ژاله علی اصل گفت: غذایی که شخص با میل و اشتها مصرف می کند، معده بهتر آن را می پذیرد و هضم آن نیز بهتر صورت می پذیرد و غذایی که فرد با بی میلی مصرف می کند، معده آن را به خوبی قبول نمی کند و هضم آن نیز با مشکل روبه رو می شود.
وی افزود: قانون کلی غذا خوردن مزاج های مختلف برای افرادی که تاخیر در غذا خوردن برای آنان ضرر دارد و دچار سر درد و یا حالت تهوع می شوند نباید خوردن را به تاخیر بی اندازند، چرا که سوء هضم، پیامد تاخیر در مصرف غذا در این افراد است.
دستیار تخصصی طب سنتی اظهار کرد: غذای فرد سالم از نظر کیفیت باید سازگار با بدن باشد، همچنین غذای نباید بی مزه باشد چرا که موجب کاهش اشتها، سستی و کسالت اعضا می شود. علی اصل افزود: افراد از مصرف زیاد ترشی، شیرینی، غذای شور و غذای چرب اجتناب شود، همچنین برای حفظ تندرستی در یک وعده چندین غذای مختلف با هم خورده نشود.
وی گفت:در حالت سلامتی غذاهای سازگار با مزاج سلامتی بدن را حفظ میکند، مثلاً مزاج گرم و خشک غذای گرم و خشک مصرف کنند ولی در زمان بیماری غذای ضد مزاج مانند غذاهایی با مزاج سرد و تر مصرف شود.
دستیار تخصصی طب سنتی ایران خاطرنشان کرد: پرهیز در افراد سالم موجب ضعف قوا و لاغری بدن می شود، همچنین موجب تضعیف حرکات نفسانی و ضعف بدن خواهد شد، در این راستا پرهیز بی جا موجب کاهش گوشت و خون در بدن می شود و بدن را به سمت بیماری پیش می برد و بهبودی و دفع بیماری ها غیرممکن یا مشکل خواهد شد.
(تسنیم)
منبع:http://www.khabarpu.com/h.php?t=321-...xmvi_tx-iua
علاقه مندی ها (Bookmarks)