سلام به تمام نخبه گل.امیدوارم که حال همتون خوب باشه.
طرحی که من دارم اینه که ارزانترین راه برای شیرین کردن آّب واستفاده آن در امور کشاورزی.
دوست دارم نظرات شما بدونم
با تشکر
![]()
سلام به تمام نخبه گل.امیدوارم که حال همتون خوب باشه.
طرحی که من دارم اینه که ارزانترین راه برای شیرین کردن آّب واستفاده آن در امور کشاورزی.
دوست دارم نظرات شما بدونم
با تشکر
![]()
خب اگه شیرین کردن آب واسه مصارف کشاورزیه پس حجم زیادتری از آب باید شیرین بشه که صرفه اقتصادی داشته باشه
نظر خودتون چیه و میخواین با چجوری این کارو انجام بدین؟
اگر چیزی برای باز آفریدن ندارید خود را باز بیافرینید
اگر امکان داره مقایسه ای بین آبها داشته باشین و مزایای استفاده از آب شیرین را بگین را به راه خل های موجود بپردازیم.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
جالبه...
اگه کمک تحقیق میدانی داشتید بهم بگید کمکتون میکنم.
![]()
به نظر من روش شيميايي ...
در اون مقیاس فکر کنم بهترین راه استفاده فرایند های کلا شیمیایی باشه البته راه اسمز معکوس اگه هزینه بشه ایده مناسبیه!
ولی هیچی جای خورشید رو نمی گیره!
میشه به راحتی با جذب انرژی خورشید اب را تبخیر و تقطیر کرد و هزینه ای هم نداره!
راحته!با استفاده از نانو فیلتر ها
ویرایش توسط pedram shams : 17th January 2012 در ساعت 09:09 PM
تقطیر
چیزی که تو ذات خود طبیعته نمی تونه زیاد بهش آسیب بزنه
خب طیق تحقیقات استفاده از انرژی های تجدید پذیر مثل خورشید یا امواج بهتره!
در مورد انرژی خورشیدی یه لایه جاذب باید داشته باشیم که فشار محیطش هم کم فشار باشه!
ببین یه گل خونه رو تصور کن با سقف شیشه ای که کاملا ابندی شده و گاز های درونش هم با هلیم یا هیدروژن کم فشار تعویض شده باشه!
در این صورت یه چیزی شبیه به هیت پایپ خواهیم داشت و خوبیش هم اینه که اب تو دمای کمتری جوش میاد مثلا 40 تا 60 درجه!
اب بعد این که جوش میاد توسط یه فن یه بخش تقطیر منتقل میشه و با اب ورودی تقطیر و ذخیره میشه!
وقتی هم بخویم که استفاده کنیم با یه پمپ اب رو تلمبه می کنیم که امن تر هم باشه و هلیم یا هیدروژن درون محفظه نشت نکنه!
![]()
ویرایش توسط عرفان سلیم زاده : 18th January 2012 در ساعت 02:42 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)