بهترین و بدترین شکلات برای بدن چیست؟!كره كاكائو یكی از مواد تشكیل دهنده شكلات های اصل است. از شكلات هایی كه حاوی شیره ذرت، قند نیشكر و شیر كامل هستند خوداری نمایید.
از آن جایی كه این نوع شكلات فاقد كاكائو می باشد بر خلاف انتظار فاقد هر گونه ارزش غذایی است.
خوردن شكلات احساس گناه خوشایندی است كه در سالهای اخیر گریبان گیر گناهكار و غیر گناهكار بوده است، زیرا انبوهی از تحقیقات بر مزایای بیشمار آن كه گستره ای به پهنای حفاظت قلب تا بهبود خلق و خود دارد پرده برداشته است .
اما آندریا جیانكولی Anderea Giancoli كارشناس رسمی تغذیه و سخنگوی آكادمی غذا و علوم تغذیه هشدار می دهد كه انواع مختلف شكلات مثل هم نیستند. تاثیرات مفید شكلات حاصل قسمت گیاهی آن یعنی دانه كاكائو است كه حاوی آنتی اكسیدانی به نام فلاوانول می باشد .
با توجه به مواد مورد استفاده برای تهیه شكلات شكلات های مختلف فرمولهای گوناگونی دارند كه در ذیل به آنها اشاره خواهد شد:
۱ - شكلات شیری
از آن جایی كه نسبت به شكلات های تلف فلاوانول كمتری دارد انتخاب مناسبی نمی باشد . اما با انتخاب یك تكه شكلات كه میزان كاكائوی آن متوسط یا بالا ( در حدود ۴۰ درصد ) بوده و حاوی مقداری از مغزها یا میوه های خشك شده باشد می توانید فواید آن را افزلیش دهید .
۲ - شكلات سفید
جیانكولی می گوید: از آن جایی كه این نوع شكلات فاقد كاكائو می باشد بر خلاف انتظار فاقد هر گونه ارزش غذایی است. تنها مزیت این نوع شكلات ها وجود مقدار بسیار كم كلسیم موجود در آن است.
۳ - شكلات تلخ
این نوع شكلات ها با رنگ كاملاً تیره و كمی تلخی بهترین و استاندارترین نوع شكلات هستند چرا كه حاوی مقادیر بالایی از كاكائو هستند. بیشتر ذائقه ها نمی توانند طعم تند كاكائوی تلخ خالص را تحمل كنند اما شكلات تلخ های كه حاوی ۷۰ درصد كاكائو هستند گزینه خوبی هستند.
پس از انتخاب میزان تلخی شكلات حالا نوبت به آن است كه گوشه چشمی هم به برند و ماركی كه انتخاب می كنید داشته باشد تا مطمئن شوید كه تقلبی نباشند. كره كاكائو یكی از مواد تشكیل دهنده شكلات های اصل است. از شكلات هایی كه حاوی شیره ذرت، قند نیشكر و شیر كامل هستند خوداری نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)