دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: از دست هیچکس دلخور مشو و کینه به دل مگیر و آرامش خود را هرگز از دست مده

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همراه
    رشته تحصیلی
    مهندسی برق
    ارسال تشکر
    3,479
    دریافت تشکر: 13,703
    قدرت امتیاز دهی
    17044
    Array
    soham 313's: خواهش

Thumbs up از دست هیچکس دلخور مشو و کینه به دل مگیر و آرامش خود را هرگز از دست مده

روزی سقراط ، حکیم معروف یونانی مردی را دید که خیلی ناراحت و متاثراست
    .

علت ناراحتیش را پرسید ،پاسخ داد:"در راه که می آمدم یکی از آشنایان را دیدم.سلام کردم جواب نداد و با بی اعتنایی و خودخواهی گذشت و رفت و من از این طرز رفتار او خیلی رنجیدم.

"
    سقراط گفت:"چرا رنجیدی؟" مرد با تعجب گفت :"خب معلوم است، چنین رفتاری ناراحت کننده است.

"
    سقراط پرسید: "اگر در راه کسی را می دیدی که به زمین افتاده و از درد وبیماری به خود می پیچد، آیا از دست او دلخور و رنجیده می شدی؟"

مرد گفت:"مسلم است که هرگز دلخور نمی شدم.آدم که از بیمار بودن کسی دلخور نمی شود.

"
    سقراط پرسید:"به جای دلخوری چه احساسی مییافتی و چه میکردی؟" مرد جواب داد: "احساس دلسوزی و شفقت و سعی می کردم طبیب یا دارویی به او برسانم.

"
    سقراط گفت:"همه ی این کارها را به خاطر آن می کردی که او را بیمار می دانستی، آیا انسان تنها جسمش بیمار می شود؟ و آیا کسی که رفتارش نادرست است، روانش بیمار نیست؟

اگر کسی فکر و روانش سالم باشد، هرگز رفتار بدی از او دیده نمی شود؟ بیماری فکر و روان نامش "غفلت" است و باید به جای دلخوری و رنجش، نسبت به کسی که بدی می کند و غافل است، دل سوزاند و کمک کرد و به او طبیب روخ و داروی جان رساند.

پس از دست هیچکس دلخور مشو و کینه به دل مگیر و آرامش خود را هرگز از دست مده و بدان که هر وقت کسی بدی می کند، در آن لحظه بیمار است."
    ویرایش توسط soham 313 : 6th January 2014 در ساعت 07:45 PM
    دانلود کلیپ تامل برانگیز
    لطفا این کلیپ را تماشا کنید و به توصیه هایش عمل نمایید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)