علیاکبر اشعری گفت: با اینکه برای انتقال نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به باغ کتاب در سال آینده تلاش میشود، اما نمایشگاه کتاب سال 93 در مصلا میماند.
مدیر باغ کتاب تهران در گفتوگو با خبرنگار کتاب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره مذاکره با علی جنتی - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی - برای انتقال نمایشگاه کتاب تهران به باغ کتاب، گفت: از آنجا که ایشان از دوستان ما هستند، پیش از انتخابشان به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، من درباره این انتقال با ایشان صحبت کرده بودم. اما اکنون ایشان مشغول کارهای دیگر هستند و هنوز فرصت برای گفتوگو درباره این موضوع دست نداده است.
او افزود: شهرداری مصمم است که این اتفاق بیفتد و به مدیریت تپههای عباسآباد هم گفته شده که طرح این انتقال بررسی شود. اما با توجه به زیرساختهای مصلا که برگزاری نمایشگاه کتاب به آن نیاز دارد، بعید میدانم که برگزاری نمایشگاه کتاب سال آینده در این مکان ممکن شود. به هر حال، امسال دوره جابهجایی دولت و همچنین جابهجایی در شهرداری است و زمان کافی نبوده است.
اشعری با اشاره به ماندن نمایشگاه کتاب در مصلا گفت: با توجه به حضور من در برخی جلسههای وزارت ارشاد، فکر میکنم با توجه به اینکه جای مناسبتری برای برگزاری نمایشگاه نیست، دوستان تصمیم داشته باشند نمایشگاه کتاب سال 93 در مصلا برگزار شود.
به گزارش ایسنا، برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران در باغ کتاب، سیدمحمد حسینی - وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی - در اواخر دوران وزارتش، از ابلاغ زیرساختهای مورد نیاز برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران در باغ کتاب خبر داد.
«باغ کتاب تهران» طرحی است که از سال 1383 از سوی شهرداری تهران در حال اجراست. باغ کتاب در تپههای عباسآباد قرار دارد و از شرق با کتابخانهی ملی ایران، از شمال شرقی با فرهنگستان علوم و فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی، از شمال غربی با باغ هنر و از غرب با باغ - موزهی دفاع مقدس همسایه است. این باغ 110هزار مترمربع وسعت دارد که 65هزار مترمربع آن ساختمان نمایشگاهی، تالارهای همایش و فضای اداری است و بقیهی این مساحت را فضای سبز و یک دریاچهی مصنوعی تشکیل میدهد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)