دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 22

موضوع: اینا یعنی چی؟

یار همراه
    ارسال تشکر
    17,332
    دریافت تشکر: 8,680
    قدرت امتیاز دهی
    15648
    Array

پیش فرض پاسخ : اینا یعنی چی؟

mach level :

در تعریف این واژه می توان گفت که به سرعتی از جنگنده گفته می شود که سرعت متغیری از زیر صوت تا ورای صوت دارد . البته تا ورای صوت هم بستگی دارد که تا چند ماخ برسد .

معمولا برخی از جنگنده تا سرعت نزدیک به 3 ماخ رو می تونند داشته باشند که در ارتفاع های مختلف تغییر می کند . مثلا جنگنده Mig-31 فاکس بت سرعتی در حدود 2.83 ماخ دارد که بیشینه سرعت دارد در ارتفاع بالا ، اما کمینه این سرعت در ارتفاع پایین تا 2.1 ماخ کاهش پیدا می کند . که این کاهش ارتفاع به دلیل متغیر بودن سطح ارتفاع پروازی هواپیماست .

و یا مثلا میگ -25 در ارتفاع بالا 3.2 و در ارتفاع پایین به 1200 کیلومتر بر ساعت دارد .

در کل میشه این گونه گفت که سرعت ماخ جنگنده در ارتفاع های گوناگون یکی از تعریف این واژه است ، چون به هر حال هر جنگنده ای یه سرعت کمینه و یه سرعت بیشینه در ارتفاع های نختلف دارد و یا یه سرعت خاصی برای استال کردن و یه سرعتی هم برای نرخ اوج گیری .

2. 7 کاربر از پست مفید Joseph Goebbels سپاس کرده اند .

همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
    ارسال تشکر
    1,675
    دریافت تشکر: 6,529
    قدرت امتیاز دهی
    24598
    Array
    "مهدی"'s: جدید17

نقل قول نوشته اصلی توسط ژنرال فیلدمارشال رومل نمایش پست ها
    mach level :

در تعریف این واژه می توان گفت که به سرعتی از جنگنده گفته می شود که سرعت متغیری از زیر صوت تا ورای صوت دارد . البته تا ورای صوت هم بستگی دارد که تا چند ماخ برسد .

معمولا برخی از جنگنده تا سرعت نزدیک به 3 ماخ رو می تونند داشته باشند که در ارتفاع های مختلف تغییر می کند . مثلا جنگنده Mig-31 فاکس بت سرعتی در حدود 2.83 ماخ دارد که بیشینه سرعت دارد در ارتفاع بالا ، اما کمینه این سرعت در ارتفاع پایین تا 2.1 ماخ کاهش پیدا می کند . که این کاهش ارتفاع به دلیل متغیر بودن سطح ارتفاع پروازی هواپیماست .

و یا مثلا میگ -25 در ارتفاع بالا 3.2 و در ارتفاع پایین به 1200 کیلومتر بر ساعت دارد .

در کل میشه این گونه گفت که سرعت ماخ جنگنده در ارتفاع های گوناگون یکی از تعریف این واژه است ، چون به هر حال هر جنگنده ای یه سرعت کمینه و یه سرعت بیشینه در ارتفاع های نختلف دارد و یا یه سرعت خاصی برای استال کردن و یه سرعتی هم برای نرخ اوج گیری .

رفیق تقریبا 80% درصد مطلب رو گفتی ولی خود سیستم رو نگفتی که چجوری کار میکنه .....خب از بقیه چیزها خبر نداری داداش؟
    تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای

4. 4 کاربر از پست مفید "مهدی" سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    1,826
    دریافت تشکر: 4,412
    قدرت امتیاز دهی
    2955
    Array
    BaAaroOoN's: جدید134

ژنرال جون!جواب بده دیگه!تو این سایت اگه کسی هم بتونه از پس این جور سوالا بر بیاد شمایی داداششششششششش!

6. 3 کاربر از پست مفید BaAaroOoN سپاس کرده اند .

یار همراه
    ارسال تشکر
    17,332
    دریافت تشکر: 8,680
    قدرت امتیاز دهی
    15648
    Array

در موردHot refueling

refueling به معنای سوخت گیری هوایی است که امکان داره از یک هواپیمای تانکر سوخت رسان مثل KC-135 به یک فایتر انجام بشه و یا ممکن هست از یک فایتر به فایتر دیگه انجام بشه . که این کار به افزایش برد هواپیمای مقصد -- هواپیمایی که مورد سوخت گیری انجام گرفته -- بیانجامد . اما روش سوخت گیری هم فرق می کند مثلا روش سوخت گیری در هواپیمای KC-135 به صورت سوخت گیری از ناحیه دم هست اما بویینگ -707 سوخت رسان ایران به صورت قیفی از نوک دو سر بال انجام می گیرد و همزمان به دو فایتر و یا هواپیمای مقصد سوخت می رساند ، اما در KC-135 به علت سوخت رسانی از ناحیه دم هواپیما به صورت تک فروندی است .

