-
5 فایل پیوست
نظر شما راجع به تحریم شرکت های وابسته به اسرائیل چیست؟
[negaran]چندساله که اسرائیل داره دیگه زیادی زیادی پاشو از گلیمش دراز تر میکنه
[soal]خوب بماچه؟
[negaran]الان میفهمی
مگه ما هرجمعه آخر ماه رمضون نمیریم راهپیمایی واسه حمایت از مردم فلسطین
[soal]خوب؟
[negaran]امگه هممون نمیگیم مرگ بر اسرائیل؟
[soal]خوب؟
[negaran]الان که خیلی از مارک های رایج بین جونامون اسرائیلیه تکلیف چیه؟
[nadanestan]والا چه عرض کنم.
[soal]حالا اگه خریدیم چی؟ ااصلا دزدکی میخریم یا جوری میپوشیم مارکش معلوم نباشه ها اینطوری دیگه خوب میشه نه؟
[negaran]اخه گلم مسئله فقط تبلیغ نیست!
[soal]بگو دیگه چیه خلاصمون کن؟
[negaran]دیشب داشتم میخابیدم که...
[khabalood]خستم کردی که چی ها؟
[negaran]یه بچه فلسطینیو دیدم
[taajob]بعدش
[negaran]به چشمام زل زد و اشک تو چشماش حلقه زده بود که[gerye][gerye][gerye]
[taajob]چی شد بقیش رو بگو اشکاتو پاک کن اها خوب ادامه بده
[negaran]تیری از پشت زدکمرش[gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]
[gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]خدای من بگو بعدش چیشد؟
[gerye]رفتم زخمشو ببندم . دستمو کنار زد و گفت : این پول کفشی که دادی شد این گلوله که کمرم رو هدف گرفت...[gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]
فیلم هندی مسئله اینست نبودن یا نبودن؟
کارگردان
مهراب123
فیلمنامه
اثری از چخوف
تهیه کننده
بنیامین نیتان یاهو
محصولی از کمپانی
http://www.njavan.com با همکاری برادران بسیجی
سال2012میلادی
همزمان باروز جهانی فلسطین
حالا دوستان ما باید ازین فیلم درس بگیریم نظر شما چگونه است؟
لطفا نظرات خود را به برنامه ارسال کنید تا نقدها صورت گیرد.
باتشکر روابط عمومی برنامه1+6
<font color="#ff0000">http://www.youtube.com/watch?list=PL...yer_detailpage
من چند عکس از مارک ها و کودکان فلسطینی گذاشتم
قضاوت باشماست
-
پاسخ : نظر شما راجع به تحریم شرکت های وابسته به اسرائیل چیست؟
تنها راه از بين بردن شيطان...
بي توجهي به اونه...
نميدونم داري در مورد كي چي كِي كجا حرف ميزني...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
در میان هیاهوی افکار چیزی قدعلم کرد واسطه شد لب بگشایم، نمیدانم چه بود هرچه بود الهام بود
تا در این محفل گرد اییمsh_omomi58وباهم این اشفتگی ذهن را فروکشیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
بي توجهي به اونه...
خوب اگه مثلا خدایی نکنه زبونم لال بجای همین دختر بچه فرزند تو یا یکی از عزیزات باشه اونوقت همینو میگی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
تنها راه از بين بردن شيطان...
بي توجهي به اونه...
http://www.youtube.com/watch?v=D40heqT5voQ&feature=player_detailpage
-
يك قسمت از ارسالهاي شما نمايش داده نميشه...
من خوب ميدونم دارم چي ميگم عزيزم...[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
يك قسمت از ارسالهاي شما نمايش داده نميشه...
کدام؟
فلش پلیر داره کامپیوترت؟
پس چرا پیش خودم همشونو خیلی عالی پخش میکنه؟
-
3 فایل پیوست
داخل پرانتز
واسه دیدن فیلما ابزارهایی روکه پیوست کردم نصب کنید درصورت امکان خودتون ابدیتشو نصب کنید وگرنه همینم کارتونو را میندازه!
24ساعته نخوابیدم دیگه باید برم فعلا
اینم چندتا لینک واسه دانلود ورژن ابدیت فلش پلیر
http://www.afdownload.com/5947-adobe-flash-player-10
http://ir-dl.com/software-section/ap...r-10-3-181-34/
-
دوست عزیز
بیاید بیشتر دقت کنیم.....شما هنگام ی که شروع به یه کار تحقیقاتی میکنید تا بتونید برای کشورتون ایران سربلندی بیافرینید مطمئننا یکی از مراجع به روزتون باید اینتر نت باشه....
برای متصل شدن به دهکده جهانی که از آن ملتی نیست نیاز به یه دستگاه دارین...خلاصه میگم...این دستگاه میتونه پی سی باشه,تب باشه ,نوت بوک باشه یا.....
حالا بیا نقش پردازنده های دستگاهتو حذف کن....تا آخر داستان واضحه...
