مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت:امیدوارم آقایان با نفر بعدی چنین رفتارهایی نکنند و تیشه به ریشه تیم پرطرفدار و مردمی تراکتورسازی نزنند.
حمید زینی زاده در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره رای کمیته انضباطی مبنی بر کسر یک امتیاز از این تیم عنوان کرد:من قبلا هم گفتم و الان هم می گویم که در صورت ادامه روند نا عدالتی در مدیریت فوتبال از سمت خود کناره گیری می کنم و در حال حاضر هم تصمیم قطعی ام را گرفته ام و در این فوتبال نخواهم ماند.
وی ادامه داد:من به این نوع مدیریت در فوتبال اعتراض جدی دارم و معتقدم با این تصمیمات نمی شود کاری را پیش برد.بنابراین از هم اکنون استعفایم را به هیات مدیره تقدیم می کنم و امیدوارم با آن موافقت شود.کسی نیستم که در هر شرایطی و با هر وضعیتی کار کنم و در اعتراض به اینگونه تصمیم گیری ها کنار می روم.امیدوارم آقایان با نفر بعدی چنین رفتارهایی نکنند و تیشه به ریشه تیم پرطرفدار و مردمی تراکتورسازی نزنند.
زینی زاده تاکید کرد:قرار نیست برای این فوتبال این قدر هزینه کنیم و استرس بخوریم و بعد با یک حکم اینچینینی ما را دچار حاشیه های شدید کنند.آمده بودم که به تراکتورسازی و هوادارانش خدمت کنم اما گویا برخی نمی خواهند.ایرادی ندارد.من می روم ولی باید در تاریخ بماند که یک نفر با اینگونه نامرادی ها مبارزه کرد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)