بزنید
s.m_h99@yahoo.com
من ساکن اصفهانم
اگه یه پروپزال از طرحتون برام ارسال کنید تمام تلاشمو برای به نتیجه رسیدنش انجام میدم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)