به منظور تحقق منویات رهبری جهت گسترش فرهنگ کتابخوانی طرح صدقه کتاب در فروشگاه کتابستان مترو شهدا افتتاح میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس، فروشگاه کتابستان در جهت گسترش فرهنگ کتابخوانی و عمل به فرمایش مقام معظم رهبری آیین افتتاح طرح صدقه کتاب را با حضور مادر شهیدان صفا و کیامظفری و سارا عرفانی نویسنده کتاب لبخند مسیح فردا (29 آذرماه) در ایستکاه مترو شهدا برگزار میشود. این مراسم مخصوص بانوان است و به علاقهمندان کتاب «چی شد چادری شدم؟» با 60% تخفیف که از محل «صدقه کتاب» تأمین شده است، ارائه خواهد شد.
کتابستان ایستگاه مترو شهدا
کتاب «چی شد چادری شدم؟» منتخبی از اولین فراخوان وبلاگی من و چادرم است، تالیف و گرد آوری عالیا نراقی عراقی در 2000 جلد و به قیمت 5000 هزار تومان از سوی انتشارات نوای دانش منتشر شده است.
به گزارش فارس، مقام معظم رهبری در تاریخ 18 اردیبهشت سال 74 درباره طرح صدقه کتاب میفرمایند: «اگر کتابخوانى فرهنگ رایج شد و در بین مردم ما جا بیفتد، آن وقت کسانى پیدا مىشوند که «صدقهى کتاب» درست میکنند. شما ببینید چقدر روضهخوانى مىشود! چقدر احسان مىشود! چقدر به ایتام کمک مىشود! چقدر پول و جنس و پارچه و اینها داده مىشود! آیا به همین نسبت، کتاب هم داده میشود؟ به همین نسبت پول براى چاپ کتاب داده مىشود؟! خیلى کم. حالا یک وقتی در گذشته، زمانى، کسانى از تجار و بازاریهاى مومن پیدا مىشدند؛ فرضا کتابى چاپ مىکردند و مجانى به طلاب مىدادند. قبلا در حد معدودى، این کارها معمول بود؛ اما الان این کارها نمیشود، این کارها کم است. خوب شماها روشنفکرید و به اهمیت این کار آگاهید، این را ترویج کنید.»
علاقه مندی ها (Bookmarks)