نحوه تمیز کردن و استریل نمودن آشپزخانه
در این مطلب به شما کمک می کنیم تا بتوانید نقطه ها و وسایلی را در آشپزخانه تان شناسایی کنید که ممکن است سبب بروز بیماری در شما شوند.
تنها راهی که جود دارد تا شما بتوانید در برابر آلودگی های آشپزخانه ای از خودتان مراقبت کنید شناسایی وسایلی است که می توانند شما را درگیر بیماری های ناشی از این آلودگی ها بکنند. در این مطلب به شما کمک می کنیم تا بتوانید نقطه ها و وسایلی را در آشپزخانه تان شناسایی کنید که ممکن است سبب بروز بیماری در شما شوند.
اسکاچ های اسفنجی ظرفشویی
اسکاچ های اسفنجی آشپزخانه از جمله وسایلی هستند که شما می توانید بیشترین جرم را روی آنها پیدا کنید. در واقع این وسیله ها که برای شست وشوی ظروف مورد استفاد قرار می گیرند، ۱۵۰ برابر دیگر لوازم آشپزخانه به مکانی برای رشد و پرورش باکتری ها تبدیل می شوند. در حقیقت وقتی شما اسفنج را برای شست وشوی ظروف بر می دارید انبوهی از باکتری ها را برداشته اید و از آنجاییکه شما در فواصل استفاده از اسفنج، آن را ضدعفونی نمی کنید بنابراین طبیعی است که باکتری ها تکثیر شوند. البته نباید خیلی هم نگران شوید چون برای کشتن باکتری ها و تمیز نگه داشتن اسفنج شست وشوی ظروف راه حل هم وجود دارد. فقط کافی است اسفنج خیس را روزی دو دقیقه داخل مایکروفر بگذارید و البته هر دوهفته اسفنج را عوض کنید و یک اسفنج جدید جایگزینش کنید.
یخچال
دمای سرد و به طور کلی هوای سرد رشد باکتری ها را کند می کند. بنابراین بسیار مهم است که حواس شما به دمای یخچالتان باشد. باید بدانید که دمای یخچال خانه شما a پایین تر از ۴۰ درجه فارنهایت باشد. با این دما مواد غذایی داخل یخچال شما فاسد نخواهند شد و با فراغ بال می توانید از آنها استفاده کنید. در غیر این صورت ممکن است مواد غذایی داخل یخچال که هر روز از آنها استفاده می کنید فاسد شوند و شما را بیمار کنند.
تخته آشپزخانه
تخته آشپزخانه دقیقا همان وسیله ای است که شما روی آن گوشت و مرغ و سایر مواد غذایی را که نیاز به خرد شدن دارند قرار می دهید. طبیعی است که شما برای خرد کردن مواد غذایی خام و پخته شده از یک تخته استفاده کنید اما شاید تا امروز این نکته را نمی دانستید که باکتری های به جا مانده از مواد غذایی خام مانند انواع گوشت ها می توانند مواد غذایی پخته شده را هم که برای برش خوردن روی تخته می روند فاسد کنند. البته برای این مسئله هم راه حل وجود دارد آن هم اینکه برای مواد پخته شده تخته جداگانه ای تهیه کنید و مواد خام را روی تخته دیگری خرد کنید.
غذاهای مانده
شما باید غذاهایی را که چند روزی است در یخچال شما جا خوش کرده اند دور بریزید. لطفا این توصیه را جدی بگیرید و حین غذا درست کردن اندازه ها را دقیق بدانید تا غذا زیاد نیاید و مجبور نشوید آن را برای مدت طولانی نگه دارید. فراموشتان نشود که غذاهای مانده می توانند از جمله دلایل مسمومیت های غذایی باشند. بنابراین غذایی را بیش از ۲۴ ساعت در یخچال خود نگه ندارید و اگر هم موفق به خوردن آن نشدید غذا را دور بریزید چون ممکن است مسموم شوید و چند روزی با بیماری دست و پنجه نرم کنید. آشپزی دوباره اصلا کار سختی نیست، بلکه یک هنر است!تخم مرغ خام
اگر شما از خوردن تخم مرغی که به واسطه خامی زرده آن در حال ریختن است لذت می برید باید بدانید که پوسته همین تخم مرغ خوشمزه شما به خصوص که پخته هم نشده و در آب جوش نرفته تا باکتری هایش کشته شود می تواند شما را بیمار کند. به طور کلی توصیه می شود از خوردن تخم مرغ خام به خصوص برای بچه ها خودداری کنید به خاطر اینکه این روش خوردن تخم مرغ می تواند بیماری های بسیاری را منجر شود. از جمله باکتری هایی که در تخم مرغ خام پیدا می شود سالمونیاست. بنابراین اگر شما می خواهید با تخم مرغ خام کار کنید و یا در یک دستور غذایی باید سراغ تخم مرغ خام بروید سعی کنید تا از بسته های استرلیزه تخم مرغ استفاده کنید تا کمتر در خطر ابتلا به بیماری قرار بگیرید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)