چای سبز نعنا-هلو
تعداد: 5 نفر
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان خنک شدن: 2 ساعت
مواد لازم
• دو پیمانه آب سرد
• 5 عدد چای سبز کیسه ای
• 350 گرم نکتار هلو
•نصف پیمانه برگ های تازه نعنا
• 3 قاشق غذاخوری شکر
• قالب های یخ
طرز تهیه
1. آب را داخل قابلمه بزرگی بجوشانید. از روی حرارت بردارید. چای های کیسه ای را به آن اضافه کنید تا دم بکشد. 5 دقیقه در آن را بگذارید. چای ها را خارج، نکتار و شکر را اضافه کنید. به مدت 2 تا 24 ساعت در یخچال آن را خنک کنید. مخلوط را هم بزنید و با قالب های یخ سرو کنید.
یخ چای نعنایی
تعداد: 16 نفر
زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان خنک شدن: 4 تا 48 ساعت
زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
• 7 پیمانه آب
• دو پیمانه شکر
• 8 عدد چای کیسه ای با طعم پرتقال
• 8 برگ تازه نعنا
• 8 پیمانه آب سرد
•دو پیمانه آب پرتقال
• ¾ آب لیمو
• قالب های یخ
دستور تهیه
1. در یک قابلمه بزرگ، 7 پیمانه آب و دو پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد. مرتب هم بزنید تا شکرها حل شوند. سپس حرارت را کم کنید و 5 دقیقه اجازه دهید تا بدون در نیم جوش شود. از روی حرارت بردارید. چای های کیسه ای و 8 برگ تازه نعنا را اضافه کنید. در آن را بگذارید و بگذارید 5 دقیقه بماند. با صافی چای و برگ های نعنا را جدا کنید.
2.چای حاضر شده را داخل کاسه بزرگ بریزید، 8 پیمانه آب سرد، آب پرتقال و آب لیمو را به آن اضافه کنید. در آن را بگذارید و 4 ساعت تا دو روز داخل یخچال قرار دهید. چای را با قالب های یخ و برگ های تازه نعنا تزئین کنید.
یخ چای زردآلو
تعداد: 6 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان خنک شدن: 4 تا 48 ساعت
مواد لازم
• 6 پیمانه آب جوش
• 8 چای کیسه ای سیاه
•نصف پیمانه برگ نعنا
• 350 گرم نکتار زردآلو
• یک قاشق چایخوری وانیل
• قالب یخ
• تکه های زردآلوی تازه (اختیاری)
• برگ های نعنا (اختیاری)
طرز تهیه
1. ر یک قوری بزرگ، چای های کیسه ای، آب جوش و نصف پیمانه برگ های نعنا را بریزید. اجازه دهید 5 دقیقه بماند. برگ های نعنا و کیسه های چای را خارج کنید. در قوری را بگذارید و اجازه دهید یک ساعت بماند. وانیل و نکتار زردآلو را اضافه کنید.
2. برای سرو، لیوان های بلند را با قالب های یخ پر و مخلوط چای را اضافه کنید. در صورت تمایل با تکه های زردآلوی تازه یا برگ های نعنا آن را تزئین کنید.
بلیتزِن شکلات
تعداد: 8 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
مواد لازم
• 60 گرم شکلات نیمه شیرین
• 1/3 پیمانه خرده شکلات
• یک پیمانه بستنی شکلاتی
• 60 گرم خامه
• دو قاشق غذاخوری خامه کاکائوی تلخ
• شکلات رنده شده
طرز تهیه
1. در یک قابلمه کوچک، شکلات را روی حرارت ملایم آب کنید. لبه های لیوانی که قرار است بلیتزِن را در آن سرو کنید را شکلات آب شده بزنید و خرده های شکلات را روی آن بریزید.
2.در مخلوط کن، بستنی و خامه کاکائوی تلخ را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود.
3. مایع به دست آمده را داخل لیوان های تزئین شده بریزید و با شکلات رنده شده تزئین و بلافاصله سرو کنید.
موهیتوی تمشک
تعداد: 8 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
مواد لازم
• ¼ پیمانه شکر
•¼ پیمانه برگ های نعنا
•سه پیمانه آب سرد
• یک و نیم پیمانه آب تمشک
• نصف پیمانه آب لیموترش
• یک و نیم پیمانه آب گازدار خنک
• قالب های یخ
• تمشک تازه، تکه های لیمو یا برگ های تازه نعنا
طرز تهیه
1. داخل پارچ، شکر و 1/4 پیمانه برگ های نعنا را با هم مخلوط کنید. با کمک قاشق چوبی برگ های نعنا را فشار دهید تا عصاره آنها خارج شود. آب سرد، آب تمشک و آب لیمو را اضافه کنید. هم بزنید تا شکر حل شود. در صورت تمایل در پارچ را ببندید و 24 ساعت داخل یخچال نگهداری کنید.
2. به آرامی آب گازدار را اضافه کنید. به آرامی هم بزنید. قالب های یخ را اضافه کنید. در صورت تمایل تمشک، تکه های لیمو و برگ های نعنا را اضافه کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)