طرز تهیه استیک گوشت شتر مرغ با سیر و جعفری
مواد لازم :
گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقهشده : 150 گرم
فلفل سیاه : 1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر : 1/3 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل : 1/2 پیمانه
جعفری خردشده : 1/2 پیمانه
سیر : 2 حبه
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
نمك : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا گوشت را ورقه كرده و ما بین دو كیسه فریزر با بیفتككوب بکوبید تا نازك شود. سیر را كوبیده و یا ریز كرده به همراه جعفری خردشده، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن زیتون خوب مخلوط نمایید . مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه شده را در این سس بخوابانید به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون بپوشانید و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری کنید. نمك را به هر دو طرف گوشت بپاشید . تابه چدنی را كمی چرب كرده و با حرارت زیاد استیك را سرخ کنید .
منبع : groohashpazi.blogfa.com
علاقه مندی ها (Bookmarks)