دارم به اين فكر مي كنم كه برخي از لحظات چه زود طوفاني مي شوند و يكهو آدم رو به تكاپوي شديد مي اندازند....
خدايا شكرت ... مشكل همه رو به بهترين نحو حل كن ... يه گوشه چشمي هم به ما بيانداز![]()
دارم به اين فكر مي كنم كه برخي از لحظات چه زود طوفاني مي شوند و يكهو آدم رو به تكاپوي شديد مي اندازند....
خدايا شكرت ... مشكل همه رو به بهترين نحو حل كن ... يه گوشه چشمي هم به ما بيانداز![]()
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
حالا خواستم بگم از این کار نازخاتون عزیز خیلی خوشم میاد که هیچ کس رو از دعای خیر خودش محروم نمی کنه
خدا انشاءالله حاجت دل نازخاتون و همه رو بده
ای کاش عظمت در نگاه تو باشد, نه در چیزی که به آن می نگری...
حالا عید همگی مبارک![]()
یارب
.
دارم فکر می کنم یعنی می شه ...............
آره می شه .
.
چون هر چی توی ذهنم اومده ، شده .
پس اینم می شه .
خوشحالم .
.
ولی نمی دونم آیا قراره بشه توی ذهنم می یاد یا نه ، توی ذهنم می یاد و بعا می شه .
خلاصه که می شه . همین مهمه .
چر از مجهولات .
.
الهی شکر .
یاعلی
یا رب با تو سخن می گویم:گر به تو افتدم نظر؛ چهره به چهره، رو به روشرح دهم غم فراق؛ نکته به نکته، مو به مو
(پروردگارا! مرا و والدین مرا و مومنان را روزی که حساب برپا شود، ببخشا) 41سوره ی ابراهیم
یا رب با تو سخن می گویم:گر به تو افتدم نظر؛ چهره به چهره، رو به روشرح دهم غم فراق؛ نکته به نکته، مو به مو
(پروردگارا! مرا و والدین مرا و مومنان را روزی که حساب برپا شود، ببخشا) 41سوره ی ابراهیم
حالا دارم می میرم از بی خوابی میخوام برم استراحت کنم
راستش از اين خبر
دستور تخريب مجسمه آريو برزن صادر شد !!!
خيلي داغون شده دارم فكر ميكنم خدايا كي ميشه ايران من خرم و اباد بشه.....
ايا با اين افراد ميشه![]()
دارم فکر می کنم یه کاری کنم که یه دنیا بهم افتخار کنن و بتونم یه تغییر اساسی بوجود بیارم
تا چند دقیقه پیش دلم طوفانی بود.حالا یکم اروم شده ولی هنوز چشمام از طوفانی ک اومده خیسه...
اما دیگه اروم شدم.گریه رو خیلی دوس دارم.
دارم اهنگ تو نرو از مهدی رضوانو گوش میدم خیلی قشنگه...خاطراتو ب یادم میاره..
سلامتي اوني كه انقدر يادشيم كه اگه ياد خدا بوديم نصف بهشت مالمون بود...
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)