دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 8 از 35 نخستنخست 123456789101112131415161718 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 345

موضوع: عینک خود را از بدبینی نسبت به انتقاد به خوش بینی تعویض کنید و وارد شوید

یار همراه
    رشته تحصیلی
    برنامه ریزی اموزشی نیروی انسانی
    ارسال تشکر
    6,414
    دریافت تشکر: 9,022
    قدرت امتیاز دهی
    5176
    Array
    ساناز فرهیدوش's: لبخند

پیش فرض پاسخ : عینک خود را از بدبینی نسبت به انتقاد به خوش بینی تعویض کنید و وارد شوید

الان بحث دقیقا چیه ؟ گیر دادن به هم دیگه @! ؟؟؟ اواتار من که عقابه خدا به دادم برسه ! اقا همینه که هست @@ من عینکی ام !! بدبینی و خوش بینیش رو نمیدوونم شما دکترین ؟

-----------------------------------
    بدبینم به تمام خوش بینی های دنیا بدبینم به تمام چیز های دنیا ! در ها بسته . .......... >>>>>>>>> و من تنها >>>>>> تو این وقتا م ی رسی ته خط ! یه جوری یه جایی خدا یه حالی بهت می ده حالت جا می اد !!!
    از اواتار بیاین بیرون بریم تو حس های خوب تو لحظه هایی که خدا همچین جوابتو میده اب میشی تو حس سبک خودت میری با دنیا عوضش نمیکنی

- - - به روز رسانی شده - - -

الان بحث دقیقا چیه ؟ گیر دادن به هم دیگه @! ؟؟؟ اواتار من که عقابه خدا به دادم برسه ! اقا همینه که هست @@ من عینکی ام !! بدبینی و خوش بینیش رو نمیدوونم شما دکترین ؟

-----------------------------------
    بدبینم به تمام خوش بینی های دنیا بدبینم به تمام چیز های دنیا ! در ها بسته . .......... >>>>>>>>> و من تنها >>>>>> تو این وقتا م ی رسی ته خط ! یه جوری یه جایی خدا یه حالی بهت می ده حالت جا می اد !!!
    از اواتار بیاین بیرون بریم تو حس های خوب تو لحظه هایی که خدا همچین جوابتو میده اب میشی تو حس سبک خودت میری با دنیا عوضش نمیکنی
    http://roksana65.blogfa.com/ساناز فرهیدوش
    وبلاگ خودشکوفایی

2. 12 کاربر از پست مفید ساناز فرهیدوش سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    IT
    ارسال تشکر
    1,094
    دریافت تشکر: 1,729
    قدرت امتیاز دهی
    3387
    Array
    بانوی خیال's: جدید46

پیش فرض پاسخ : عینک خود را از بدبینی نسبت به انتقاد به خوش بینی تعویض کنید و وارد شوید

ممنون پرنیان جون
    در سرزمینی کــه ســایــه آدم هــای کــوچـک ،بــزرگ شــود،در آن ســرزمـیـن آفــتــاب در حـال غـــــروب اســــت!

4. 5 کاربر از پست مفید بانوی خیال سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق الکترونیک
    ارسال تشکر
    8,023
    دریافت تشکر: 11,669
    قدرت امتیاز دهی
    29797
    Array
    shiny7's: جدید44

سلام پرنیان جون به نظر من هم این آواتارت خوبه هم فبلی خوب بود!!
    حالا اینکه گفتن خوب نیست.......
    اگه می خواهید بحث سر آواتار باشه یه تاپیکیبود با این عنوان که چون بی فایده بود حذف شده!!
    اگه می خواهید بحث روانشناسیش کنید خب قضیه فرق می کنه!!
    حالا مثلا نمی دونم آواتار قبلی من کسی یادشه یا نه؟...بد بود؟؟؟
    این الانیه چطوره؟؟

