دوستان عزیزی که تمایل دارند در قسمت حسابداری مشغول باشند با دادن پست های مفید تحت سازماندهی جناب جباری مشغول به فعالیت خواهند شد .
دوستان عزیزی که تمایل دارند در قسمت حسابداری مشغول باشند با دادن پست های مفید تحت سازماندهی جناب جباری مشغول به فعالیت خواهند شد .
http://roksana65.blogfa.com/ساناز فرهیدوش
وبلاگ خودشکوفایی
باسلام خدمت تمامی دوستان
ازتمامی دوستانی که تمایل به همکاری در تالار حسابداری رادارند خواهشمندم نقطه نظرات خودشون رو به اینجانب جهت ارتقاء تالار وانجمن منعکس کنند و باعث پیشرفت روزافزون این انجمن
علی الخصوص سایت نخبگان جوان باشند.
باتشکر
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها
( کوروش کبیر )
سلام
دوستان عزیز واقعا برایم جای سوال است که چطور انجمن حسابدرای این سایت اینقدر بی کس وکار است و در ضمن از اقای جباری نیز تشکر ویژه دارم که ظاهرا ایشان این انجمن را زنده گه داشته اند....
در صورتی که در اکثر فرمها دیگر انجمنهای حسابداری جزو بیشترین و شلوغترین انجمنها هستند....
.....![]()
مهربان باش ، شاید فردای نباشد.....
باسلام بر جناب آقای منصوری عزیز
تشکر میکنم از شما و از اینکه نقطه نظرتون رو عنوان کردید.
اما از حق نگذریم که تمامی دوستان تلاش میکردند که بتونن این تالار رو فعال کنند مدیران تالارها،مدیران بخش و حتی مدیران ارشد
اما دوست عزیز باید اذعان کنم چون این سایت تمامی رشته ها رو پوشش میده و دسترسی مدیران ارشد به تمامی کاربرانی که در تمامی رشته ها
مهارت داشته باشند سخته از این رو بعضی از تالارها از اون حالت فعالیت و میانگین ارسالها کمتر تو چشم هستن چه بسا همین تالارها رو فقط صرف اینکه خاک نخوره مدیران انجمن ومدیران بخشهایی که شاید اطلاعاتی در اون بخش ندارن اقدام به ارسال پست میکنن،
من به نوبه خودم از تمامی دوستانی که تالار حسابداری رو سر پا نگه داشتن تشکر میکنم وقدر دان زحماتشون هستم.
از شما دوست عزیز هم خواهشمندم که مرا در این امر یاری کنید تا با هم بتوانیم هم این تالار و هم سایت رو بالا ببریم.
دوستدار شما
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها
( کوروش کبیر )
سلام
چشم سعی می کنم در حد توانم .... معلومات و تجربیاتم را انتقال بدم
مهربان باش ، شاید فردای نباشد.....
در حد توانم منم هستم
سلام با توجه به فراوانی تالار های مشابه و اینکه کاربران صرفا جهت یافتن جواب سوالات خود بیشتر وقت می گذارند نه دادن جواب سایرین (البته نه بطور مطلق) می بایست کاربری مدیریت این گروه را عهده دار شود که حدالمقدور جواب سوال کاربران جدید را بدهد یا اینکه به منبع معتبری معرفی کند چرا که اکثر کاربران به دلیل عدم یلفتن جواب به سراغ تالار های مشابه رفته و بطور موقت در آنجا فعالیت می کنند در نتیجه فعالیت تالار از رونق خوبی برخوردار نخواهد بود و ضمنا هر چه سایت کمتر تبلیغات آگهی داشته باشد هم از حیث اعتبار و هم از جذب کاربران خوب بهره مند خواهد شد
سلام اگر امکان داره منم میخوام شرکت کنم
منم در حد توان هستم
یـه رابـطـه فـقـط مـخـصـوص دو نـفـره...
ولـی بـعـضـی احـمـق ها،
شـمـارش بـلـد نـیـسـتـن!!!
سلام
هر چند که من دانشجویی بیش نیستم و برای گرفتن اطلاعات بیشتر عضو این انجمن شدم
اما برای رونق دادن تالار حسابداری اعلام آمادگی میکنم
واقعا چرا همه جا حسابداری باید مظلوم باشه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)