دختر ۳۰ ساله تایوانی به دلیل نبود خواستگار بالقوه با خودش ازدواج کرد!
به گزارش فارنت و به نقل از روزنامه انگلیسی دیلیتلگراف یک زن تایوانی تصمیم گرفت به دلیل نبود خواستگار بالقوه و در مراسمی رسمی با خودش ازدواج کند.
چنویی با ژست گرفتن و انداختن چندین عکس مختلف با لباس سفید عروسی و جستجو در میان برگزار کنندههای مراسم عروسی و اجاره تالار محل مراسم، برای برگزاری این مراسم با ۳۰ نفر از دوستان خود برنامهریزی کرده است.
این دختر ۳۰ ساله که کارمند یک اداره در تایپه است بر خلاف مردان جامعه خودش با فشارهای اجتماعی زیادی برای ازدواج روبرو بوده و اکنون برای برگزاری مراسم ازدواج با خودش در ماه آینده برنامهریزی کرده است.
وی در این خصوص میگوید: سن سیسالگی دوره مهمی برای من است. کار و تجربه من به نقطه خوبی رسیده است اما من هنوز شریکی پیدا نکردهام بنابراین چه کاری میتوانم انجام دهم؟
این خانم تایوانی که مراسم ازدواج با خودش که با هزینه ۳۶۰۰ پوندی برگزار میشود و پس از تبلیغات و راهاندازی کمپینهای اینترنتی صورت می گیرد در ادامه میگوید: این به معنای ان نیست که من مخالف ازدواج باشم. من فقط امیدوارم که بتوانم با این اقدام ایدهای متفاوت و ملتزم به آیینها و رسومات را به نمایش بگذارم.
سن ازدواج زنان تایوانی در حال افزایش است و این در کنار وضعیت اقتصادی آنها برای دولت تایوان در کنار تاثیر این موضوع در زاد و ولد و جمعیت و بهرهوری زنان در جامعه تایوان نگران کننده شده است.
رسانههای محلی در تایوان میگویند که تنها دو پنجم زنان مورد مطالعه در ارزیابی وزارت آموزش تایوان در سال جاری اعلام کردهاند که تصور آنها بر این است که افراد متاهل باید زندگی بهتری نسبت به مجردها داشته باشند.
خانم چن که باری ماه عسل به تنهایی به استرالیا سفر خواهد کرد میگوید: من تنها امیدوارم که مردم بیشتری خودشان را دوست داشته باشند.
وی خاطرنشان میکند که مادر او در ابتدا مخالف ازدواج تنهایی او بوده است اما پس از مدتی به برنامه ازدواج او پیوسته است.
ازدواج تنهایی این زن تایوانی در حالی صورت میگیرد که از لحاظ قانونی او نمیتواند این ازدواج با خود را ثبت کند و اگر او بعدها مردی را برای ازدواج پیدا کند میتواند واقعا عروسی کند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)