GOD is Watching YOU

insta:
    _shiny7_

6. 4 کاربر از پست مفید shiny7 سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق صنعتی
    ارسال تشکر
    13,909
    دریافت تشکر: 12,140
    قدرت امتیاز دهی
    32625
    Array
    mamadshumakher's: جدید136

وای نه داداش نمیشه اینو نذاری یاد حیات وحش ادم میفته بابا همون عکس خودت رو بذار بهتره یه خرده اعتماد به نفس داشته باش
    خب اگه همین عکسو بزاری جلو یه نفر بگیری تفسیرش کن از دیدگاه های مختلف بهش نگاه میکنه.بعضیا میرن تو حس و میگن وای این نشان از فرصت هست تو زندگی...بعضیا میگن کاش موفقیت اینجوری صاف میومد در اختیارمون...بعضیا میگن این عکس یعنی این پرنده در بهترین جای زندگیش ایتاده و ...

خب یکی میاد میگه:آخییییییییی اون ماهی گوگولی داره میره تو شکم اون پرنده قوبولی

یکی هم مثل شما خب شاید خوشش نیاد همچین تصویری ببینه...پس نمیشه توی یک جمع این چنینی مستقیم درباره اواتار صحبت کرد چون کاملا سلیقه ای هست....

و خب خداروشکر من ازون ادمای بی اعتماد بنفس نیستم که بگم قیافم بده...دماغم قوس داره ...لباسم مرتب نیست....خوش تیپ نیستم....

چرا بابا نمایاندی من خودم دیدم با یه کلاه کنار دیوار بودی
    اما افتخار نداشتیم بیشتر استفاده کنیم
    نکنه اشتباه دیدم
    جانه من مگه اول عکسه خودت نبود؟
    بله ابجی عکس خودم بود اما یهو تصمیم گرفتم یه عکس متفاوت بزارم تا ببینم چقد میشه سلیقه ی عمومی رو به راحتی بدست اورد...که خب به نظر راحت نیست

و اینکه چرا عکس خودم نباشه؟یکی اینکه اون عکس واسه 2 سال پیش بود.....عکس تکی و نزدیک ندارم هر جا میخوایم عکس بگیریم 6نفر چسبیدن به ادم.....

و مهمتر اینکه:من اینجوری فکر میکنم که عکس کنار پست های من توی سایت خیلی میتونه تاثیر بزاره روی متن هام.پس هر چی قشنگ تر و گیراتر باشه نگاه دوستان به متن هام هم با ارامش بیشتری انجام میشه چون اواتار یجورایی احساس ادم رو منتقل میکنه...

پس بهتر نیست زودتر از بحث اواتار بریم بیرون به خودمون نزدیک تر شیم؟

8. 7 کاربر از پست مفید mamadshumakher سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    مدیریت بازرگانی
    ارسال تشکر
    2,930
    دریافت تشکر: 2,806
    قدرت امتیاز دهی
    12936
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط mamadshumakher نمایش پست ها
    خب اگه همین عکسو بزاری جلو یه نفر بگیری تفسیرش کن از دیدگاه های مختلف بهش نگاه میکنه.بعضیا میرن تو حس و میگن وای این نشان از فرصت هست تو زندگی...بعضیا میگن کاش موفقیت اینجوری صاف میومد در اختیارمون...بعضیا میگن این عکس یعنی این پرنده در بهترین جای زندگیش ایتاده و ...

یکی هم مثل شما خب شاید خوشش نیاد همچین تصویری ببینه...پس نمیشه توی یک جمع این چنینی مستقیم درباره اواتار صحبت کرد چون کاملا سلیقه ای هست....

و خب خداروشکر من ازون ادمای بی اعتماد بنفس نیستم که بگم قیافم بده...دماغم قوس داره ...لباسم مرتب نیست....خوش تیپ نیستم....

بله ابجی عکس خودم بود اما یهو تصمیم گرفتم یه عکس متفاوت بزارم تا ببینم چقد میشه سلیقه ی عمومی رو به راحتی بدست اورد...که خب به نظر راحت نیست

و اینکه چرا عکس خودم نباشه؟یکی اینکه اون عکس واسه 2 سال پیش بود.....عکس تکی و نزدیک ندارم هر جا میخوایم عکس بگیریم 6نفر چسبیدن به ادم.....

