-
آنچه که شمارا میآزارد
سلام دوستان
یادمه چند روز پیش جستجو کردم,گمون کنم همچین تاپیکی نداشتیم...
در این مبحث ازتون میخوام که هر چیزی که به نظر شما ایراد محسوب میشه,شما خوشتون نمیاد,زمان گیر هست,هزینه بر هست,مشکل هست و ... رو بیان کنید.
در زندگی روزمره با مسائل مختلفی رو به رو هستیم.از صبح تا شب.حتی زمانی که خوابیم.میخوام که به همه چی گیر بدید.یه زندگی ایده آل رو بخواید.حتی اگه صدای گربه ی توی حیاط هم براتون مزاحمت ایجاد میکنه بیان کنید.
ازتون میخوام به هیچ عنوان به هیچ عنوان در این تاپیک راه حل بیان نکنید.درباره مشکل کسی چیزی نگید.هر کسی عقاید خودشو داره.
این تاپیک کمک میکنه که افرادی که دنبال طراحی وسیله یا خدمات یا هر چیزی که بتونه مشکلی رو حل کنه هستند راحت تر ایده بگیرند.
امیدوارم واستون مطلب جا افتاده باشه.
چندتا مثال میزنم:ماه رمضان هست.سر افطاری نون داغ برای همه حس خوبی داره اما دم افطار نونوایی ها وحشتناک شلوغ میشه.همین.تا همینجا کافیه
یه مثال دیگه:برای تاکسی سوار شدن همیشه باید منتظر بود.و این خیلی بده که نمیدونیم تاکسی در حال نزدیک شدن هست یا نه.اگر هست ظرفیت خالی داره یا نه.شاید اگه بدونم در نزدیکیهام تاکسی نیست دربست بگیرم یا زنگ بزنم آژانس
ممنونم ازتون
-
پاسخ : آنچه که شمارا میآزارد
سلام
معمولامیرن سر خیابون منتظر تاکسی می ایستند و تاکسی گیرشون اومد سوار میشن میرن. که اگه تاکسی نباشه اون وقت میشه یه دردسر
ولی اینجا طوریه که یا تاکسی ها سر فلکه می ایستند و کامل پر میشن و راه می افتند ویا اینکه اگه خالی باشن بعضی هاشون یه نفر رو سوار نمیکنن[narahat]
خیلی زور میگه بری وایسی سر خیابون و دو تا تاکسی خالی بیان رد شن وسوارت نکنن[delkhoori][gerye][gerye]
اینجا به یه سری از تاکسی هااصلن به مسافر تو راهی اهمیت نمیدن [gerye][gerye]
-
نگه داشتن کتابای سنگین برای مطالعه
توی تابستون و پشت سر هم شستن جوراب [nishkhand]
بنزین زدن
پیدا کردن جای پارک
وقتی با خانواده مسافرت میریم وقتی سرعت خودرو زیاد هست یک نفر باید (اصولا راننده) دستش به ضبط باشه تا صدا رو زیاد کنه اگه شیشه ها باز باشه بازم باید صدا رو بیشتر کنه اگه بخوان حرفی بزنند باید زود صدا رو کم کنید اگه سرعتتون کم باشه باید صدارو کم کنید تا بقیه اذین نشن مخصوصا سرنشینان عقب
-
- توی گرمای طاقت فرسا سوار تاکسی میشیم ، دستگیره هاشم کندن ، شیشه ها رو هم پایین دادن ، داغی هوا میخوره تو صورتت ، نه میشه شیشه بدی بالا ، نه کولری ، نه .....
- این روزا سرعت دانلودم خیلی آدم رو آزار میده ، حتی بعضی وقتا سرعتش میرسه به بایت [nadidan]
و ...
-
چند روز پیش کلی نشستم توی تاپیک نوشتم یادم نبود که ذخیرش کنم که یهو کامپیوترم ریسیت شد همش پرید [gerye][gerye][gerye]
-
- شارژ کردن مدام لپ تاپ و موبایل هم خسسته کننده هست ، هرجا میری اگه یادت بره شارژر ببری مکافاتیه
- یادمه دبیرستان که بودیم ، معلممون حالا نمیدونم براممون خالی بست یا ... [nishkhand] می گفت :
رفته بودم خارج از کشور خونه پسرم ، عروس و پسرم صبح رفتن سر کار ، من گفتم بذار پاشم برم غذا درست کنم ، تا وقتی عروس و پسرم میاد غذا آماده باشه ولی
دنبال وسایل لازم میگشتم پیداش نمیکردم ، زنگ زدم به عروسم گفت : مادرجون شما فقط بشین جلوی تلویزیون من تنظیم کردم طوری کنترل میشه که مرغ خودش از تو یخچال میره تو مایکروفر ، بعد درجه هم
تنظیم میشه و سر وقت غذا آماده میشه
بعد از چند ساعت دیدم واقعا غذا آماده شد و تازه بعلاوه مخلفات [sootzadan]
همون لحظه یکی از بچه ها گفت خانوم چرا دروغ میگین ، اینقدر ناراحت شد معلممون ، از کلاس بیرونش کرد [nadidan]
حالا واقعا اگه همچین چیزی اتفاق بیفته و واقعا بشه دیگه ، خیال آدم راحت راحت میشه [cheshmak]
-
_ویندوز کامپیوتر به کلی داغون شد.شب خوابیدیم صبح دیگه روشن نشد
تمام دارو ندار و هستیو مقالاتام یک شبه فنا شد
محیط دانشگاه در تابستون اموزشی نیس(اغلب)
بعضی وقتا داری تند تند جزوه مینویسی خودکارت جوهر پس میده
با مداد مینویسی کمرنگه و بعدش حوصله خوندشو نداریم با روانویس ام نمیشه نوشت !!
اگه خودکاری با شه که هم پاک شه هم جوهر پسنده هم پررنگ باشه
خوبه
[bihes]
-
اینکه خونتون واتاقتون به هم ریخته و شلوغ باشه و سر زده مهمون بیاد خونتون ..........
-
ممنون از دوستان که مشکلاتشونو بیان میکنند.
خیلی خوبه.فقط سعی بشه مشکلاتی باشه که تا حالا بهش توجه نشده.
از کارها و رفتارهایی که در طول روز باهاشون برخورد دارید استفاده کنید.حتی چیزی مثل کرایه دادن به راننده تاکسی(مشکلات پول خورد و اسکناس و فلان راننده 300 میگرفت شما 500 و ... )
مثل شارژ دستگاه های الکترونیکی که نارون 1 بیان کردند و ...
ممنون [golrooz][golrooz][golrooz]
-
بهترین طراح کسیه که بتونه نیازهای مشتری رو بهتر از خود مشتری درک کنه
استیو جابز هم دقیقا همینکارو کرد
حتی خودش هم اشاره ای به این قضیه داشت اگه درست یادم باشه
طراحان این شرکت باید بهتر از خود مردم نیازهای مشتریان رو درک و برای این نیازها محصول طراحی کنند و این اتفاق هم افتاد
این تاپیک هم خیلی مفیده!
من مشکلم اینه که موبایلم باید همیشه همراهم باشه ولی نمیدونم به صورت طبیعیه یا یه تاثیر روانی از ترس!
واقعا تاثیرش رو بدنم رو حس میکنم
و دورنگهداشتنش هم سخت میکنه حمل و نقلشو
پوششهای ضد امواج هم خیلی زشت و بدترکیبن و غیر قابل اعتماد
حالا اگه گفتی من باید چیکار کنم؟
من خودم موقع خواب گوشی رو رو حالت هواپیما میزارم که کلا هیچ موجی نداشته باشه و جالبه دیگه تاثیرشو حس نمیکنم
حتی یه بار دیدم تو جیبمه ولی تاثیرشو احساس نمیکنم بعد رسیدم خونه دیدم زرشک - رو حالت هواپیما بوده!!!
2حالت داره - یا دیوانه ام!
یا یه راه حلی داره که باید پیدا کرد!
-
سلام . مشکلی منو خیلی می آزاره اینه که همکاری جهت راه اندازی کسب و کار های کوچیک اما زود بازده در بین کاربران سایت رواج نداره.
-
نمیدونم چرا ولی همیــــــــــــشه من باید پایین شلوارم خاکی باشه... این دیگه چه وضعیه؟ [nishkhand]
باز کردن در ورود خروج بخش سخت افزار مرکز، که وقتی وسیله های سنگین دستته مصیبته.
باز و بسته کردن پیچ های وسایل مختلف... بسیار بیخود، وقت گیر [bihes]
تازه افطار کردم، خوشحالم! یادم نمیاد مشکلاتم الان [cheshmak]
-
کار کردن با گوشیهای بزرگ هوشمند مخصوصا اینکه 2تا دست آدم رو مشغول میکنه خیلی بده
-
با سلام به همه دوستان[golrooz]
و با تشکر از جناب شوماخر با ایجاد چنین تاپیک مفیدی
به نظر من خیلی سخته که آدم معمولا با ماشین میره بیرون و در زمان غیر منتظره ای باطری دزدگیر ماشین خالی میشه و تا عوضش نکنیم از شر صدای دزد گیر ماشین خلاص نمیشیم هم آژیر رو اعصاب خودمونه هم مردم ...[tafakor]
-
نقل قول:
با سلام به همه دوستان[golrooz]
و با تشکر از جناب شوماخر با ایجاد چنین تاپیک مفیدی
به نظر من خیلی سخته که آدم معمولا با ماشین میره بیرون و در زمان غیر منتظره ای باطری دزدگیر ماشین خالی میشه و تا عوضش نکنیم از شر صدای دزد گیر ماشین خلاص نمیشیم هم آژیر رو اعصاب خودمونه هم مردم ...[tafakor]
ممنون از حضورتون و اعلام نظرتون.دقیقا منم همین مشکل رو دارم که بماند با جا به جا کردن خود سوئیچ و دزدگیر هم مشکل دارم.دیگه جیب هامون به اندازه کافی پر شده.
کلید خونه.موبایل.سوئیچ.دزدگیر.کی ف عابر بانک.کیف پول....[nishkhand] جابه جا کردن همه اینا فقط با یک شلوار سخته
-
1. 90 دقیقه آخر امتحان جوهر خودکار خشک شه [nishkhand]
2. وقتی داری یک مطلب مهم رو توی نخبگان ارسال می کنی برق بره و adsl قطع شه
3. دقایق آخر فوتبال برق بره
-
با سلامی دوباره
یک مورد دیگه هم که برام خیلی تحملش سخته اینه که وقتی میریم عابر بانک با زحمت هم جای پارک پیدا کردیم میبینییم پیام ثبت شده روی دستگاه عابر بانک : از ارائه خدمات در حال حاضر معذوریم بدترین صحنه ممکنه که میشه باهاش مواجه شد
یاوقتی میریم عابر بانک برای برداشت پول میبینیم گزینه برداشت پول خاموشه[tafakor]
و از همه بدتر بر اثر خطای سیستم کارتمون خورده میشه[nishkhand] برای من که قابل تحمل نیست خصوصا اینکه شعبه بانک اصلی از بانکی که کارتمون رو خورده فاصله داشته باشه[nadidan]
-
نشستن روی صندلی های خشک دانشگاه
خوردنیهای مضری که توی دانشگاه تنها مواد قابل دسترس برای تغذیه هستند و دانشجو به مدت 4 سال و به تعداد روزایی که دانشگاه هست باید این مواد مضر رو استفاده کنه(غیر از وعده اصلی) مثل انواع نوشیدنی های صنعتی انواع سرخ کردنی های خطرناک مثل سوسیس و همبرگر و استفاده زیاد از سس
-
نوسانات قیمت ارز و فلزات گران بها!!!!
خیلی حرص دربیاره!!!
-
اینکه باید زباله هارو درون سطل زباله جمع کنیم و سر وقت بزاریم بیرون تا ببرن ....
اینکه میز ناهار خوری یک جا هستو اگه بخوای یه تنوعی ایجاد کنی یا جای دیگه ای بشینی باید بیخیال میز بشی یا کلی وقت بزاری واسه جابه جایی میز و صندلی
-
سلام...[golrooz]
هیچ چی بدتر از این نیست که بری تو صف پمپ بنزین بایستی بعد هم با کلی شیش و بش خلوت ترین لاین رو انتخاب کنی و زمانی متوجه شی که یکی از تلمبه ها کار نمیکنه[taajob]
یا تو پمپ بنزین گیر راننده ماشینی بیفتیم که کارت بنزین موتور سیکلت داره و تا پر شدن باکش با آرامش ملت رو معطل خودش میکنه[taajob][negaran]
-
سلام
ممنون از تاپیکتون
- یه مشکلی که دیدم ارتفاع پله های اتوبوس برای افراد مسن تر یا مثلا فردی که بخواد کاسکه بچه جابه جا کنه و موارد مشابه هست
- مورد بعدی حجم کتابا و فضای کتابخونه و یا محل هست ...با اینکه هر چند وقت کتابایی که نمیخونمو جمع میکنم تو کمد! اما در حال حاضر از
5ردیف کتابخونه (که 10 قسمت هست) 2ردیفش تا سقف کتاب هست و به شکل های مختلف روی هم هستن.
- کم نور و تاریک بودن فضا که معمولا طبقات اول اپارتمان ها مخصوصا اتاقای عقب تر دچار هستن...شب و روز اتاق من یکیه!وتمام مدت چراغ روشنه[nishkhand]
- یه موضوع که من متنفرم ازش!!!مرتب کردن تخت خوابه!....خودش مرتب بشه دیگه![nishkhand]
- کولر ابی....با اینکه شسته شده و تقریبا هم نو هست کافیه 1 ساعت روشن باشه که روی تمام میزم که زیرشه گچ و خاک بشینه که کاملا ملموسه
و کم نیست .خلاقیت هم به خرج دادم!پارچه تور!!!!جلو دریچه زدم اما فایده چندانی نداره جز اینکه احساس میکنم اتاق گرمتر میشه![nishkhand]
- خیلی از افراد با ارتفاع مشکل دارن و تو بلندی سرگیجه میگیرنو این دسته مشکلات که ارتفاع بعضی کمدا یا کابینتای اشپزخونه یا موارد مشابه دردسره و
استفاده واسشون مشکله که فرضا بخوان از صندلی یا نردبون استفاده کنن
- اگه دقت کرده باشین بیشتر قفسه ها ، کمدا ، کابینتا و... یه فضای بسته اس که با تمام کاربردیشون مشکل نظم داخلی دارن مثلا اگه بخوای یه ظرفیو
از کابینت برداری ممکنه مجبور بشی نصف کابینتو بیاری بیرون!...در واقع این فضاها شاید بشه کاربردی تر بشه.
ممنون
-
نقل قول:
- یه مشکلی که دیدم ارتفاع پله های اتوبوس برای افراد مسن تر یا مثلا فردی که بخواد کاسکه بچه جابه جا کنه و موارد مشابه هست
- مورد بعدی حجم کتابا و فضای کتابخونه و یا محل هست ...با اینکه هر چند وقت کتابایی که نمیخونمو جمع میکنم تو کمد! اما در حال حاضر از
5ردیف کتابخونه (که 10 قسمت هست) 2ردیفش تا سقف کتاب هست و به شکل های مختلف روی هم هستن.
- کم نور و تاریک بودن فضا که معمولا طبقات اول اپارتمان ها مخصوصا اتاقای عقب تر دچار هستن...شب و روز اتاق من یکیه!وتمام مدت چراغ روشنه[nishkhand]
- یه موضوع که من متنفرم ازش!!!مرتب کردن تخت خوابه!....خودش مرتب بشه دیگه![nishkhand]
- کولر ابی....با اینکه شسته شده و تقریبا هم نو هست کافیه 1 ساعت روشن باشه که روی تمام میزم که زیرشه گچ و خاک بشینه که کاملا ملموسه
و کم نیست .خلاقیت هم به خرج دادم!پارچه تور!!!!جلو دریچه زدم اما فایده چندانی نداره جز اینکه احساس میکنم اتاق گرمتر میشه![nishkhand]
- خیلی از افراد با ارتفاع مشکل دارن و تو بلندی سرگیجه میگیرنو این دسته مشکلات که ارتفاع بعضی کمدا یا کابینتای اشپزخونه یا موارد مشابه دردسره و
استفاده واسشون مشکله که فرضا بخوان از صندلی یا نردبون استفاده کنن
- اگه دقت کرده باشین بیشتر قفسه ها ، کمدا ، کابینتا و... یه فضای بسته اس که با تمام کاربردیشون مشکل نظم داخلی دارن مثلا اگه بخوای یه ظرفیو
از کابینت برداری ممکنه مجبور بشی نصف کابینتو بیاری بیرون!...در واقع این فضاها شاید بشه کاربردی تر بشه.
ممنون
[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][golrooz][golrooz][golrooz]
عالی بود.ممنونم.دقیقا همچین موردهایی منظورم بود توی این تاپیک.
اینکه وسایل حمل و نقل کوچک پاک در دسترس عموم نیست خیلی بده.اگه برم یه شهری بخوام به چندتا کار برسم نه موتور الکتریکی نه دوچرخه جایی کرایه نمیده
-
سلام[golrooz]
چیزی که منو خیری آزار میده قسمت اطلاعات برخی ادارات یا برخی بانکها که یک حائل شیشه ای گذاشتند و به سختی ما صدای فرد رو میشنویم و هم باید با صدای بلند حرف بزنیم یا تا کمر خم شیم بلکه کاربر پشت میز صدای مارو بشنوه
-
سلام اینکه مشتری نمی دونه چی می خواد ....[soal]
آخه نمیدونم چرا اول فکر نمی کنند چی می خوان بعد سفارش بدن....اعصابم کلی بهم می ریزه[asabani]
-
دوروود بر صاحب تاپیک
دم دست ترین مشکلی که الان دارم
این بسته های زولبیا بامیه است
کافیه 2روز بمونن تا کلا شهدشون ازشون خارج شه...خشک میشن و ظعم بدی پیدا میکنن
اگه به نظرم طراحی جعبه اش یه جور دیگه باشه که بتونه دوباره اون شربت رو بهش برگردونه خوب باشه
میام دوباره...با کوهی از مشکلات[nishkhand]
-
چیزی که منو ازار میده اینکه کار های زود بازده مدیران سایت اجازه نمیدن انجام بشه مثل بورس ایده وفروش ایده ها
-
زندگی آپارتمانی و از دست دادن فضا جهت کاشت انواع سبزی تازه خوش رنگ و رو ....و اجبارا خریدن از بیرون ....
-
من یکی یکی یادم میاد...
یکیش اینکه یه ساعت تو صف غذا تو سلف دانشگاه وای میسی،انقد که دیگه اثری از گشنگی نیست و تقریبا سیر شدی،بعد وقتی نوبت بهت میرسه که ژتون بزنی،دستگاه یه بوق وحشتناک میزنه و گنده مینویسه "ژتون ندارد"...
آخه این یعنی چی؟؟؟؟خب من تازه شارژ کردم که...چیو ژتون ندارد....بعد باید بری شارژ کنی و دوباره بری آخر صف....خب چ کاریه؟میری یه بیسکوییت میخری میخوری انقد هم دردسر نداره
یکی دیگش این پول خوردای تاکسی هست...اگه پول خورد نداشته باشی،بقیۀ پولتو مثلا یه دیویستی میده بهت که به هرچی شبیهه جز پول...بهش هم بگی عوض کن یه جوری نگات میکنه انگار گفتی بهش اخلاقتو عوض کن...بعد هم میگه من این پولو از خود شما مسافرا گرفتم...دیگه آدم هم نمیتونه که دهن به دهن شه...
یکی دیگه هم تو مترو تقریبا 6 نفر میتونن بشینن روی صندلی های یک سمت ولی اگه یکم کوچولوموچولو باشن شاید یکی دیگه هم جاشه....اونم شــــــــــــــــــــــــ ـــــاید.....ولی نه اینکه طرف میبینه نشستیم و اصلنم جا نیست،خودشم سه برابر منه،بلند میگه"خانوما جمعتر بشینید که منم بتونم بشینم" بعد هم بیاد روسر همه میشینه....
ی چی دیگه اینکه منکه تو مترو نشستم هرکی آدم مسنه میاد بالا سر من....من تا اونجا که بشه پامیشم ولی واقعا بیشتر اوقات از خستگی حال حرف زدن ندارم....ولی یه جوری نگاه میکنن آدم معذب میشه....بابا جرم که نکردم،نشـــستم.....از مسئولین خواهش میکنم به این افراد بابت نگاهاشون تذکر بدن[shaad]
-
سلام بر جمع
من چیزایی که آزارم میده
* وقتی پای یه گاو که حتی باردار هست میشکنه!!! راهی نداره جز اینکه سرشو بزنن!!!! چون اگه گچ بگیرن گاو نمیتونه بشینه! و بخوابه و استراحت کنه و مدت زیادی هم نمیتونه وزن سنگینشو تحمل کنه! واسه همین سرشو میزنن هم خودش میمیره هم گوسالش........
* اینکه همه ی کولر ها سرماشونو به ساکنین محترم خونه ها میدن و گرماشونو میدن بیرون! حالا خدا نکنه اون کوچه تنگ باشه! پرنده ها و بقیه ی حیوونا خفه میشن از گرما!
*+ توی تالارا هتلا غذای اضافی به تمام معنا حیف میشه...بعد بعضی از حیوونا میرن کیسه زباله ها رو پاره میکنن که آلودی ایجاد شدش چندین برابره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا رفتیم رصد یه گروه جدید هم با ما بودن! از اول اینا شروع کردن به بحثای فلسفی و فیلمای بروزو و خلاصه ذهن برترشونو به رخ هم میکشیدن!!!
بعد تا شعاع دو کیلومتری تمام بوته و گون و خارو جمع کردن و تا صبح سه جای مختلف آتیش روشن کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+ لطفا یچی اختراع کنین که آدما بدونن حفظ و آسیب نرسوندن یا حدا اقل اسیب رسوندن به اکوسیستم مهممممممممم هست [taane]
+ یچی اختراع کنین بدونن خاک ارزش داره و با اتیش روشن کردن روش تمام خاصیتشو از بین نبرن![taane]
+و دیگه اینکه انقدر توو رانندگی خشن هست و دم به دقیقه یکی پیاده میشه یقه اونیکی رو میگیره!
+خدایی مردها دیگه البته بعضی ها! شورشو درآوردن هر دقیقه دعوا راه میندازن! با اون صداهاشون اعصاب و روان ادمو بهم میریزن ....
* از صدای این بوق ها هم خیلی اذیت میشم! نمیدونم چرا ملایم ترشو نمیسازن! مخصوصا الان دیگه یه مدلایی اومده اکو داره!!!!
