دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: انتقاد دوباره ی قلعه نویی از برنامه ی ۹۰: میكرفن را داده اند به یك آدم غیرفنی

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    دانشجوی کامپیوتر
    ارسال تشکر
    443
    دریافت تشکر: 612
    قدرت امتیاز دهی
    29
    Array

پیش فرض انتقاد دوباره ی قلعه نویی از برنامه ی ۹۰: میكرفن را داده اند به یك آدم غیرفنی

انتقاد دوباره ی قلعه نویی از برنامه ی ۹۰: میكرفن را داده اند به یك آدم غیرفنی

سرمربی تیم فوتبال سپاهان بار دیگر از برنامه ۹۰ انتقاد كرد و این برنامه و مجری اش را عامل اصلی بسیاری از حاشیه های فوتبال ایران دانست.

امیر قلعه نویی درباره توقف سپاهان برابر نفت تهران گفت: در این بازی و به ویژه از دقیقه ۷۰ نیمه دوم در حد سپاهان نبودیم. بازیكنان تعویضی مان هم عملكرد خوبی نداشته اند با این حال دو سه موقعیت خوب داشتیم كه می توانستیم با استفاده از آنها به پیروزی برسیم.
    وی افزود: با این حال در دو بازی اخیر ۴ امتیاز گرفته ایم و بدون این كه گلی دریافت كنیم سه رده صعود كرده ایم. این نشان می دهد كه روندمان رو به رشد است ولی اعتقادم این است كه ما در حد و اندازه سپاهان نیستیم انتظاری كه از تیممان وجود دارد به حق است. باید بهتر از این شویم.
    قلعه نویی با بیان این كه این خوب نبودن دلایلی دارد، گفت: یكی از دلایلی كه توانسته بر عملكرد ما تاثیر بگذارد جدایی گاه و بی گاه بازیكنان است. تا می خواهیم به هماهنگی برسیم چند بازیكن از تیم مان جدا می شود و این شرایط را برای مان دشوار كرده است. توقع مردم بیش از این است. باید یك سری ایرادهای فنی مان را برطرف كرده و روی برخی مسایل تجدیدنظر كنیم.
    وی در پاسخ به این سوال كه این مسایل چه هستند، گفت: باید بر روی ۵۰ متر جلویی مان تجدیدنظر كنیم. دوبازی است كه گل نخورده ایم و اگر بازی با استقلال را كنار بگذاریم بهترین خط دفاع را داریم. در ۹ بازی ۹ گل زده ایم و این برای من كه دوست دارم تیم هایم تهاجمی باشند قابل قبول نیست.
    قلعه نویی درباره ی اظهارنظر چند تن از مربیان علیه برنامه ۹۰ و درباره این كه این بحث را او شروع كرده است، گفت: بحث من این است كه ۹۰ درصد ناهنجاری ها و فضای ناپاكی كه در فوتبال به وجود آمده از سوی برنامه ۹۰ بوده است. آخرین مورد هم بحث راه آهن و كربكندی بود. در شرایطی كه این دو می توانستند با خوشی از هم جدا شوند داستانی از سوی این برنامه مطرح شد كه كار را به جنجال كشید. متاسفم كه محتوای برنامه ۹۰ به مسایل خصوصی و شخصی افراد كشیده شده است. چرا مدیران صدا و سیما نسبت به رفتارهایی كه در این برنامه صورت می گیرد، واكنش نشان نمی دهند.
    وی ادامه داد: چرا اجازه می دهند كه این برنامه پیشكسوتان را در مقابل باشگاه قرار دهد؟ در رابطه با خود من مصاحبه ای را از زبان سیامك رحیم پور پخش كردند و وقتی رحیم پور دادگاه آمد گفت كه من از شخص خاصی اسم نبرده ام. اگر نود می خواهد این طور ادامه دهد باید اسم برنامه را عوض كرد. فردوسی پور خودش طاقت شنیدن یك حرف را ندارد و با یك كلمه وضعیتش دگرگون می شود. چطور است كه به خودش اجازه می دهد به زندگی خصوصی افراد ورود كند.
    وی ادامه داد: دو ـ سه سالی است كه این برنامه وارد این مسایل شده است. پس از قهرمانی سپاهان من را به برنامه ۹۰ دعوت می كنند و تنها سوالی كه نمی پرسند درباره عملكرد تیم است. آیا این درست است؟ تصمیم من قطعی است دیگر نمی خواهم با این برنامه صحبت كنم. زندگی خصوصی افراد چه ربطی به فردوسی پور دارد.
    قلعه نویی با بیان این كه من مشكلی بابت انتقادهای فنی این برنامه ندارم، گفت: فردوسی پور چندین و چند بار مرا خراب كرد، اما چون در رابطه با خودم بود سكوت كردم. اما می بینم كه این برنامه بیشترین ضربه را به فوتبال ایران می زند. مصاحبه های مایلی كهن علیه من را نشان می دهند اما آشتی كنان من و او را پخش نمی كنند، بروید ببینید دلیل این مساله چیست؟ چرا پس از قهرمانی سپاهان حضور ما را در حسینیه شهدا نشان نمی دهند. بحث من این است كه برنامه ۹۰ و آن مجری اش دارند فوتبال را ناپاك می كنند و به ناهنجاری می كشند.
    وی درباره این كه گفته می شود فردوسی پور به دلیل اشراف نداشتن بر مسایل فنی به مسایل حاشیه ای می پردازد، گفت: این از بدبختی صدا و سیماست كه این میكروفن را به كسی داده اند كه غیرفنی است. من معتقدم كسی كه سال هاست در ورزش حضور دارد باید قداست ها را نگه دارد. اما فردوسی پور این كار را انجام نمی دهد، من می گویم اگر محتوای برنامه ۹۰ فنی است بیاید انتقاد كند اما متاسفانه تنها این برنامه را تنها به جان هم انداخته است. این آقا با برنامه اش باعث شده جو منفی در فوتبال كشور به وجود بیاید.
    قلعه نویی گفت: تعجب من از ضرغامی است كه چرا به این مسایل ورود نمی كند. چرا اجازه می دهد این مسایل حاشیه ای به وجود بیاید؟ این حرف ماست. اگر مساله ای را مطرح كردم به خاطر این است كه دلم می سوزد می بینم تنها جایی كه تفریح جوانان به حساب می آیند این چنین با حاشیه سازی ها و ناپاكی ها روبرو شده است. این برنامه غیر از به وجود آوردن ناهنجاری ها و ترور شخصیت ها كار دیگری انجام نمی دهد و تعجبم از ضرغامی است كه چرا به این مسایل توجه نمی كند.

خبرگزارى ايسنا
    امام زمان (عج)فرمودند:
    3چیز است که اگر رعایت کنید وارد بهشت میشوید.
    1-ذکر بسیار بگویید.
    2-به هنگام وسوسه ی شیطان به خدا پناه ببرید.
    3-نماز اول وقت بخوانید.

2. کاربرانی که از پست مفید eli20 سپاس کرده اند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)