دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: سالاد اسفناج و توت فرنگی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79814
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض سالاد اسفناج و توت فرنگی










    مجله زندگی ایده آل: خيلي‌ها معتقدند بيشتر توت‌فرنگي‌هايي كه در بازار است گلخانه‌اي است و مزه ندارد. اين تصور تا حد زيادي درست است. توت‌فرنگي‌هاي پرورشي، اندازه بزرگي دارند و خيلي هم خوش‌رنگ و معطر هستند، اما شيرين نيستند و براي سرو به‌عنوان ميوه شايد بهتر باشد از كمي شكر، عسل يا سس شكلات استفاده كرد و راه‌حل بهتر و طبيعي‌تر اين است كه از توت‌فرنگي استفاده‌اي غيرمعمول كرد و در سالاد از آن استفاده كرد. اين پيشنهاد با آنكه كمي عجيب به نظر مي‌رسد، اما توت‌فرنگي در سالاد يك اتفاق خوشمزه و بي‌نظير است، به‌خصوص براي كساني كه گوجه‌فرنگي دوست ندارند و به همين دليل آنتي‌اكسيدان ميوه‌هاي قرمز به بدن‌شان نمي‌رسد. در سالاد اسفناج و تو‌ت‌فرنگي از موادي استفاده شده كه همگي در كمك به تقويت حافظه، بالا بردن قدرت تصميم‌گيري و بالا بردن واكنش‌هاي عصبي و ذهني موثر هستند.



    مواد لازم براي 4 نفر:


    • اسفناج تازه: 250 گرم
    • توت‌فرنگي: 150 گرم، خرد شده
    • خيار متوسط: 2عدد،‌ نگيني‌شده
    • پنير فتا: 200 گرم، خرد شده


    سالاد اسفناج و توت‌فرنگي را چگونه درست كنيد؟

    ساقه‌هاي اسفناج را جدا كرده و برگ‌ها را به قطعات درشت خرد كنيد. سس و همه مواد را مخلوط كرده و حداقل 30دقيقه صبر كنيد تا طعم‌ها به خورد هم بروند.

    نكته: تا آنجا كه ممكن است از برگ‌هاي جوان و شاداب اسفناج استفاده كنيد.

    احتياط: توت‌فرنگي از ميوه‌هاي آلوده است، قبل از استفاده آنها را حسابي بشوييد.

    پيشنهاد: اگر آووكادو در دسترس داريد، به جاي خيار استفاده كنيد.

    سس كنجد:

    اصطلاح نان سنگك خشخاشي از 50سال پيش تا امروز كه روي نان‌ها كنجد مي‌پاشند، همچنان سرزبان‌ها و در يادها مانده است. دانه خشخاش poppyseed در بسياري از كشورهاي دنيا مانند تركيه و آلمان توليد و در انواع نان و شيريني مصرف مي‌شود. سسي كه روش تهيه آن در ادامه مي‌آيد، يكي از مطبوع‌ترين و خوشمزه‌ترين سس‌هاست و در دستور اصلي آن از دانه خشخاش استفاده شده است،‌ اما به دليل دردسترس نبودن، كنجد جاي آن را گرفته است.

    موادلازم براي سس كنجد:


    • روغن زيتون: يك‌دوم پيمانه
    • سركه سفيد: يك‌چهارم پيمانه
    • شكر:4 قاشق غذاخوري
    • پاپريكا: يك قاشق چاي‌خوري
    • گردو: 25گرم، چرخ‌كرده
    • كنجد: 3 قاشق غذاخوري
    • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم


    سس كنجد را چگونه درست كنيد؟

    شكر را در سركه حل و با بقيه مواد مخلوط كنيد. همچنين يادتان باشد نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  2. کاربرانی که از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند.


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. خبر: راز توت فرنگی فاش شد
    توسط Almas Parsi در انجمن اخبار علمی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 19th May 2013, 06:31 PM
  2. توت فرنگی و فشارخون
    توسط * Robo milad * در انجمن تغذیه
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 22nd March 2011, 10:19 PM
  3. توت فرنگی
    توسط ریپورتر در انجمن گیاهان داروئی و ادویه ای
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 8th February 2011, 04:33 PM
  4. شاه توت ابتلا به سرطان را کاهش می دهد
    توسط poune در انجمن سرطان شناسی و انكولوژی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 28th November 2010, 06:30 PM
  5. خواص درمانی توت
    توسط NeshaNi در انجمن خبرهای پزشکی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 7th July 2010, 05:28 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •