درود بر شما
تو این تاپیک تصمیم داریم اتفاقاتی که در حال حاضر رخ دادن یا قراره اتفاق بیفتن یا حتی دوس داریم اتفاق بیفتن رو شرح بدیم
این خودش یه نوع تمرین واسه نوشتن و شرح دادن وقایع روزانه س
موفق باشید ....![]()
درود بر شما
تو این تاپیک تصمیم داریم اتفاقاتی که در حال حاضر رخ دادن یا قراره اتفاق بیفتن یا حتی دوس داریم اتفاق بیفتن رو شرح بدیم
این خودش یه نوع تمرین واسه نوشتن و شرح دادن وقایع روزانه س
موفق باشید ....![]()
ویرایش توسط باستان شناس : 9th June 2011 در ساعت 11:34 AM
ای کاش عظمت در نگاه تو باشد, نه در چیزی که به آن می نگری...
"golbarg", "VICTOR", * Elahe *, **Meh**, **مهرنگار**, *atusa*, *FATIMA*, *nura*, *WIZARD*, A S I R, Admin, akbarkeyvan, amirbrz, anael, Bad Sector,Capitan Totti, elhamjoon, eng sajad, f.j.chemist, farhad_jomand, fatima2012, fly in the sky, GAZAL88, golden3, H37, JABR920, k.ahmadi, kamanabroo, kamel.gholami, LaDy Ds DeMoNa, m.hematian,M@hdi42, Maria.Mahyas, mehran_7418, meydanmin, mhnz, mohammad hossin79, nedasoltani, nkhoshdel, Only Math, papie, parastoo69, parisa niakan, parnian 80, pegah*_, poune, pourbehesht, Ronia, Sa.n,setayesh shb, solinaz, ماه آفرید, نارون1, نازخاتون, نسیم بهآر, یاسمین5454, warrior, yas-90, z@hra98, [JAVID, امیر دانته, انجمن شاعران مرده, ارغنون, باستان شناس, تووت فرنگی, داداشی, رقیه سادات, راضیه خزایی, رضوس, سید لفته فردزاده, ساناز فرهیدوش, ستاره کویر, ستاره صبح امید, سروه74, سروران, عبدالله91, غزل آشنا, غزل بارون
حالا دارم به این فکر می کنم که اوقات فراغتم رو چه جوری بگذرونم![]()
ای کاش عظمت در نگاه تو باشد, نه در چیزی که به آن می نگری...
حالا دارم به این فکر میکنم بعد امتحانا برم کوه و ورزش هایی که قبلا بهش می پرداختمو شروع کنم دوباره![]()
دنیا
پا به ماه ِلبخند توست
بخند
بگذار زندگی بدنیا بیاید...
**مهرنگار**, *atusa*, *FATIMA*, *WIZARD*, Artmis., Bad Sector, elhamjoon, golden3, kamanabroo,M@hdi42, mehran_7418, moshavera, nedasoltani, Only Math, pegah*_, solinaz, نارون1, نازخاتون, نسیم بهآر, warrior, ^*زهرا*^, امیر دانته, ارغنون, باستان شناس, داداشی, رقیه سادات, سید لفته فردزاده, ساناز فرهیدوش, ستاره صبح امید
دارم به اين فكر مي كنم كه امروز بعد از كار مي خوام برم خريد...![]()
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
ویرایش توسط باستان شناس : 9th June 2011 در ساعت 11:07 AM
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
منم منتظرم ی نفربهم ایمیل یا پیام بده و خوشحالم کنه.چون خیلی حالم گرفتست.یه اتفاقه خیلی خیلی بد برام افتاده ک بدجور حالمو گرفته.امتحان شیمی دارم ولی با ابن اتفاق اصلا نمیتونم بخونم.کاش همش ی خواب باشه.
سلامتي اوني كه انقدر يادشيم كه اگه ياد خدا بوديم نصف بهشت مالمون بود...
من الان دارم به کلاسای تابستونی فکر می کنم..........
به اینم فکر می کننم با این طرز درس خوندن من کارنامه ی درخشانم چه جوری می شه....
![]()
وااااااااااااااااااای خدا من از فکر امتحانای پایان ترم و تقارنشون با عروسی آبجیم به هیچ چیز دیگه ای نمیتونم فکر کنم
![]()
ای خدای بزرگمن در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری...
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)