اما در مورد HOT بودنش در حال جمع اوری اطلاعات هستم .

هواپیمای سوخت رسان KC-135

بویینگ -707 سوخت رسان ایران

8. 10 کاربر از پست مفید Joseph Goebbels سپاس کرده اند .

ارسال تشکر
    1,675
    قدرت امتیاز دهی
    24598
    Array

غلطه......
    ویرایش توسط "مهدی" : 31st May 2012 در ساعت 10:27 PM
    تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای

10. 2 کاربر از پست مفید "مهدی" سپاس کرده اند .

ارسال تشکر
    1,675
    قدرت امتیاز دهی
    24598
    Array

پاسخ به سوالات:

Diching یعنی نشستن روی سطح آب دریا توسط هواپیماها و یا بالگرد، همانطور که میدانید خیلی از هواپیماها و بالگردها قابلیت نشستن بر روی سطح آب را دارا هستند.

Hot refueling یعنی سوختگیری بر روی سطح زمین با موتور روشن، شاید خیلی ها سوال کنند که این چه طور ممکن است؟ ولی باید بدانید که این فرآیند با خاموش کردن یک موتور از موتورهای جنگنده انجام می شود و سوختگیری انجام می شود و سپس ادامه ماجرا و خلبانان ما در دفاع مقدس از این روش به طور مکرر استفاده کردند.

vertigo به اصطلاح حالتی است که به خلبان در سرعت های فراصوت و یا در مانورهای سنگین دست میدهد که برای مثال خلبان نمیتواند زاویه ها را به طور صحیح تشخیص دهد و همراه با سرگیجه و تهوع است.

flactution در هواپیماهای جنگنده به معنای نوسان نشان دهنده فشار هیدرولیک است.

mach lever دوست خوبمون اشاراتی بهش داشتند ولی در اصل سیستمی است که از خفگی کمپرسور (موتور) و حالت استال با تنظیم سرعت جلوگیری می کند.

موفق باشید،

12. 7 کاربر از پست مفید "مهدی" سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مامایی
    ارسال تشکر
    36,060
    دریافت تشکر: 18,520
    قدرت امتیاز دهی
    28278
    Array
    yas-90's: خواهش

نقل قول نوشته اصلی توسط a3eman نمایش پست ها
    پاسخ به سوالات:

Diching یعنی نشستن روی سطح آب دریا توسط هواپیماها و یا بالگرد، همانطور که میدانید خیلی از هواپیماها و بالگردها قابلیت نشستن بر روی سطح آب را دارا هستند.

Hot refueling یعنی سوختگیری بر روی سطح زمین با موتور روشن، شاید خیلی ها سوال کنند که این چه طور ممکن است؟ ولی باید بدانید که این فرآیند با خاموش کردن یک موتور از موتورهای جنگنده انجام می شود و سوختگیری انجام می شود و سپس ادامه ماجرا و خلبانان ما در دفاع مقدس از این روش به طور مکرر استفاده کردند.

vertigo به اصطلاح حالتی است که به خلبان در سرعت های فراصوت و یا در مانورهای سنگین دست میدهد که برای مثال خلبان نمیتواند زاویه ها را به طور صحیح تشخیص دهد و همراه با سرگیجه و تهوع است.

flactution در هواپیماهای جنگنده به معنای نوسان نشان دهنده فشار هیدرولیک است.

mach lever دوست خوبمون اشاراتی بهش داشتند ولی در اصل سیستمی است که از خفگی کمپرسور (موتور) و حالت استال با تنظیم سرعت جلوگیری می کند.

موفق باشید،

دوست عزیز
    به جای diching بایستی مینوشتید ditching
    طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند

14. 4 کاربر از پست مفید yas-90 سپاس کرده اند .

ارسال تشکر
    1,675
    قدرت امتیاز دهی
    24598
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط yas-90 نمایش پست ها
    دوست عزیز
    به جای diching بایستی مینوشتید ditching
    خیر، Diching صحیح است.

16. 4 کاربر از پست مفید "مهدی" سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مامایی
    ارسال تشکر
    36,060
    دریافت تشکر: 18,520
    قدرت امتیاز دهی
    28278
    Array
    yas-90's: خواهش

نقل قول نوشته اصلی توسط a3eman نمایش پست ها
    خیر، Diching صحیح است.
    اما من تو بابیلون زدم با این معنی این اصطلاح اومد به خاطر این گفتم ......شاید شما درست میگی من که سررشته ای ندارم......ببخشید اگه وسط پست پارازیت انداختم

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
    طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند

18. 4 کاربر از پست مفید yas-90 سپاس کرده اند .

ارسال تشکر
    1,675
    قدرت امتیاز دهی
    24598
    Array

خواهش میکنم،

ممکن است بنده اشتباه کنم ولی تا جایی که بنده میدانم diching است.

منبع بنده: کتاب نبرد در آسمان نوشته خلبان فضل الله جاویدنیا صفحه 250

به هر حال ممنون از نظرات سازندتون

20. 4 کاربر از پست مفید "مهدی" سپاس کرده اند .

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)