دقیقاً
به نظرتون ایراد از کجاست که نسل به نسل از ارزش های اسلامی بیشتر فاصله گرفته میشه؟
آیا این نیست که تنها به یدک کشیدن یه عنوان بدون به روز کردن روش های ترویج اون برای نسل های جدید اکتفا شده؟
همین بحث چادر؛ دختر 9 ساله ای که (تو این فضای وسیع ارتباطی بزرگ شده و خیلی چیزها رو دیده ) بدون بیان اینکه این نوع پوشش چه محاسنی میتونه براش داشته باشه با چادر تو گرمای طاقت فرسای تابستون تو جمع حاضر میشه مسلماً در اولین فرصت هم اون رو کنار خواهد گذاشت
مطالب بالا دور از واقعیت نیست ، ولی چند درصد تفکر اینچنینی دارن؟ که بخوایم بعنوان درد جامعه عنوان کنیم؟
به هر حال خوب و بد ، متعهد و غیر متعهد تو هر قشری هست،عملکرد تعداد محدودی از خانواده شهدا (که هیچ ربطی هم به شهیدشون نداره)،یا جانبازان،نمیتونه معیاری برای همه این جماعت بشه.واقعا تو شهر ما خانواده ای دو تا پسرش شهید شدند یکیش مفقودالاثره،خدا میدونه 1 ریال از بنیاد شهید تا حالا استفاده نکرده،چون ما به اونا نزدیکیم از این قضیه خبر داریم وگرنه بعنوان یه امر عادیه این قضیه تو خونواده اشون.
اتفاقا قریب باتفاق ملت واقعا احترام میذارن و این رو وظیفه خودشون میدونن.حالا به فرض یه تعدادی حرفهایی دارن که مطمئنم اگه باهاشون درست صحبت بشه حتما متقاعد میشن.
یه نکته من باب حجاب بگم
بر عکس هر کسی که میگه حجاب امر خصوصیه در اصل حجاب یک امر عمومی هست نه شخصی اما مسئله چگونه حفظ کردن حجاب به بهترین شکل دست خود بانوان هست
هر بانویی که بخواد حجاب کاملشو حفظ کنه مسلما یه سری سختی رو باید تحمل کنه حتی اون خانومی که مانتویی و ظاهر کاملا پوشیده داره
یه بنده خدایی میگفت حجاب و نماز اصلش تو سختی بودن هست یعنی تو خودتو مقید کنی در برابر امر الهی تسلیم ، میگفتن ما میگیم وقتی خدا بزرگه خیلی بخوایم بزرگیشو حساب کنیم در حد کره زمین !!
هر کسی تونست این سختی رو بپذیره عاشق تره ، و در مورد چادرم که هزاران بحث شده اگر چادر با آگاهی به دختر عزیزمون داده بشه هیچ موقع حاضر نیست وسط جهنم هم بشه چادرش رو دربیاره حتی با زبون روزهدر ضمن تنها حجابم حتما چادر نیست بهترین حجاب چادره ، خانم با مانتویی محجبه هم کاملا ارزشمند و اجر و ثواب خودشو داره
![]()
امام حسین علیهالسلام معلم مقاومت آگاهانه است.
امام خامنه ای
میگویند سه موقع دعا برآورده میشود:یکی وقت غروبیکی زیر بارون ...یکی هم وقتی دلت میشکند...
من وقت غروب زیربارون با دلی شکسته دعاکردم.
لبخند کم خرجترین آرایش چهره است.چهره ات به این آرایش همیشه آراسته باد.
فکر نکنم اختلاف نظری راجع به اصل حجاب یا فردی و عمومی بودن اون وجود داشته باشه!
صحبت سر نهادینه کردن اونه ، یعنی خوب و درست و طبق دستور دین ارزش اونو جا انداختن نه اگه تو حجاب نکنی آبرو من میره(حرف خونواده به بچه)،بچه می بینه والدین اصلا نمیدونن خمس چیه؟غیبت و تهمت مثل نقل و نبات تو خونه اش موج میزنه اونوقت هی تاکید میکنن موهات پیداس،شلوارت کوتاهه،آستینت........
خب معلومه این دین تک بعدی جا میفته ، به میل نفس جا میفته، هر چی من میخام باید بشه نه هر چی خدا میگه.
احتمالا منظور مازرون گرامی همین بوده که اگه ارزش اصلی مشخص بشه دیگه گرما و سرما چادر رو زیر سوال نمی بره.
ممنون موفق باشید.
دوست عزیز شما اگه کل پست ها رو میخوندین متوجه میشدین خیلی ها میگن حجاب امره شخصیه منظور بنده رو هم متوجه میشدین
کسی هم که دروغ و توهین و تهمت در خونش رواست هیچ وقت واسه اصل حجاب نمیگه رعایت کن همین طور که شما گفتین برای حفظ آبروی خودش یا به عبارتی حفظ ظاهر
ولی خیلی از گناهان هم عادی شده ، راحت شده اصلا نمیدونند گناهه یا دوست دارن توجیه بشه این در اثر فقر فرهنگی خانواده است
منظور بنده خانواده هایی هست که فرزند تازه به بلوغ رسیده دارند و بایک سری چرا مواجه میشه که اگر این چرا ها رو پاسخ داد بشه به بهترین شکل به مشکلی نمی خوره
خیلی ها هم از لحاظ سختی سعی میکنند نادید بگیرن و میشه همونطور که واسه سرما و گرما هم حجاب تغییر میکنه!!!![]()
امام حسین علیهالسلام معلم مقاومت آگاهانه است.
امام خامنه ای
کاش حرف هم مالیات داشت
اونوقت مجبور بودیم کمی قبل از نظر دادن و بحث راه انداختن کمی فکر کنیم
تو رو به خدا ارزش های شهدا و جانبازان رو اینقدر پایین نیارید
فکر کنم خیلی قشنگ تر باشه اگه ما یه حجابی رو چشمامون بگیریم
که اگه یه وقت یه کسی ناشایست از نظر ما بیرون اومد به جای اینکه چار چشمی بش زل بزنیم سرمون رو زیر بندازیم
نه اینکه...
و امید وارم که وضع جانبازان بهترشه![]()
شاید ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)