اولین آرزو رو که خودتون گفتید. اما من آرزو می کنم تا همه حاجتمندان و آرزومندان بتونن به اون چیزی که می خوان برسن. امیدوارم سال جدید، پر بارتر از سال پیش باشه برای همه ما. پس بیاین با هم به استقبال این سال نو بریم.![]()
اولین آرزو رو که خودتون گفتید. اما من آرزو می کنم تا همه حاجتمندان و آرزومندان بتونن به اون چیزی که می خوان برسن. امیدوارم سال جدید، پر بارتر از سال پیش باشه برای همه ما. پس بیاین با هم به استقبال این سال نو بریم.![]()
خدایا هیچ گاه هیچ گاه ما را به خود وا مگذار........
خدايا همه بيماران رو شفا بده !
دلم تنگه پرتقالِ من!
خدایا سریازی رو حذف بفرما![]()
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
مخفی جان از دل ما گفتید واقعا این همه حق الناس رو یک کشور .... انجام بده؟! خیلی ناراحت کننده است(هرچند که اونام برای خودشون دلیل دارن اما اسلام واقعا این رو بدعت نمیدونه؟؟...)
التماس دعا
خدایا مگذار ما از ثقل اکبرت غافل شویم
شفای تمامی بیماران و شفای بیماری عزیز من![]()
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
خدایا .....
صبر عطا کن تا هر آنچه برایم مقدر کردی را تاب بیارم و حضور خودت در کنارم مثل همیشه دلگرمیم باشه
آرامش عطا کن تا در ارتباط با خَلق بهترین خُلق را داشته باشم
قدرت بده تا برای رسیدن به تو از هر سختی ایی به راحتی عبور کنم
توانایی بده تا برای برآوردن آرزوی بندهات قدمی بر دارم (برخی آرزوهای کوچک اما بزرگ در نظر آرزومندان)
خدایا با تمام وجودم به قدر بینهایت میپرستمت و دوستت دارم آرزو میکنم هرگز این ارزش نقصان پیدا نکند
خدایا برایم باش تا همه باشند ...
باسلام وتشکرازدوست عزیز که این پست رو گذاشتن
من توزندگیم هیچوقت آرزوی بزرگی نکردم و همش به آرزوهای کوچیک بسنده میکنم چون میدونم راه رسیدن به هدفم همین آرزوهای کوچیکه و.............
من آرزو کرده بودم بتونم عزیزترین اشخاص زندگیم رو در وقت سال تحویل در کنار خانه خدا ببرم و گوشه ای از زحمات خونوادم رو جبران کنم واز خدا تشکر میکنم که من رو لایق دونست و به آرزوی دیرینه ام رسیدم و امـــــــــا........
آرزوی امسال من سلامتی تمام دوستانی که منو لایق دوستی دونستن هستش
من آرزوی دیگه ای فعلا ندارم
باسپاس
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها
( کوروش کبیر )
آرزو میکنم تو سال 91موفقیت هایی کسب کنم که آخر سال شرمنده خودم نشم
واینکه پدر ومادرم همیشه از نعمت بزرگ خداوند یعنی سلامتی برخوردار باشند البته همه ی پدر ومادر ها سال های سال سایه شون بالا سر فرزندانشان باشه
همه به حاجتشون برسن
پیشاپیش سال جدید رو به همه ی دوستان عزیزم تبریک میگم![]()
لبخند کم خرجترین آرایش چهره است.چهره ات به این آرایش همیشه آراسته باد.
سلام
به نظر من تحقق فرج قشنگ ترین آرزو می تونه باشه
الهم عجل لولیک الفرج
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)