نوشته اصلی توسط
Admin
سلام
ممنون از گزارش شما ولی مدیر بخش مذهبی ظاهرا جواب این کاربر رو دادند ولی باز بیشتر بررسی می کنم...
موفق و موید باشید
سلام و احترام
گزاره اول رو در دفاع از خود و هویت ملی خودم نوشتم که در این تاپیک و خطاب به ایرانی ها ایراد کرده بودند ... و ممنون از توجه شمااا
در گزاره دوم هم خطاب به خودم و کلیه دوستان بوده ،
اما عرض اصلی خودم رو در گزاره سوم بیان کردم که امیدوارم مورد عنایت و توجه عملی قرار بگیره
با تشکر
گزاره دوم )
یه مشکلی بخاطر یسری افراط و تفریط ها،کارشکنی ها والبته بذرپاشی معاندین در جامعه بوجود اومده که امثال ما جوونا رو بدبین کرده ، تا جایی که فرضا یکی از دوستان یه پست درباره رعایت اخلاقیات و یا نوع پوشش و ... میزنه ، خیلی زود با موضع گیری شدید و عموما با سلاح لیست کردن مشکلات اقتصادی و بعضا فرهنگی و ...روبرو میشه
(و عموما با لفظ همه چیزمون درسته و فقط همینا مشکل ماست)ودرجواب هم (چون مشکل اقتصادی هست چون فقر هست چون بیکاری هست دیگه کلا مسائل دیگه رو باید بیخیال شد؟! وهمه روزنامه ها سایتها تلویزیون و .... باید تمام24 ساعت شبانه روز و هفت روز هفته به بیکاری و فقر و اقتصاد و ...بپردازند ؟!)، اما خیلی از افرادی که در کلیت این مسائل(اقتصادی و فرهنگی دینی و ...) دغدغه دارند و برا حل یا کمتر شدنش فعالیت میکنند ،وضع امروز دنیا رو همانند میدان جنگ میدونند ،سعی و تلاش شون براینه بر هردو جنبه تمرکز کنند و در افراط و تفریط که اینروزها همه گیر شده ،گرفتار نشدند وحتی دربرخی ضمینه های اقتصادی و سیاسی و فرهنگی که مربوط به دولت و نهادهای حکومتی هست با شدت چندصد برابر عمل میکنند و این این واقعیت مغفول مانده و شاید علت این درگیری ها و عدم اتحاد در جامعه عدم توجه به این دووجهی بودن هاست ، یعنی هم تمرکز بر خود فردی و احاد جامعه و هم نقد سازنده و با راه حل و روحیه مطالبه گرایانه (نه حاشیه سازی و فرافه کنی)
نمونش برخی فعالین این حوزه (اقای طالب زاده در برنامه راز و یا دکتر رحیم پور ،یا دکتر عباسی و ... که البته طبیعیه خیلی از اینها اشتباهاتی رو داشتند و دارند ) ویا در فضایی شبیه اینجا
،نویسنده معبر فندرسک: که سعی کرده این دو وجه رو رعایت کنه ،(که البته در برخی جاها کاستی هایی داشته ،اما مهم اراده ایست که در جهت این دوجهی بودن داشته)http://sayberi174.persianblog.ir/post/1490/ یا http://sayberi174.persianblog.ir/post/1520 و یا http://sayberi174.persianblog.ir/post/1592/
که البته برا نویسنده این وبلاگ بخاطر نقدهای تندش در برخی موارد مشکل درست کردند که بعد کلی درد سرتبرئه و مورد عذرخواهی قرار گرفت ... ویا برا شخص منم در دانشگاه این موضوع پیش اومد و تا پرونده سازی و انگ سیاسی و ... پیش رفت اما کوتاه نیومدیم و با پافشاری از راه درستش به کارایی رو کردیم و میکنیم
مخلص کلام این بود نظاریم کار سایت که شمه کوچیکی از جامعه واقعی ماست به اینجا برسه که برخی دوستان فعال و دلسوز قدیمی منصرف بشن و یا اخراج بشن و از اون طرفم بقیه همکاران و مسئولین سایت مورد توهین قرار بگیرند و کار بجایی برسه که احترام به عقاید یکدیگر رو فراموش کنیم ...
.................................................. ........................................................... .................................................. .................................................. ...............................................
گزاره سوم) تنها درخواست و پیشنهاد با روحیه مطالبه (چرا که نقد ها رو دوستان انجام دادند و میدهند و تا این لحظه از نتیجه خبری نبوده !!!!)
از دوستانم درخواست میکنم اگرم نقدی بیان میشه ، با ارائه راه حل همراه با روحیه مطالبه گرایانه از مرجع مربوطه (###) در جهت حصول نتیجه باشه ونه فقط صرف نقادی که نتیجه ای جز تشویش اذهان و حاشیه سازی نخواهد بود
و از مسئولین سایت تقاضا دارم که با محور قرار دادن محبت و همچنین داشتن تحمل و نرمش عمل و تمرکز به اشتراکات و نه اختلافات اسباب این دلزدگی ها و ناراحتی ها رو برچیده و نگذارند کار به جایی برسه که افرادی که خود رو برادر تروریست ها میدوند ، دلسوز و مدافع کاربران و فعالین این سایت و دایه دار عدالت خواهی باشند (عدالتی که نمونه هایی ازش رو در کشورهای اطراف شاهدیم)
و امیدوارم ادمین محترم شرایطی رو فراهم کنند که دوستان قدیمی بازم در سایت حاضر باشند و مجالی برای جولان فرصت طلبان ایجاد نشه
و با پشتیبانی بیشتر و حمایت ابزاری از کاربران در جهت دادن به دغدغه ها و نقدهای سازنده به سمت حصول نتیجه گام بردارید (###)
(###) برای نمونه تجربه سنگینی که در فضای بورس داشتیم ، جایی که سهامداران حقیقی هیچ تریبون و مرکزی برای دفاع از حقوق خودشون ندارند ، با استفاده از نقد سازنده همراه با ارائه راه حل و با روحیه مطالبه گرایانه در جهت حصول نتیجه ، با کمک ابزاری سایت بورس نیوز که بنوعی تریبون و مرکز احقاق حقوق ما سهامداران حقیقی شده ،طی نامه ای که ما سهامداران شرکت تکمبا بعد از تنظیم به بورس نیوز فرستادیم و اونها هم با مخاطب قرار دادن ناظر و مسئول مربوطه و همینطور مدیر عامل شرکت ، اقدام به درج نامه کردند و البته پیگیری بعد از درج ، که موج رسانه ای بسیار خوبی رو براه انداخت و از ضرر بیشتر سهامداران جلوگیری شد.و یا در مورد عدم پرداخت سود سهام شرکت ها هم به همین شکل ...
امیدوارم مسئولین سایت و ادمین محترم در اسرع وقت پاسخ و نتیجه عمـلی نقد ها و پیشنهادهای سازنده کاربران رو ارائه دهند 
خودم رو در حد بیان این جملات نمیدونم چرا که شاید خودم این موارد رو در بسیاری از برهه ها رعایت نکرده باشم و از این بابت ازتمامی دوستانی که شاید نا خواسته سبب رنجش اونها شده باشم،عذر خواهی میکنم
سبز باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)