اما مشکل از آنجایی شروع میشود که بعضیها در آدامس جویدن، زیادهروی میکنند. ضمن اینکه آدامسهایی حاوی قند طبیعی نیز در بازار وجود دارند که سلامت دهان و دندان را واقعاً تهدید میکنند. دکتر نیکی در این خصوص میگوید: «آدامسهايي كه حاوي قندهاي طبيعي مثل گلوكز هستند، به رشد باكتريهاي دهان كمك میکنند و خطر پوسيدگي دندان را به همراه دارند اما آدامسهايي که شيرينكننده مصنوعي دارند، قابل استفاده ميكروبهاي دهان نیست و خطر چنداني نخواهند داشت.»با این وجود، افراط در جویدن هر آدامسی، چه با قند طبیعی و چه با قند مصنوعی، خطرناک است. متخصصان تغدیه معتقدند جويدن بيش از حد آدامس جلوي تشنگي فرد را میگیرد و بدن را در معرض خطر كمآبي قرار ميدهد.دکتر نیکی همچنین میافزاید: «این مسأله به خصوص درمورد كودكان ممكن است به عاملي براي كمغذايي و سوء تغذيه آنها تبدیل شود.منبع:پارست
علاقه مندی ها (Bookmarks)