Intelبا پردازنده هاش الان داره نقش اساسی رو ایفا میکنه.....
به نظرم قبل تحریم بهتره این نوع محصولات با کیفیت مشابه و یا بهتر تولید بشه....اونوقته که ما قدرت تحریم خواهیم داشت اساسا...
-
من تا ياد نگيرم شما چطور ميتونيد 500 نفر به تاپيكتون دعوت كنيد توي بحث نميام[droogh]
اگه ياد بديد ثواب داره ها.بميرم وبدانم بهتر نيست كه ندانم وبميرم؟
-
اگر اسرائیل غده سرطانی باشد،ناگزیر به درمان یا بیرون اوردنش هستیم.
هیچ عاقلی با سرطان شوخی نمی کنه.یا بیتفاوت بهش نمی تونه باشه.
هدف اسرائیل فقط فلسطین نیست که ما بگیم به ما ربطی نداره.اونا همه دنیا رو نشونه رفتن.(مستند ظهور نسخه خارجکیش)
مسلمه که هر چی دارایی های اونا بیشتر باشه،قدرتشون بیشتر میشه.
شاید فکر کنیم مگه یه پپسی چقدر قیمت داره که اونا رو ثروتمند میکنه....
واضحه که جمع این همه ،ثروت عظیمی میشه که فقط مقداریش خرج سلاح ومهمات میشه.
-
درسته نخریدن بعضی کالاهای اسرائیلی برای ما در حال حاضر امکان نداره ،اما اگه طرز فکرمون این باشه که نباید به نفعشون اقدام کنیم شاید نخبگان ایرانی بهترشو بسازن.
مگه تا حالا این اتفاق نیوفتاده؟
کی فکر می کرد ایران روزی تو هسته ای ،پزشکی ،ساخت ماهواره،دارو سازی ،ساخت سلاح ........... یه روز حرفی برای گفتن داشته باشه.
-
منم با نظر دوستان موافقم.
یعنی الان نمیشه یه دفعه ای بیایم پردازنده های اینتل رو بذاریم کنار و ...!! ولی نباید به این وضع راضی باشیم و در عوض باید به فکر شروع کار باشیم. والله من به جوونای خودمون آنقدر اطمینان دارم که مطمئنم اگه همت کنن می تونند بهتر از اینتل و ... رو بسازند! مگه تا الان در زمینه های مختلف موفق نبودند که حالا نباشند!
-
تحریم اسرائیل؟خب.برای چی؟چون داره به انسانها ظلم میکنه.برنامش چیه؟حکومت کل دنیا.یعنی حتی کشور ما؟
اره دیگه.اخه چجوری؟
اینجوری که هر کی مسلمان باشه از نظر اونا بده.قدرتشونم خیلی زیاده.
مگه مسلمانا چکار میکنند؟
مسلمونا به فطرتشون احترام زیادی قائل میشن.انسانهارو دوست دارن.همه چیز رو از آن خدا میدونند.هیچی رو فقط برای خودشون نمیخوان.به علم اهمیت میدن.دست نیازمندارو میگیرن.اهل تجمل گرایی نیستن.
اها پس با اینجور ادما کار دارن که میخوان دنیا رو گلستان کنند.
اما اینا چه ربطی به ما داره؟این مسلمونایی که میگی کجان که اسرائیل میخواد نابودشون کنه؟ما تو کشور خودمون دنبال همچین ادمایی میگردیم.اما نیست که.پس اسرائیل خبر نداره چه خبره.
اینا همه رو گفتم واسه اینکه اول دورو بر خودتو پاک کن بعد برو به استکبار جهانی گیر بده.وقتی بری جلو اما از پشت بزنن نصفت کنند چه فایده؟
باید وقتی بری جلو که اگه از دشمن خوردی 100نفر پشتت بلند شن.
من با تحریم اسرائیل مخالف نیستم.اما بدون پشتوانه کاری نمیشه کرد.شما اول مسلمون پیدا کن تو کشور خودمون که قدر جوونارو بدونه بعد بگو بریم به تحریم اسرائیل.
شرکت پورشه المان 24 عدد پورشه پانامرا برای خاور میانه اماده کرد که 12تاشو فقط ایرانی خرید.اونوقت عربا رو مسخره میکنیم میگیم با پول باد اورده فقط ولخرجی میکنند.اگه پول همین 12تا ماشین که چیزی حدود 6میلیارد تومان میشه به جای خوش گذرونی جوجه فسقلی ها خرج علم بچه های همین سایت بشه اونوقت من یکی حاضرم بگم به خاطر اسلام حاضرم هر کاری بکنم.
