داروغذا: روزنامه «ساندی تایمز» چاپ انگلیس منتشر کرد: متخصصان سلامت با ابراز نگرانی از افزایش نرخ ابتلا به بیماریهای قلبی، چاقی و پوسیدگیهای دندانی، کاهش میزان مجاز قند مصرفی در مواد غذایی از 10 درصد به نصف یعنی حدود پنج درصد را خواستار شدند.
این میزان به معنای مصرف تنها پنج قاشق چایخوری شکر در روز و تقریبا معادل قند موجود در نصف یک قوطی نوشابه است.
«فیلیپ جیمز»، مدیر مرکز بینالمللی مطالعات چاقی وابسته به who میگوید: این تصمیم یک بمب سیاسی خواهد بود چرا که صنایع غذایی از تمام قدرت خود برای فرار از این دستورالعمل و شانه خالی کردن از زیر بار اعمال استاندارد جدید، استفاده خواهند کرد.
«شریناث ردی»، یک متخصص بیماریهای قلب و عروق و از اعضای هیئت کارشناسان who نیز با اعلام موافقت خود با کاهش میزان مجاز قند مصرفی در محصولات غذایی به نصف مقدار موجود، گفت: شواهد بسیاری دال بر تاثیر نوشابههای قندی و سایر مواد غذایی شیرین و حاوی قند بر افزایش خطر ابتلا به چاقی، دیابت و حتی بیماریهای قلبی – عروقی وجود دارد.
به گزارش ایسنا به نقل از رلکسنیوز، بنابر آمار جدید منتشر شده از سوی مرکز ملی کنترل و مقابله با بیماریهای ایالات متحده آمریکا، اکثر بزرگسالان آمریکایی 13 درصد از کالری کلی روزانه خود را تنها از راه مصرف قند افزودنی در مواد غذایی دریافت میکنند که این امر نه تنها موجب دریافت کالری بیشتر شده و در نهایت به چاقی مفرط میانجامد بلکه متاسفانه اغلب نیز خوراکیهای قندی و شیرین، جایگزین موادغذایی سالمتری نظیر میوهها، سبزیجات و غذاهای مغذی میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)