با عرض سلام خدمت دوستان گلم
اینجانب نفیسه 20 ساله،دارای مدرک کاردانی کامپیوتر و آشنا به نرم افزار های گرافیکی،هستم
امیدوارم در کنار شما بتونم عضو کوچکی از این سایت عالی باشم
با تشکر
با عرض سلام خدمت دوستان گلم
اینجانب نفیسه 20 ساله،دارای مدرک کاردانی کامپیوتر و آشنا به نرم افزار های گرافیکی،هستم
امیدوارم در کنار شما بتونم عضو کوچکی از این سایت عالی باشم
با تشکر
شنبه : یارب العالمین 1شنبه : یا ذاالجلال والاکرام2شنبه : یا قاضی الحاجات 3شنبه : یاارحم الراحمین4شنبه : یا حی یاقیوم 5شنبه : لا اله الا الله الملک الحق المبینجمعه : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
سلام من سوگولم خوشحالم توجمع شما هستم امیدوارم سطح علمیم با حضور شما ها بالا بره
شنبه : یارب العالمین 1شنبه : یا ذاالجلال والاکرام2شنبه : یا قاضی الحاجات 3شنبه : یاارحم الراحمین4شنبه : یا حی یاقیوم 5شنبه : لا اله الا الله الملک الحق المبینجمعه : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
سلام من نیکا 20 سالمه اقتصاد می خونم بلد نیستم با این سایت کار کنم لطفا کمک
سلام نیکا جان
به سایت خوش اومدی
می تونی به این لینک مراجعه کنی :
راهنمای فعالیت در انجمن
سلام بر همه دوستان گل و گلاب...بهناز م.ك (BMK) هستم در رشته زبان انگليسي تحصيل كردم ... معلم و كارمند آموزش و پرورش هستم.
بنده حدودا 3 ماهه كه اينجا عضوم و علت اين كه الان خودمو معرفي مي كنم اينه كه اين تاپيك رو تازه ديدم...
در زمينه ترجمه و تاليف هم فعاليت مي كنم خوشحال مي شم كه هر كاري از دستم بربياد انجام بدم...
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)