نمایش نسخه قابل چاپ
شاید ویروس یا باکتری
وقتی از یک انار عکس MRI تهیه کنید به این شکل ظاهر می شود.
درست گفتم داداش پدرام
برو حلشو ببر
هههه[khande][khande][khande]
عکس علمی تر از این وجود نداشت بذارید؟؟؟
میتونه خیلی چیزا باشه[nishkhand]
جواب
وقتی از یک انار عکس MRI تهیه http://www.taknaz.ir/upload/73/0.453..._taknaz_ir.jpgکنید به این شکل ظاهر می شود.
هر کس می بینه هم فکر میکنه عکس یه باکتری یا از این دست باشه. تشکر از دوستان که نظراتشون رو بیان کردند.
تشکر از پدرام عزیز بابت تاپیک جالب[golrooz][golrooz][golrooz]
حقیقتش بنده اصلا نمیتونستم جواب این تاپیک رو درست بگم و اگر صدبار هم روش فکر میکردم شاید نمیتونستم جواب درست بهش بدم اما چطور دقیق جواب این تاپیک داده شد؟؟؟
باید خدمت بعضی از دوستان برسونم که وقتی عکسی رو میخواین در اینترنت بذارید مثلا مشابه این تاپیک ، از Copy-pasteاستفاده نکنید آخه راحت میشه جواب سوالتون لو بره اما چطور؟؟؟
شخص میتونه با یک راست کلید کردن روی عکس URL(همون آدرس اینترنتی عکستون)رو از قسمت Propertiesدربیاره وبا رفتن به سایتtineye.ir(البته ی راهی دیگه هم از طریق google میشه که البته بعضی وقتا به جواب نمیرسید)میتونه آدرس سایت اصلی عکس تون رو دربیاره و بعد مطلب لو میره...
پس اگر قصد چنین تاپیک هایی دارید ابتدا عکس تون رو از اینترنت در ی پوشه در سیستمتون وبا یک اسم دیگه copyکنید بعد اون رو آپلود کنید...
معذرت - اینو نگفتم که از خودم تعریف بشه اتفاقا ی چیز پیش پا افتاده است-گفتم شاید بعضی ها ندونند و زحمتی شون الکی هدر نره..
موفق باشید
(بازم ممنون داش پدرام)
نمیدونم چرا فکر کردم گوجه فرنگیه[nishkhand][khande]
منم فک کردم اناره چون واقعا اناره[khande]
[nadidan][negaran][gerye]من دیگه انار نمی خورم چه زشت بووووووووووووووووووووووود .
من فکر کردم قارچه!!
انار که اصلـاً!!
سلام عکس اولی که معلومه مغز یک عروس دریایی هستش و عکس دوم هم که یه عکس خوشگل از یک انار هستش هرچند من خودم سیب رو خیلی دوست دارم ولی انار هم دوست دارم و خوشمزه هستش