و مهمتر اینکه:من اینجوری فکر میکنم که عکس کنار پست های من توی سایت خیلی میتونه تاثیر بزاره روی متن هام.پس هر چی قشنگ تر و گیراتر باشه نگاه دوستان به متن هام هم با ارامش بیشتری انجام میشه چون اواتار یجورایی احساس ادم رو منتقل میکنه...

داداش محمد من اگه گفتم اعتماد به نفس نداری شوخی کردم در جواب دوستی که خرده گرفته بودند ،داداش اگه ناراحت شدی ببخشید قصد جسارت نداشتم.
    مرگ از زندگی پرسید:چرا من تلخم و تو حقیقت؟!
    زندگی در جواب گفت :
    چون من دروغم و تو حقیقت!!

10. 7 کاربر از پست مفید ghalbeyakhi سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    مدیریت بازرگانی
    ارسال تشکر
    2,930
    قدرت امتیاز دهی
    12936
    Array

داداش محمد من اگه گفتم اعتماد به نفس نداری شوخی کردم (در جواب دوستی که خرده گرفته بودند )،داداش اگه ناراحت شدی ببخشید قصد جسارت نداشتم.
    زندگی در جواب گفت :

12. 3 کاربر از پست مفید ghalbeyakhi سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    مدیریت بازرگانی
    ارسال تشکر
    2,930
    قدرت امتیاز دهی
    12936
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط parnian 80 نمایش پست ها
    دوستااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااان.هیشکی نمیخواد نظر بده؟
    پرنیان جان !می بینی چقدر بهتر و زیباتر شد؟! به خاطر انتقاد پذیر بودنت ممنونم .
    زندگی در جواب گفت :

14. 3 کاربر از پست مفید ghalbeyakhi سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق الکترونیک
    ارسال تشکر
    8,023
    قدرت امتیاز دهی
    29797
    Array

سلام منم با آقا محمد موافقم اگه می شه بحث آواتارو جمع کنیم چون کاملا سلیقه ای و کسی نمی تونه به همین راحتی از روی آواتار یک کاربر درباره شخصیت خودش قضاوت کنه!!!!!!(واقعا کار درستی نیست!!!)
    بهتره نقد رو به سمت مطلب دیگه ای ببریم!!!

GOD is Watching YOU

insta:
    _shiny7_

16. 5 کاربر از پست مفید shiny7 سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق صنعتی
    ارسال تشکر
    13,909
    دریافت تشکر: 12,140
    قدرت امتیاز دهی
    32625
    Array
    mamadshumakher's: جدید136

نقل قول نوشته اصلی توسط ghalbeyakhi نمایش پست ها
    داداش محمد من اگه گفتم اعتماد به نفس نداری شوخی کردم (در جواب دوستی که خرده گرفته بودند )،داداش اگه ناراحت شدی ببخشید قصد جسارت نداشتم.

نه ابجی این چه حرفیه.واسه چی ناراحت شم؟بحث کاملا خوب و منطقی بود....

هیچ دوستی هم خرده نگرفت.اگر کسی نظرشو یکم قاطعانه میگه دلیل بر خرده گرفتنش نیست.به ادامه بحثمون بپردازیم

18. 4 کاربر از پست مفید mamadshumakher سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق الکترونیک
    ارسال تشکر
    8,023
    قدرت امتیاز دهی
    29797
    Array

.به ادامه بحثمون بپردازیم
    خب چی بگیم؟؟
    چیو یا کیو نقد کنیم؟؟

GOD is Watching YOU

insta:
    _shiny7_

20. 4 کاربر از پست مفید shiny7 سپاس کرده اند .

صفحه 8 از 35 نخستنخست 123456789101112131415161718 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)