آقایون کدوم چهره رو دوست دارند؟
سلام بچه ها
از اقایون باید بپرسم کدوم چهره دخترونه میتونه نظر شما رو جلب کنه؟ چه چهره ای رو دوست دارین؟ چرا و به چه دلیل؟
این یه بحث چیپ نیست بلکه به خانوما بیشتر کمک میکنه برای آراستن خودشون . که بدونن اصولا اقایون چه چهره ای رو بیشتر می پسندن؟ بیشتر روانشناسیه
من کلا این چهره رو بیشتر خوشم میاد :
http://uc-njavan.ir/images/b1zdp9o3rhzo9i8hiosr.jpg
مرسی[golrooz]
پاسخ : آقایون کدوم چهره رو دوست دارند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SouRosh. FaD
سلام بچه ها
از اقایون باید بپرسم کدوم چهره دخترونه میتونه نظر شما رو جلب کنه؟ چه چهره ای رو دوست دارین؟ چرا و به چه دلیل؟
این یه بحث چیپ نیست بلکه به خانوما بیشتر کمک میکنه برای آراستن خودشون . که بدونن اصولا اقایون چه چهره ای رو بیشتر می پسندن؟ بیشتر روانشناسیه
مرسی[golrooz]
سلام
یه سوال :
چرا اکثرا بیشتر مواقع به همه چیز برچسب روانشناسی میزنن ؟[tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
سلام
یه سوال :
چرا اکثرا بیشتر مواقع به همه چیز برچسب روانشناسی میزنن ؟[tafakor]
سلام
ببخشید ابجی من از شما سئوال کردم؟ چرا خودتونو میندازین وسط بحثی که به شما هیچ ربطی نداره؟ بله صد در صد روانشناسی هست. میشه با استفاده از داده هایی که اقایون میدن شناخت ودرک بهتری از نحوه رفتارشون داشت. خوبه یاد بگیریم بیخودی کاربران دیگه رو به تمسخر نگیریم. یا علی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SouRosh. FaD
سلام
ببخشید ابجی من از شما سئوال کردم؟ چرا خودتونو میندازین وسط بحثی که به شما هیچ ربطی نداره؟ بله صد در صد روانشناسی هست. میشه با استفاده از داده هایی که اقایون میدن شناخت ودرک بهتری از نحوه رفتارشون داشت. خوبه یاد بگیریم بیخودی کاربران دیگه رو به تمسخر نگیریم. یا علی
تمسخری در کار نیست
شما پاسخهای افراد رو تحلیل میکنین ؟[tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
تمسخری در کار نیست
شما پاسخهای افراد رو تحلیل میکنین ؟[tafakor]
پس شما که کارشناس ارشد این رشته هستین تو سایت چیکار میکنین؟ خب شما باید تحلیل کنین. ما امار میگیریم شما تحلیل کنید.
تا الانشم شما این بحث رو منحرف کردین. این عینا تمسخر به من هست[narahatish] اصلا پشیمون شدم. خدا نگهدار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SouRosh. FaD
پس شما که کارشناس ارشد این رشته هستین تو سایت چیکار میکنین؟ خب شما باید تحلیل کنین. ما امار میگیریم شما تحلیل کنید.
تا الانشم شما این بحث رو منحرف کردین. این عینا تمسخر به من هست[narahatish] اصلا پشیمون شدم. خدا نگهدار
تو سایت هستم تا از علم روانشناسی دفاع کنم
بحث رو ادامه بدین .... ولی به تحلیلهای خود لفظ روانشناسی ندهید
موفق باشیــد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
تو سایت هستم تا از علم روانشناسی دفاع کنم
بحث رو ادامه بدین .... ولی به تحلیلهای خود لفظ روانشناسی ندهید
موفق باشیــد
بله مشخص هست چطور دارین دفاع میکنین. با خراب کردن تاپیک و اسپم دادن در بحث ها. خوب روانشناسی رو دارین معرفی میکنید.
شما هم وکیل وصی علم روانشناسی نیستین . ما به بحث ادامه میدیم. بهتره اسپم دادن در تاپیک رو هم متوقف کنید.
موفق باشیــــد
بسم الله الرحمن الرحیم
کاربران عزیز:
درخواستی دوستانه از همه تا موضوع عوض نشه و تاپیک به چت تبدیل نشه.
امیدوارم همه دوستان دقت بکنند تا مجبور به مدیریت موضوع نشیم.
از توجه همه دوستان کمال تشکر را دارم.
ضمن اینکه میشد این مساله بهتر بیان بشه.(در حال برررسی ارزش ارسال)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SouRosh. FaD
سلام بچه ها
مرسی[golrooz]
دوست من چهره مهم نیست مهم انسانیته
و فرق ایجاد نکن میون این دو
و اونی که جذابیت نشون میده عقله و فهم طرفه
والا من از این چهر ها خیلی بدم میاد با اینکه دخترم [negaran]
نمیتونم بگم شوهرچه شکلی دوست دارم[khande][soal]؟؟؟؟؟
مگه خانوما دل ندارن بابا[cheshmak]
سلام [golrooz]
اول از همه باید گفت ظاهر یکی از ویژگی های مورد نیاز برای اشناسی هست ولی فقط یکی از ویژگی ها نه همه چیز. شخصیت , متانت , انسانیت , درک وبالاخره شعور دختر برای من از همه چیز مهمتر هست. حالا اینجا دوستمون گفتن کدوم ظاهر وچهره رو بیشتر دوست دارین پس ما هم فقط به ظاهر قضیه اینجا توجه میکنیم.[golrooz]
در مورد ظاهر حالا نمیدونم شاید به دلیل این باشه که من طرفدار سرکار خانم "کیتی پری(katy perry)" هستم ولی خب ته چهره هایی که شبیه خواهر کیتی باشن رو بیشتر دوست دارم. به هر اندازه شبیه تر مقرب تر...... البته خب قماش و امثال من کلا شاید از سر بی عرضگی شاید حیا و یا هر چی شما اسمشو میزارین سرمون زیاد بالا نمیاد که بخوایم کسی رو ببینیم و تازه بعد از اون بیایم بپسندیم........ بس که ما بچه مثبتیم .........
تصاویری از این خواهرمون:
موفق باشیـــد[golrooz]