لطفا نظر خودرا در مورد اين عكس بيان كنيد
با تشكر
لطفا نظر خودرا در مورد اين عكس بيان كنيد
با تشكر
واقعا جای تاسف داره
Jamais le soleil ne voit l'ombre . Léonard De Vinci
واقعا عكس دلخراشي هست .
خدا آن حس زیبایی هست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ سکوتت را می دزدد یکی همچون نسیم دشت میگوید کنارت هستم ای تنها
عکس تکان دهنده ای که هست،ولی شاید این کودک به خود می گوید که ای کاش این لاشخور بال و پر نداشت و من اون رو زنده زنده می خوردم.نمی دونم،شاید.
Im the architect of my own distraction
عکسی که بارها دیدم و هر بار بیشتر از قبل به خاطرش تاسف خوردم.
شربتي از لب لعلش نچشيديم و برفت
روي مه پيكر او سير نديديم و برفت
گويي از صحبت ما نيك به تنگ آمده بود
بار بربست و به گردش نرسيديم و برفت
بله عکسی که بعد از هر بار دیدن روح و روانمون مکدر میشه و قلبمون دردناک که چرا باید انسانهایی اینگونه زندگی ، ببخشید زجر بکشند و از زندگی هیچی و هیچی نفهمن
به امید روزی که منجی عالم بیاد و ریشه ظلم و فساد و تبعیض رو از بین ببره.
الهی امین
منم قبلان ديده بودم خيلي تاسف اوره و تكان دهنده است و جالبه كه بارها اينو ديدم كه مدعيان حقوق بشر و ازادي ؟!! براي نجان يه هموطن يا همخون يا همرنگ فيلمهاي انچناني از هيچ ميسازند و به خورد ملت دنيا ميدند كه ما چه انسانهاي فداكار و متعهد به جان و حقوق انساني هستيم و پا رو فراتر از اين حرفهاي گذشته و محبتشون از انسانها گذشته و به حيوانات هم عشق ورزي ميكنند و بارها خودم ديدم كه براي نجات يه سگ زير اوار يك تيم بسيج ميشند ...ولي اگر هزار نفر تو عراق و افغانستان و فلسطين و افريقا و... بميرند و به فجيع ترين وضع بميرند مشكلي براي دنيا و حقوق بشر پيش نمياد و و جالبه اين عكس كه يه گوشه از فقر فراگير و بي عدالتي محض تو دنياست و اين اعلام امار هاي رسمي كشوري مثل خود امريكاست كه هر امريكايي نه برابر كشورهاي جهان سوم مصرف كننده منابع و غذاست !!!! گندم توليد امريكا به علت تنظيم وضع پول و سود بازار هر ساله بايد به اب ريخته بشود .. ولي روزانه صد ها نفر تو افريقا به علت فقر بميرند بازم مشكلي پيش نمياد .. حقوق بشر تعريف و حدود خاصي داره و نقض حقوق بشر هم تعريف خاصي داره !!!
توکلت علی الحی الذی لا یموت
واقعا عكاسه حق داشته
خيلي دردناكه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)