خبرگزاري دانشجويان ايران


وزير بهداشت در آستانه نوروز از نظارت جدي اين وزارتخانه بر پخت غذاها و مواد اوليه آن‌ها خبر داد.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، مرضيه وحيد دستجردي افزود: به رغم توصيه‌ها و نظارت‌هاي مداوم وزارت بهداشت، برخي افراد به خوردن غذاهاي فوري مانند سوسيس و كالباس تمايل دارند. به اين افراد توصيه مي‌كنيم حداقل هفته‌اي يك‌بار از اين مواد مصرف كنند و اگر بيماري زمينه‌اي دارند به هيچ وجه اين نوع غذاها را نخورند.
وي همچنين با اشاره به برگزاري مراسم اولين دوره اهداي جايزه ملي كيفيت به مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي و دارويي در كشور گفت: اهداي چنين جوايزي كه شاخص‌هايي مانند اخلاق و صداقت، قيمت، مرغوبيت، نوآوري و دسترسي در توليد را مد نظر قرار مي‌دهد، به تشويق توليدكنندگان براي توليد محصول مرغوب‌تر كمك مي‌كند و بايد گسترش يابد.