دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: چه کنیم سیب زمینی سرخ کرده هامون مثل بیرون ترد و خوشمزه بشه؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    اقتصاد
    نوشته ها
    8,281
    ارسال تشکر
    21,844
    دریافت تشکر: 45,916
    قدرت امتیاز دهی
    82823
    Array
    Almas Parsi's: جدید94

    Ok چه کنیم سیب زمینی سرخ کرده هامون مثل بیرون ترد و خوشمزه بشه؟


    چه کنیم سیب زمینی سرخ کرده هامون مثل بیرون ترد و خوشمزه بشه؟

    همیشه سیب زمینی هایی که بیرون توی رستوران ها می خوریم خیلی خوشمزه تره و وقتی خودتون تو خونه درست می کنید اینقدر بهتون نمی چسبه.


    این فقط یه دلیل داره و اون اینکه تو رستورانا و کافی شاپ ها از سیب زمینی نیمه آماده استفاده می کنن. من الان بهتون یاد می دم که چطوری بهترین سیب زمینی سرخ کرده ی دنیا رو برای عصرونتون بپزید، درست مثل بیرون.
    مواد لازم

    • سیب زمینی: به میزان دل خواه – همین!


    آماده سازی

    سیب زمینی رو می شوریم و پوست می کنیم.

    اگه دقت کنید روی سیب زمینی قسمتای سبز رنگی هست که حتما باید اونارو از بین ببرید چون معمولا این قسمت ها برای بدن ضرر داره و می گن سرطان زاست!
    سیب زمینی ها رو حلقه کنید، سعی کنید حلقه ها یک سایز باشه چون اندازه های مختلف توی پخت تاثیر می ذاره.

    بعدش شروع کنید به خلال کردن.

    همین که مشغول کار هستید آب رو بذارید بجوشه.
    نیمه پز کردن

    وقتی جوش اومد، توش 1 قاشق نمک بریزید. البته بستگی به مقدار سیب زمینی تون داره.

    سیب زمینی های خلال شده رو داخل آب بریزید و بذارید 5 دقیقه در حال جوش بمونه. نه بیشتر؛ چون ما سیب زمینی پخته نمی خوایم، ما سیب زمینی نیمه پخته می خوایم.

    سیب زمینی ها رو توی یه صافی می ریزیم و بعد روی دستمال پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه.

    اگه دقت کنید می بینید سیب زمینی کاملا فرمشو حفظ کرده و وقتی می خوایم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمی شکنه.

    • اگه راحت شکست یعنی زیاد پخته؛ سیب زمینی نباید زیاد بپزه و له بشه.

    سرخ کردن

    روغن رو توی ماهی تابه داغ می کنیم. شعله رو هم کم نمی کنیم چون تو این روش سیب زمینی زود باید سرخ بشه.

    بعد از سرخ کردن، سیب زمینی ها رو روی دستمال کاغذی تمیز می ریزیم تا روغن اضافیش گرفته بشه.

    و بعدش هم سیب زمینی شما آماده س!


    منبع : بغبغو




  2. 4 کاربر از پست مفید Almas Parsi سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 87
    آخرين نوشته: 8th June 2013, 01:22 PM
  2. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 3rd August 2012, 12:17 AM
  3. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 1st May 2010, 10:35 PM
  4. معتقدان جدایی دین از سیاست، سیاستمدار نیستند
    توسط kamanabroo در انجمن اخبار سیاسی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 7th November 2009, 01:47 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •