اول خودم شروع می کنم.من خودم پرسپولیسیم.عشق استپرسپولیس قهرمان.منکه میگم اینبار هرسه جام مال خودمونه.
نمایش نسخه قابل چاپ
اول خودم شروع می کنم.من خودم پرسپولیسیم.عشق استپرسپولیس قهرمان.منکه میگم اینبار هرسه جام مال خودمونه.
سلام
من هم پرسپولیس
سلام
من هم پرسپولیس
بزن دست قشنگ رو به افتخار پرسپولیس[tashvigh][tashvigh]
خوشم میاد که پرسپولیس خوب طرفدار داره.ببینم میتونیم روی این استقلالیا روکم کنیم یا نه!!!!!!!!!!!!!!
سلام
من هم پرسپولیس
میگم این استقلالیا اساسا در حدی هستن که ما بخوایم باشون کل کل کنیم؟؟؟؟؟؟؟[nishkhand]
نه بابا نمیبینی الانشم ازبس طرفدار داریم جرئت نمیکنن پاشونو توی تاپیک بذارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به افتخار پرسپولیسیا دست و جیغ و هورااااااااااااااااا
آخه تا استقلال عزیزم هست،پرسپولیس چرا؟بد سلیقه ها[tashvigh]
آخه استقلالم شد تیم؟!!!!!!!!!!!
هر وقت تونستین 6تا بزنین اونوقت بگین استقلال تیمه!
فقط استقلال
سرخ بی همتاست
سرخ بی پرواست
سر خ در رگهاست
ای عشق بیپایان ما
پرسپولیس قهرمان ما
تو دنیای زمین و توپ رنگی.......................... یه پرسپولیس داریم به چه قشنگی
اسم قشنگش روی تخت جمشید...................... از اون قدیم ندیما می درخشید
رنگه آتشه غیرت پیراهنش.................................... ... میاره افتخار برای میهنش
طرفداراش سر به فلک میکشن....................................عا شق رنگ مثل آتیشن
من به نشانه ی اعتراض ایت تایپک رو تحریم میکنم :d :d
آخه استقلال هم شد تیم؟؟؟ که انقد بزرگشون کنیم و در مقابل پرسپولیس رقیبش کنیم؟؟!!
من فکر کنم اگه میگفتید کل کل پرسپولیس و گهر! طرفدارای گهر بیشتر از استقلالیا بودن!
فقط پرسپوليس
پرسپولیس هر چی هست فعلا که طرفداراش از شما استقلالیا بیشتره پس بی زحمت تیمتونو جمعش کنین.[khande]
هیچی و وسلام
3تا گل تو 10دقیقه
آخ که رضا جان زدی توی هدف میخوام ببینم هنوزم رو میشن از تیمشوم دفاع کنن!!!!!!!!!
آخه ستایش جان این فصل که معلومه ما قهرمانیم.استقلال عددی نیست!
خواهشا این پرچمو ازینجا برش دار که دیگه حالم بهم میخوره!!!!!
عشق است پرسپولیسhttp://www.meydan.ir/sites/default/f...lis%204_13.jpg
اینو میگم و میرم.........
وااااااااااااااااااای آقا روو رو برم
[khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande]
بیخیال داداش....چه حس و حالی دارن این پرسپولیسیاااااا....بابا اعتماد بنفسسسسسسسسسسسسسس
خداییش باید اعتماد به نفس و از اینا یاد گرفت....کلاس آموزشی بزارین واسه سایت.کلاس افزایش اعتماد بنفس
کلاسی که حتی کسایی که تیمشون nفصل متوالی شیشم بشنم جرات کنن و بیان تاپیک با عنوان کل کل بزارن[khande][khande][khande][khande]
....نه.....[nishkhand].....[daava]نخندیدین دیگه....این دفعه قوووووول میدن تلاششونو بکنن.....بشن پنجم[khandeshadid]
در جواب کسانی که میگن طرفدار های استقلال کمن هم باید بگم.............
آره من به اینکه تعداد طرفدارای تیم همیشه قهرمانم از پرسپولیسیا کمتره معتقدم چون....
همیشه خواص یک جامعه تعدادشون از عوام مردم کمتره[cheshmak]
گرچه همه هموطنام و عاشقانه دوست دارم و میدونم همشون از صمیم قلب استقلالی اند
چون همشون طرفدار تیم ملی اند که در حال حاضر :
تیم ملی=استقلال شده[nishkhand]
خلاصه ما که رفتیم ....ولی خوبه ,این همه اعتماد بنفس رو میستایم
خوش باشین....
پرسپولیس
ای ول خیلی خوشم اومد.درود بر استقلال و استقلالی
میدونین چیه بچه ها به فرض محال طرفدارای پرسپولیس بیشتر باشن اما این که دلیل نمیشه آخه در زمان پیامبر هم کفار بیشتر بودن پس بهتر بودن ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به قول شما پرسپولیسیا!!!!ولی تا دیر نشده توبه کنین از پرسپولیسی بودن.در ضمن تو آسیا که نمیشناسنتون(کدوم افتخارتونه) تو لیگم این چند فصله با تیمای سقوط کرده میجنگین تا نهایتا با کمک مسئولین میاین وسطای جدول پس خواهشا برا ما کری نخونین و برین با تیمای وسط و پایین جدول کری بخونین!11این توهین به ماست که کل کل استقلال و پ..... بذارین چون مثل کل کل رئال و بارسا با بنگلادش تایلند(تیمی که شمارو 6تایی کرد) هست
اسم تیم ببخشید محمدان بنگلادش بود (میشناسینش که؟)