گاهي به برخي از بانوان گفته ميشود اين رفتارها يا پوشش شما درست نيست، در جواب ميگويند:
- دلم ميخواهد و انسان آزاد است !
- به شما ربطي ندارد.
- مرا كه توي قبر شما نميگذارند !
- اين آقا مثل برادرم است !
- انسان بايد دل و قلبش پاك باشد!
- هر وقت همه درست شدند، من هم خودم را درست ميكنم !
- من وقتي فلان خانم يا آقا را ديدم، اخلاق و رفتارم عوض شد !
- در چند روز جواني انسان اينچنين است، بعد از اين تصميم به خودسازي ميگيرم !
- من خودم پدر و مادر، شوهر و سرپرست دارم، آنها خودشان بهتر ميدانند !
- شوهرم چون چشم چران و آلوده است من هم براي آنكه او را بيازارم مقابله به مثل ميكنم !زني كه با وضع تحريك آميز از خانه خارج ميشود و نظر صدها مرد نامحرم و جوان هرزه را به سوي خود جلب ميكند در حقيقت رفتار او ترويج فساد است، نه آزادي.
اگر از جوانان هرزه و بيتقوا در جامعه جلوگيري نشود و هر جواني بگويد من آزادم و دلم ميخواهد چنين كنم، در اينصورت آيا دختران و زنان جرات بيرون آمدن دارند؟
پس اين آزادي نيست بلكه سوء استفاده از آزادي است و نيز بيتوجهي به قانون خداوند سبحان.
كسي كه عمل خلافي از او سر ميزند، وقتي به او تذكر داده شده باشد بايد با كمال ميل پذيراي آن باشد و حق ندارد به او بگويد به شما ربطي ندارد. جامعه اسلامي مانند يك پيكر است. همانطوري كه اگر يك عضو بدن فاسد و مريض شد، اعضاي ديگر بدن آرامش ندارند و درصدد بهبودي عضو فاسد بسيج ميشوند،همچنين در جامعهاي اگر فردي از نظر روحي مريض شد، افراد ديگر جامعه نبايد نسبت به اصلاح او بياعتنا باشند؛ بلكه بسرعت بايد به مداواي فرد بيمار بپردازند تا بيماري او به ساير افراد جامعه سرايت نكند.
بله، هيچ يك از ما را در قبر ديگري نميگذارند ولي بايد توجه داشت كه آلودگي هر فرد بتدريج جامعه را فرا ميگيرد، و ما براي اينكه به مرض فرد گناهكار دچار نشويم براي نجات خود و فرزندانمان بايد با امر به معروف و نهي از منكر جلوي او را بگيريم.
درست است كه در جامعه اسلامي، همه با هم خواهر و برادر ديني هستند، ولي مسائل مربوط به محرم و نامحرم بايد رعايت شود.
وقتي كه حضرت يوسف (ع) با آن مقام نبوت، وقتي با يك زن نامحرم وسوسهگر روبرو ميشود، ميگويد:خدايا، زندان را من بيشتر دوست دارم از آنچه اينها مرا به سوي آن ميخوانند و اگر نيرنگ آنها را از من بازنگري قلب من به آنها متمايل ميگردد و از جاهلان خواهم بود.(يوسف آيه 33)
وقتي حضرت يوسف چنين گويد وظيفه ما چيست؟!
با وجود اين سخنان كدام مردي است كه با زن نامحرم جز موارد ضروري برخورد كند و تحت تاثير قرار نگيرد !
بعلاوه انسان در جواني بيشتر بايد مراقب خود باشد؛ زيرا وقتي سن او بالا ميرود بسياري از سخنان را كمتر ميپذيرد و تاثير موعظه در اوكاهش مييابد.
اين توجيهات همه بيپايه است چنانكه در جهان ديگر هيچ عذر و توجيهي پذيرفته نميشود.
« روز قيامت به آنها اجازه داده نميشود تا عذر و بهانه بياورند» مرسلات آيه 36
چگونه زن يا دختري بدحجاب ميتواند با ناپوشيدگي خود ادعا كند كه سرپرست او بهتر ميداند كه چگونه از وي مراقبت كند! رفتار او نشان ميدهد كه سرپرست او يا از وضع دختر و همسرش و… بياطلاع است يا نسبت به مسايل اخلاقي و آثار خطرناك گناه آگاهي ندارد.
بايد توجه داشت فضاي جامعه متعلق به عموم مردم است و يك فرد يا چند فرد ناآگاه نميتوانند محيط آن را آلوده سازند. از همين رو اسلام به مردم فرموده كه با امر به معروف و نهي از منكر جلوي آلودگي را بگيرند.
تعجب از بانواني كه با بدحجابي خود ادعا ميكنند به مقابله با شوهر چشمچران خود رفتهاند. آيا اگر شوهر او به طرف باتلاق گناه و جهنم پيش ميرود، عاقلانه است كه زن هم به دنبال او راهي جهنم شود!
علاقه مندی ها (Bookmarks)