دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: برگر لوبیا سیاه و فلفل چیلی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79814
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض برگر لوبیا سیاه و فلفل چیلی






    برترین ها:

    تعداد: برای 4 برگر

    زمان آماده سازی : 35 دقیقه

    زمان سرد شدن: یک ساعت

    زمان کباب کردن: 10 دقیقه

    مواد لازم

    425 گرم لوبیای سیاه پخته شده

    نصف پیمانه ذرت

    یک پیمانه چیپس ذرت، کاملا خرد شود (نصف پیمانه)

    نصف پیمانه برنج قهوه ای

    ¼ پیمانه پیاز قرمز خرد شده

    ¼ پیمانه سس سالسا



    زیره سبز

    نصف تا یک قاشق چایخوری فلفل چیلی

    یک حبه سیر، رنده شده

    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

    کلم برگ خرد شده

    4 عدد نان همبرگر

    سس فلفل

    خامه ترش


    برگ های گشنیز

    تکه های آووکادو

    طرز تهیه

    1.نیمی از لوبیا را پوره کنید و داخل یک کاسه متوسط بریزید. لوبیای باقی مانده، ذرت، چیپس ذرت، برنج قهوه ای، پیاز، ¼ پیمانه سس سالسا، فلفل چیلی، زیره سبز و سیر را اضافه کنید.

    2. مواد را با هم خوب مخلوط و آنها رابا اندازه گلوله های کوچک 9 سانتی متری در بیاورید. آنها را داخل سینی بچینید، روی آن را بپوشانید و یک ساعت پیش از پخت استراحت دهید.

    3. گلوله را کف دست صاف کنید. دو طرف آن را روغن زیتون بمالید. در تابه سرخ یا روی زغال کباب کنید تا کاملا سرخ شود.

    4. کلم های رنده شده را داخل نان همبرگر قرار دهید، برگر را روی آن بگذارید و روی آن سالسا (یا سس فلفل)، خامه ترش، گشنیز، پنیر و آووکادو قرار دهید.

    ارزش غذایی

    کالری: 362

    چربی: 17 گرم

    کلسترول: 6 میلی گرم

    چربی اشباع شده: 3 گرم

    کربوهیدرات: 46 گرم

    چربی اشباع نشده: 6 گرم

    فیبر: 9 گرم

    قند: 3 گرم

    پروتئین: 36 گرم

    ویتامین A: 340 میلی گرم

    ویتامین C: 11 میلی گرم

    سدیم: 600 میلی گرم

    پتاسیم: 529 میلی گرم

    کلسیم: 232 میلی گرم

    آهن: 3 گرم
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  2. کاربرانی که از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند.


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 87
    آخرين نوشته: 8th June 2013, 01:22 PM
  2. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 3rd August 2012, 12:17 AM
  3. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 1st May 2010, 10:35 PM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 7th April 2010, 10:41 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •