سلام اگه میشه میخواستم از مدیریت سایت خواهش کنم که سایت رو به برنامه ی taptalk اضافه کنه که ما بتونیم با موبایل هم پست بزاریم
بازدیدم بیشتر میشه![]()
سلام اگه میشه میخواستم از مدیریت سایت خواهش کنم که سایت رو به برنامه ی taptalk اضافه کنه که ما بتونیم با موبایل هم پست بزاریم
بازدیدم بیشتر میشه![]()
هر گونه مشکل در خصوص آیفون را یه من اطلاع دهید....
توجه کنید که برنامه هایی که توسط من آپلود شده باشند دارای پسورد www.njavan.com میباشند...
برای تشکر از پست ها فقط از دکمه ی تشکر استفاده کنید....
باید از این طریق شما فروم رو به taptalk اضافه کنید
سایتهای ایرانی بیشترشون وصل هستن به این برنامه
من سرچ کردم دیدم njavan نیست
http://tapatalk.com/index.php?login=5
توجه کنید که برنامه هایی که توسط من آپلود شده باشند دارای پسورد www.njavan.com میباشند...
یکی جواب بده![]()
سلام
چرا؟؟؟
![]()
سلام
چرا یک کتابخونه نداریم تو سایت
هر بخشی برا خودش یه سری کتاب داره تازه بعضی بخش ها هم انگار ندارن
اگه یه کتاب در مورد یه موضوع بخوایم باید هر بخش رو دونه دونه بگردیم ببینیم کتابخونش کجاست
فکر نمیکنید یه کتابخونه منظم و منسجم بهتر باشه؟؟؟؟
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
سلام
چرا یک کتابخونه نداریم تو سایت
هر بخشی برا خودش یه سری کتاب داره تازه بعضی بخش ها هم انگار ندارن
اگه یه کتاب در مورد یه موضوع بخوایم باید هر بخش رو دونه دونه بگردیم ببینیم کتابخونش کجاست
فکر نمیکنید یه کتابخونه منظم و منسجم بهتر باشه؟؟؟؟
http://www.njavan.com/forum/downloads.php
دوستان و همکاران گرامی سایت با عرض تبریک سال جدید و آرزوی سالی پر بار برای همگی، پیشنهاد می کنم (نمی دونم قبلاً توسط دیگر عزیزان مطرح شده یا نه) برای این سایت یک نرم افزار تحت موبایل (هم مبتنی بر آندروید هم iOS) طراحی شود که مبتنی بر RSS باشه یعنی وقتی ما بازش می کنیم آخرین ارسالهای انجمنها رو بدون اینکه از عناصر گرافیکی و انیمیشنی بخواد استفاده کنه و صرفاً به صورت Text برامون بیاره. حسن این کار اینه که چون معمولاً بیشتر وقتها موبایل همراهمونه و از طریق wi-fi و GPRS به اینترنت دسترسی داریم بتونیم به راحتی و سرعت به آخرین مطالب ارسالی به صورت تیتر وار دسترسی پیدا کنیم و در صورت مطالعه جزئیات بیشتر از مرورگر خود گوشی استفاده کنیم. (یعنی به اون join بشه)
چیزی شبیه برنامه kiosk در آندروید یا گوگل ریدر.
البته راه ساده ترش هم فید کردن RSS های سایت (هر تالار و زیرمجموعه ای برای خودش RSS جداگانه دارد) در نرم افزار Google Reader خود گوشی هستش. ولی اگه نرم افزار جدا برای این کار طراحی بشه هم به نوعی تبلیغ مثبت محسوب میشه هم کاملاً قابل تنظیم یا Customize خواهد بود. حتی در نسخه های بعدی هم می توان امکان ارسال مطلب توسط کاربران هم از داخل موبایل به سایت را فراهم کرد.
شاد و موفق باشید.
Good Thought, Goods Words, Good Deeds
اندیشه نیک، گفتار نیک، کردار نیک
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)