* میز مطالعه سایزش خوبه! زیاد جا گیر نیست توو اتاق! اما گاهی نیازه که سایزش بیشتر بشه!!!! و بعد از اتمام فعالیت دوباره به سایز قبلی برگرده
*+ نمیدونم چرا توی شهر از پوشش گیاهی استفاده نمیکنن!!! خیلی کمه!! درصورتی که همین پوشش واسه ایجاد سایه! به دنبالش خنکی و مهم تر جلوگیری از این نور و امواج مضر خورشید میتونه خیلی مفید باشه!
*+ اینم آزارم میده که برای نمای یه بانک میزنن درختای جلوشو قطع میکنن!!!!!! چرا نمیشه جوری نما زد که درختا قطع نشن!!
فعلا ....
[golrooz]
-
ی هفته خونه نبودم
صبی اومدم میبینم رو همه وسیله هام خاک نشسته
اولش فک کردم چندین هزار سال به خاب رفتم [nishkhand]
-
سونای
منم با کوچیکی میز تحریرم مشکل داشتم
مخصوصا وقتایی که باید مقاله یا کنفرانس مینوشتم
کلی کتاب باید رو میزم میگذاشتم و از هر کدوم یه کم مینوشتم
میزم در حد معمولیه اینا جا نمیشد
در نتیجه به صورت لولایی یه تیکه چوبی بهش اضاف کردم . هروقت نیاز شه اون صفحه چوبی صاف میکنم و میزم دو برابر میشه
هر وقتم نخام لولاشو خم میکنم [nishkhand]
-
سلام دوستان
یک موردی که منو آزار میده اینه که برخی از اسپری هایی که مصرف میکنیم قبل از اینکه محتویاتش تموم بشه گازش تموم میشه و قابل استفاده نیست اکثرا من این مورد رو در بیشتر تافت موها دیدم اسپری های رنگ و خوشبو کننده ها کاش تولید کننده هاشون یه فکری به حال این قضیه میکردند[tafakor]
-
اينكه اطرافيان حرفت رو متوجه نشن و تو رو مجبور كنن كارايي رو كه دوست نداري انجام بدي و همون كارايي كه از نظر اطرافيانت براي تو بده براي خودشون مشكلي نداشته باشه؛
-
این آزارم میده :
بي توجهی و توهین به شخصيت و شعور مردم و بازی كردن با روان و احساس آدمها توسط عده ای كه به هيچ چيز و هيچکس اهميت نميدن و فقط منافع و لذت خودشونو در نظر میگيرن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سارا 62
اينكه اطرافيان حرفت رو متوجه نشن و تو رو مجبور كنن كارايي رو كه دوست نداري انجام بدي و همون كارايي كه از نظر اطرافيانت براي تو بده براي خودشون مشكلي نداشته باشه؛
نقل قول:
این آزارم میده :
بي توجهی و توهین به شخصيت و شعور مردم و بازی كردن با روان و احساس آدمها توسط عده ای كه به هيچ چيز و هيچکس اهميت نميدن و فقط منافع و لذت خودشونو در نظر میگيرن
سلام دوستای عزیزم
سارا خانم.شما به نکته ی مهمی اشاره کردید
چیزی که شاید پدر و مادر های ما بعد از 40 یا 50 یال هم ممکنه حسرتشو بخورن بگن این اتفاق واسه اونا هم افتاد و .....
و همچنین دوست عزیز نیما ماهان
خیلی خوبه حس انسان دوستیت که همچین موضوعی تورو رنجونده
ولی به مسیر این تاپیک نگاه کن
ایا موضوعی که شما بیان کردید به عنوان مشکل ,اخترع جدیدی میتواند این مشکلات را حل کند؟
ایا خدمات خاص و جدیدی میتواند این مشکلات را حل کند....
مسائلی که شما به عنوان مشکل بیان کردید درسته اما مربوط به بخش روانشناسی هست نه بخش اختراعات و نو آوری...
ممنونم ازتون.خواهش میکنم به مسیر تاپیک توجه بشه[golrooz]
-
سلام دوستان
یک موردی که منو آزار میده واحتمالا باهاش مواجه بودید اینه که سبک جعبه های دستمال کاغذی 300 برگیه که زمانیکه ما به اواسط بسته میرسیم همیشه مشکل در بیرون کشیدن دستمال داریم اگر چه کارخانه تولیدی هم یک فکری خواسته بکنه تا مشکل رو حل کنه و دوقسمت رو بصورت پرفراژ در زیر جعبه قرار داده که میشه با فشردن اون قسمت بعنوان پایه هلدینگ کمک گرفت تا دستمالها کمی بالا تر بیان ولی این راهکار هم اساسی و مشکل گشا نیست و به خاطر همین مشکل کم کم مشتریهای این نوع بسته بندی رو از دست میده
-
توی مدرسه میز های ما تک نفره هست و شیب دار
حالا چیزی که من رو میـــــــــــــــــــــــ ـآزاره اینه که وقتی لپ تاپ رو میگذارم روی میز و 2 مین میرم بیرون از کلاس لپ تاب پرت میشه روی زمین
این لپ تاب 8 دفعه خورد زمین
دفعه 9 پیکسل های صفحه مانیتورم رنگ دونه هاش پخش شد و صفحه خراب شد
خلاصه مانیتور رو عوض کردیم
اما می ترسم دوباره بخوره زمین [nadidan]
من 1001 کار انجام دادم که این نیوفته اما نشد :
1. زیر لپ تاپ گیره چسبوندم
2. ترمز گذاشتم زیر لپ تاب
3. به پیشنهاد یکی از معلم هامون با نوار چسب چسبوندمش
شما میگید چیکار کنم با این معضل بزرگ ؟
-
روی سطح میز
اونجاهایی که پیچ های میزه و. دوتا اهنربا بزن با فاصله بزن بعدم میخ محکم کن به اهنربا بعدم سیم بپیچ دور دوتا میخ که به وسیله سیم ها به هم متصل شن ..
تازه خیلی راحت وقتی کلاست تموم شد میتونی برشون داری ببریشون خونه . فقط اطراف اهنربا یه چی نارسانا بزن که به لب تاپت اسیب نرسونه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
توی مدرسه میز های ما تک نفره هست و شیب دار
حالا چیزی که من رو میـــــــــــــــــــــــ ـآزاره اینه که وقتی لپ تاپ رو میگذارم روی میز و 2 مین میرم بیرون از کلاس لپ تاب پرت میشه روی زمین
این لپ تاب 8 دفعه خورد زمین
دفعه 9 پیکسل های صفحه مانیتورم رنگ دونه هاش پخش شد و صفحه خراب شد
خلاصه مانیتور رو عوض کردیم
اما می ترسم دوباره بخوره زمین [nadidan]
من 1001 کار انجام دادم که این نیوفته اما نشد :
1. زیر لپ تاپ گیره چسبوندم
2. ترمز گذاشتم زیر لپ تاب
3. به پیشنهاد یکی از معلم هامون با نوار چسب چسبوندمش
شما میگید چیکار کنم با این معضل بزرگ ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1=1+1
روی سطح میز
اونجاهایی که پیچ های میزه و. دوتا اهنربا بزن با فاصله بزن بعدم میخ محکم کن به اهنربا بعدم سیم بپیچ دور دوتا میخ که به وسیله سیم ها به هم متصل شن ..
تازه خیلی راحت وقتی کلاست تموم شد میتونی برشون داری ببریشون خونه . فقط اطراف اهنربا یه چی نارسانا بزن که به لب تاپت اسیب نرسونه
کاری نداره که!!!
اینهمه دردسر نمیخواد
نوار درزگیر در و پنجره بخر - خیلی ارزونه -
زیرش چسب داره ولی خودت هم چسب بزن 2-3تا خط موازی کنار هم چسبون (اگه شیب میز زیاده و لبتابت سنگین ) لبه میز
لبتاب میاد پایین میخوره به اونا وایمسه
هم نرمه و هم راحت میچسبه و هم مزاحمتی نداره