برای بحث قضا و قدر و علم خدا و اختیار انسان به این تایپیک مراجعه کنید
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?t=98773
علم خدا ، قضا و قدر و اختیار انسان
سلام ، خسته نباشی
یه سوال داشتم ،
الان توی بازار خیلی مرسوم شده که اجناس رو میتونی به صورت قسطی برداری که خیلی هم خوبه ولی اکثر فروشنده ها چکی که بابت ضمانت مثلا می گیرن میگن اگه شما بر فرض 2 ماه دیگه همه پولو بدی مثلا فلان قدر به قیمتش اضافه میشه . میخواستم بپرسم این ربا نمیشه ؟
ممنون
سلام میخواستم بگم اگه زحمتی نیست میتونین گناهانی ک هیچ وقت بخشیده نمیشنو واسم بگین؟؟ادم چ طور میتونه واسه ی گناهان بزرگش توبه کنه.اصول خاصی وجود داره؟؟
یه سوال دیگه هم بود زن واسه نماز خوندن باید چی بپوشه یعنی اگه چادرش نازک باشه مثلا و دستاش معلوم باشه از زیر چادر نمازش باطل میشه؟؟
سلامتي اوني كه انقدر يادشيم كه اگه ياد خدا بوديم نصف بهشت مالمون بود...
هیچ گناهی وجود نداره که بخشیده نشه
طبق آیه صریح قرآن که می فرماید:
«قل یا عبادی الّذین أسرفوا علی أنفسهم لا تقنطوا مِن رحمة الله إنّ الله یغفر الذّنوب جمیعاً إنّه هو الغفور الرّحیم وأنیبواإلی ربّکم»؛ (زمر،53) «ای بندگان خدا که بر خود اسراف و ستم کردهاید، از رحمت خداوند نا امید نشوید که خدا همه گناهان را میآمرزد و او بسیار بخشنده و مهربان است و به درگاه پروردگارتان انابه کنید».
خداوند در این آیه وعده داده که مغفرت و رحمتش رو شامل همه انسانها می کنه حتی کسانی که گنه کار هستند در صورتی که " انیبوا الی ربکم" یعنی توبه کنند و به سمت خداوند برگردند.
تنها گناهی که خداوند از اون نام برده و گفته که بخشیده نمیشه "شرک" هست.
که البته مفسرین گفته اند اگر قبل از مرگ از شرک توبه کند خداوند می بخشد
اما اگر با حال شرک از دنیا بره، شفاعتی نخواهد شد.
«إِنَّ اللَّهَ لا يَغْفِرُ أَنْ يُشْرَكَ بِهِ وَ يَغْفِرُ ما دُونَ ذلِكَ لِمَنْ يَشاء»؛ (نسا،48) «خداوند (هرگز) شرك را نمىبخشد و پایينتر از آن را براى هر كس بخواهد (و شايستگى داشته باشد) مىبخشد».
یکی از توصیه های ائمه این هست که هیچ گناهی رو کوچک نشماریم
شاید همون گناهی که کوچک می شماریم باعث بشه ما وارد جهنم بشیم.
توبه کردن چند شرط داره:
اول پشیمان شدن
دوم تصمیم واقعی بر ترک گناه
سوم سعی بر عدم انجام گناه
چهارم جبران کردن گناهان، یعنی اگر حق الناس بر گردنش هست باید ادا کنه
اگر حق الله هست مثل نماز روزه و ... باید ادا کنه
س 437: زنان چه مقدار از بدن خود را بايد هنگام نماز بپوشانند؟ آيا پوشيدن لباسهاى آستين کوتاه و نپوشيدن جوراب اشکال دارد؟
ج: بر زنان واجب است در نماز تمام بدن و موى خود را به غير از صورت به مقدارى که شستن آن در وضو واجب است و دستها تا مچ و پاها تا مفصل ساق با پوششى که کاملاً بدن را مىپوشاند، بپوشانند و در حضور نامحرم پاها را نيز بايد بپوشانند.
س 439: آيا پوشاندن کامل چانه هنگام حجاب و در نماز واجب است، يا اين که فقط قسمت پائين آن بايد پوشانده شود، و آيا وجوبِ پوشش چانه مقدمه پوشاندن صورت است که شرعاً واجب است؟
ج: پوشاندن قسمت پائين چانه واجب است نه خود آن، زيرا چانه جزئى از صورت است.
س 432: زنى در اثناى نماز متوجه مىشود که مقدارى از موهايش پيداست و فوراً آن را مىپوشاند، آيا نماز خود را بايد دوباره بخواند يا خير؟
ج: تا زمانى که ظاهر شدن مو عمدى نباشد، اعاده واجب نيست.
ویرایش توسط kamanabroo : 12th July 2011 در ساعت 10:00 AM
سلام
من موقع نماز نمیتونم (ص) ، ( ط ) ،(ظ) ، (ض ) را خوب تلفظ کنم یعنی هرچی تمرین میکنم نمیشه ولی (ث) و (ذ ) رو درست تلفظ می کنم . اینجوری نمازم درست نیست ؟ . البته موقع خواندن قرآن هم همینطوریه .
میدونین من وقتی که خیلی تمرکز میکنم درست تلفظ کنم اینقدر بد میشه که نمازم بهم میریزه و اشتباه میشه . مجبور میشم دوباره بخونم . از نمازم اینجوری لذت نمیبرم .
* بهتره بگم موقع نماز خواندن هیچ قصدی از درست تلفظ نکردن ندارم و معنیش جلو چشمم میاد .
ممنون
ویرایش توسط نارون1 : 18th July 2011 در ساعت 02:10 PM
سلام
تلفظ درست الفاظ درنماز واجبه و کسی که نمیدونه تلفظ صحیح رو باید بره و یاد بگیره.
اما اگه کسی نمی تونه اون حروف رو بصورت عربی تلفظ کنه و حرف رو از مخرج خودش ادا کنه ( یا اینکه سعی کرده یاد بگیره و باز نمیتونه ) نماز هاش درسته و نماز خوندنش مشکلی نداره.
س 467: آيا اداء كامل الفاظ عربى در نماز واجب است؟ آيا اگر كلمات به صورت عربى صحيح و كامل تلفظ نشود، نماز محكوم به صحت است؟
ج: واجب است كه همه ذكرهاى واجب نماز از قبيل قرائت حمد و سوره و غير آنها به طور صحيح قرائت شود و اگر نمازگزار كيفيت صحيح تلفظ كلمات عربى را نمىداند، واجب است كه ياد بگيرد و اگر قادر به يادگيرى نيست، معذور است.
این خیلی خوبه که به معانی نماز توجه دارین![]()
ویرایش توسط kamanabroo : 20th July 2011 در ساعت 07:42 PM
ممنون
حالا با خیال راحت نمازمو میخونم .
مشکل من فقط تو همون 4 حرفه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)