دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: نان و غلات در رژيم غذايي

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات
    نوشته ها
    11,179
    ارسال تشکر
    13,156
    دریافت تشکر: 21,945
    قدرت امتیاز دهی
    56320
    Array
    ریپورتر's: خوشحال2

    پیش فرض نان و غلات در رژيم غذايي

    نان و غلات در رژيم غذايي
    اين گروه شامل موادي مانند انواع نان ، برنج ، ماكاروني ، گندم ، جو و ذرت است .

    مواد مغذي مهم : انرژي ، بعضي از انواع ويتامين هاي گروه ب ، آهن و مقداري پروتئين است .
    واحد اندازه گيري : يك استكان كوچك برنج خام ( 80 گرم ) يا دو استكان كوچك ( 160 گرم برنج پخته ) يا يك دوم ليوان ماكاروني پخته مي تواند جانشين 4 كف دست ، نان شود .
    مقدار مصرف : براي افراد بالغ سالم ، مصرف روزانه 4 واحد يا بيشتر توصيه مي شود . اين گروه براي تامين انرژي ، رشد و سلامت سيستم عصبي لازم است .
    چگونه از گروه نان و غلات استفاده كنيد
    1ـ تا آنجا كه ممكن است برنج را به صورت كته مصرف كنيد .
    2ـ سعي كنيد بيشتر از نانهاي حاوي سبوس ( مثل نان جو ، سنگك و بربري ) استفاده كنيد .
    3ـ نان را به اندازه مصرف خانواده بخريد و از مصرف نانهاي كپك زده جدا خودداري كنيد .
    4ـ براي كامل كردن پروتئين گروه نان و غلات ، بهتر است آنها را به صورت مخلوط با حبوبات مصرف كنيد ( مثلاعدس پلو ، باقلا پلو ، عدسي با نان و غيره )

    نا له پنداشت که در سینه ی ما جا تنگ است

    رفت و برگشت سراسیمه که دنیا
    تنگ است

  2. کاربرانی که از پست مفید ریپورتر سپاس کرده اند.


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. اصطلاحات متداول مواد غذايي
    توسط nafise sadeghi در انجمن صنایع غذایی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 8th February 2011, 04:42 PM
  2. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 30th March 2009, 06:49 PM
  3. رژيم غذايي سالم چيست؟
    توسط kamanabroo در انجمن تغذیه
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 13th February 2009, 01:51 AM
  4. روشهاي نگهداري مواد غذايي
    توسط nafise sadeghi در انجمن صنایع غذایی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 6th December 2008, 01:46 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •