پزشكان دانشگاه غرب استراليا در يك بازبيني جديد يادآور شدند كه نوشيدن منظم چاي سياه يا چاي سبز ميتواند 11 درصد خطر حمله قلبي و بيماريهاي قلبي را كاهش دهد.
سلامت نیوز: مصرف روزانه سه فنجان چاي راهكاري موثر براي جلوگيري از حمله قلبي و سكته مغزي است.
به گزارش ايسنا، پزشكان دانشگاه غرب استراليا در يك بازبيني جديد يادآور شدند كه نوشيدن منظم چاي سياه يا چاي سبز ميتواند 11 درصد خطر حمله قلبي و بيماريهاي قلبي را كاهش دهد.
چاي از تشكيل لختههاي خوني در سرخرگهاي اصلي جلوگيري ميكند. پلاكها در واقع تركيبي از چربي خطرناك و كلسترول هستند.
به گزارش روزنامه تلگراف، متخصصان تغذيه معتقدند كه به لحاظ تحويل آنتي اكسيدانها، دو فنجان چاي معادل پنج نوبت مصرف سبزيجات يا دو عدد سيب حاوي آنتي اكسيدانها است. مزاياي چاي به طور چشمگيري به خاطر محتواي فلاوونوئيد آن است.
فلاوونوئيدها در واقع محتويات آنتي اكسيداني هستند كه با بيماريهاي قلبي ـ عروقي تعامل دارند. هر يك فنجان چاي بين 150 تا 200 ميليگرم فلاوونوئيد دارد. علاوه بر اينها ميزان فلاوونوئيد موجود در چاي سياه درست به همان اندازه چاي سبز است.
علاقه مندی ها (Bookmarks)