آشپزی - انواع غذا با مرغ - رول مرغ و اسفناج
سینه مرغ را از پهنا به دو قسمت تقسیم کنید و حسابی بکوبید تا نازک بشه نمک و فلفل بزنید و از یک طرف شروع کنید و کمی اسفناج و پنیر روی سینه مرغ بگذارید و آرام و با احتیاط رول... مواد لازم برای رول مرغ و اسفناج
سینه مرغ= ۲ عدد
اسفناج= نصف پیمانه
پنیر چدار= نصف پیمانه
نمک،فلفل
آرد=۳ قاشق سوپخوری
برای سس:
گوجه خورد شده= ۱ پیمانه
سیر خورد شده= ۲ تا ۳ حبه
رب گوجه= ۲ قاشق غذاخوری
نمک،فلفل
پودر ریحان یا پودر ایتالیایی= ۱ قاشق غذاخوری
قارچ خورد شده= ۱/۳ پیمانه
پیاز خورد شده= ۱/۳ پیمانه
اسفناج= نصف پیمانه
طرز تهیه:
سینه مرغ را از پهنا به دو قسمت تقسیم کنید و حسابی بکوبید تا نازک بشه نمک و فلفل بزنید و از یک طرف شروع کنید و کمی اسفناج و پنیر روی سینه مرغ بگذارید و آرام و با احتیاط رول کنید تا مواد بیرون نزنه. یک خلال دندون داخل مرغ رول شده فرو کنید تا باز نشه. وقتی همه رو رول کردید. داخل آرد بغلتانید و با حرارت ملایم بگذارید تا سرخ بشه. آرد کمک میکنه تا مرغ طلایی و برشته بشه. خلال دندون رو آرام حین سرخ شدن در بیارید. حالا مرغ ها رو کنار بگذارید و داخل همون ماهیتابه سس درست کنید. سیر و پیاز رو تفت بدید و رب را اضافه کنید و دوباره کمی تفت بدید. گوجه رو اضافه کنید و بگزارید تا کامل بپزه و له بشه. قارچ رو اضافه کنید و نمک و فلفل و اسفناج رو هم اضافه کنید. کمی که سس جا افتاد مرغ ها رو اضافه کنید و در تابه رو بگذارید تا سس به خورد مرغ ها بره و بپزه. حالا روی مرغ و سس کمی پنیر چدار بریزید و سرو کنید.
منبع: آشپزآنلاین
علاقه مندی ها (Bookmarks)