پاسخ : جیب شما تا تحویل سال!
من دو ماه پیش خریدهامو کردم اما پسرم کار دستم داد وخاستکاری و... هر چه داشتم تمام ودیروزهم یک تصادف کوچگ با خسارت بزرگ داشتم
امسال مسافرت کنسل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسنعلی ابراهیمی سعید
من دو ماه پیش خریدهامو کردم اما پسرم کار دستم داد وخاستکاری و... هر چه داشتم تمام ودیروزهم یک تصادف کوچگ با خسارت بزرگ داشتم
امسال مسافرت کنسل
تا باشه از این کار دست دادنا ، منظورم خواستگاری رفتن برا پسرتونه، ان شاالله که خوسبخت بشن.
ولی اون دو جمله که قرمز کردم هرچند بدون فعل هستند ولی در حوزه تهدید مردانه در خانه بکار برده میشه و نهایت اهل خونه ===>[negaran]
ای بابا من که امروز 50تومن هزینه کلاس دادم
ی چندتا کتابم هست که باید بخرم
مثلا شاهکار کردم رفتم بازار ی حلقه وپشت حلقه ست با گوشواره خریدم کلی پولم بابتش دادم
که میترسم بگم چقدبوده
ی کتونی هم میخواستم بخرم که به قیمت خون بود تصمیم گرفتم بعدا برم تاناکورا بخرمش[nishkhand]
داداشمم خداروشکر ی کفش وکوله برام گرفت
دیگه خودتون درجریان هزینه های ی کنکوری هستید
من رفتم یه کتونی خریدم و یه شلوار لی و یه پیراهن که همشون جزو تخفیفات استثنایی فروشگاه های پروما بود و 40درصد تخفیف داشت کلا خریدام تموم شد و موند سال بعد این موقع انشاالله [nishkhand]
دیگه هیچ پولی برام نموند...شهریه ی سنگین دانشگاه از یکطرف و هزینه های پژوهش که این 1/5سال اخیر واقعا کمرشکن بود یک طرف ....[negaran]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.vet
من رفتم یه کتونی خریدم و یه شلوار لی و یه پیراهن که همشون جزو تخفیفات استثنایی فروشگاه های پروما بود و 40درصد تخفیف داشت کلا خریدام تموم شد و موند سال بعد این موقع انشاالله [nishkhand]
دیگه هیچ پولی برام نموند...شهریه ی سنگین دانشگاه از یکطرف و هزینه های پژوهش که این 1/5سال اخیر واقعا کمرشکن بود یک طرف ....[negaran]
خوش بحالت کتونی گرفتی[negaran]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سروه74
خوش بحالت کتونی گرفتی[negaran]
قابل شمارو نداره[shaad]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.vet
قابل شمارو نداره[shaad]
ای بابا دکتر من تعارف سرم نمیشه بعدا پشیمون میشی[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سروه74
ای بابا دکتر من تعارف سرم نمیشه بعدا پشیمون میشی[nishkhand]
اوکی پس من حرفمو پس میگیرم[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.vet
اوکی پس من حرفمو پس میگیرم[nishkhand]
ای خدا گفتم من انقد خوش شانس نیستم[soal]
.
.
.
.
.
.
.
[khabalood]
اما از یاد نبریم هستن خونواده ها و پدرانی که این روزها شرمنده ی بچه هاشون هستن و نمیتونن برای بچه هاشون خرید کنن...من این چندروزه خیلی این صححنه هارو دیدم و باید واقعا خدارو شکر کنیم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.vet
شوخی کردم قابلتونو نداره[shaad]
مبارک خودت دکترجان
مطمئنم که سایز پام نیست
امیدوارم روزی برسه که هرکی دلش میخواد رو بخره و با شادی به استقبال عید بره
سال هاست که دیگه واسه عید
هیچی نمی خرم
هیچی
هیچی
اینجوری خیلی احساس آرامش بیشتری میکنم.[bitavajohi]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.vet
[negaran]
مگر آقایان چند درصد سود میکشند روی کالا که 40در تخفیف میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!![gooshnakardan][taajob3]sh_omomi65sh_omomi84sh_omomi52 ودر نهایت من در حال sh_omomi125
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسنعلی ابراهیمی سعید
مگر آقایان چند درصد سود میکشند روی کالا که 40در تخفیف میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!![gooshnakardan][taajob3]sh_omomi65sh_omomi84sh_omomi52 ودر نهایت من در حال sh_omomi125
دقیقا بحث اینجاست که بعد از کلی تخفیف تازه به قیمت اصلی جنس میرسیم....[cheshmak] اینها شگردهای اینجور فروشگاهها هستن...مثلا لباسهای بچه گانه تا 50درصد تخفیف داشتن اما قیمت محاسبه شده با تخفیف هم برا خودش کسی بود[nishkhand]