-
حالا كه بعضي ها اصلا به فكر نخبه ها، و در كل به فكر جوونا نيستن[khabalood]، بهترين كار چيه؟
بشينيم تا، اوضاع درست بشه؟ چندتا مسلمون واقعي پيداشه؟
در اين اوضاع احوال من اون جنسي رو ميخرم كه بهتر باشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasaman hedayati
دوست عزیز
بیاید بیشتر دقت کنیم.....شما هنگام ی که شروع به یه کار تحقیقاتی میکنید تا بتونید برای کشورتون ایران سربلندی بیافرینید مطمئننا یکی از مراجع به روزتون باید اینتر نت باشه....
برای متصل شدن به دهکده جهانی که از آن ملتی نیست نیاز به یه دستگاه دارین...خلاصه میگم...این دستگاه میتونه پی سی باشه,تب باشه ,نوت بوک باشه یا.....
حالا بیا نقش پردازنده های دستگاهتو حذف کن....تا آخر داستان واضحه...
Intelبا پردازنده هاش الان داره نقش اساسی رو ایفا میکنه.....
به نظرم قبل تحریم بهتره این نوع محصولات با کیفیت مشابه و یا بهتر تولید بشه....اونوقته که ما قدرت تحریم خواهیم داشت اساسا...
درودو سپاس لایزال خداوند نثار روحت باد میخواستم در فیلم نامه به همین موضوع اشاره کنم که نشد.آفرین [tashvigh]
-
مشکل اینه که تولید داخلی بسیار پایین است.و بدون شک مصرف کنندگان داخلی نیاز به محصول دارند.تو ایران مثلا تولید محصولی مشابه پپسی وجود نداره و اگر هم داره کیفیت محصول پایینه.البته اگر محصولات خوبی هم داشته باشیم که صادرات میشوند.............
خلاصه از ماست که بر ماست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
شرکت پورشه المان 24 عدد پورشه پانامرا برای خاور میانه اماده کرد که 12تاشو فقط ایرانی خرید.اونوقت عربا رو مسخره میکنیم میگیم با پول باد اورده فقط ولخرجی میکنند.اگه پول همین 12تا ماشین که چیزی حدود 6میلیارد تومان میشه به جای خوش گذرونی جوجه فسقلی ها خرج علم بچه های همین سایت بشه اونوقت من یکی حاضرم بگم به خاطر اسلام حاضرم هر کاری بکنم.
دقیق وبسیا ظریف بود.آفرین آفرین[tashvigh]
بقیه هم شرکت کنند تا موضوع در زمان کمتری جمع بندی کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
king2013
خلاصه از ماست که بر ماست
درود حرف منم همینه بابا[tashvigh]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-m
در اين اوضاع احوال من اون جنسي رو ميخرم كه بهتر باشه!
[tafakor] اینم یه حرف درست و حسابی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meys@m
والله من به جوونای خودمون آنقدر اطمینان دارم که مطمئنم اگه همت کنن می تونند بهتر از اینتل و ... رو بسازند! مگه تا الان در زمینه های مختلف موفق نبودند که حالا نباشند!
درود درود نه مثل اینکه همه مون این حرفمون مشترکه![tashvigh][tashvigh]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rez@ee
نخبگان ایرانی بهترشو بسازن.
رحمت، رحمت نثار ان شیری که تو خورده ای[tashvigh]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rez@ee
هدف اسرائیل فقط فلسطین نیست که ما بگیم به ما ربطی نداره.اونا همه دنیا رو نشونه رفتن.(مستند ظهور نسخه خارجکیش)
یک دید سیاسی روشن[tashvigh]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rez@ee
مسلمه که هر چی دارایی های اونا بیشتر باشه،قدرتشون بیشتر میشه.
شاید فکر کنیم مگه یه پپسی چقدر قیمت داره که اونا رو ثروتمند میکنه....
واضحه که جمع این همه ،ثروت عظیمی میشه که فقط مقداریش خرج سلاح ومهمات میشه.
اینم یک جنبه اقتصادی
بابا گلی بجمالت
باباگلی بجمالت
-
فيلتر هست...
لوگوي سايت پيوندها مياد جاش...
فلش پلير 11 دارم...
راستي چه خبر؟
خودت چطوري؟[golrooz]
-
-
سپاس از راهنمايي[sootzadan]
اسرائيل فقط يك كشور با مساحت22هزار كيلومتر مربع نيست.اسرائيل جايي هست كه براي يك برنامه بلندمدت ساخته شد تا بر روي يك قسمت مهم از دنيا تاثيرات مدنظر يك سري افراد را بگذارد.اينكه توطئه را توهم بدانيم مثل اين ميماند كه ما به تربيت يك سگ براي حفظ گله گوسفندان خودمان اعتقادنداشته باشيم.
خاورميانه مركز استراتژيك زمين است.براي تاثيرگذاري مطمئن در اين نقطه, سياستمدارانغربي اوايل قرن بيستم تصميم گرفتند كه كشوري در اين نقطه بوجودبيايد كه مركز تاثيرگذاري اين افراد در دراين منطقه با اهميت باشد.
خوداسرائئل صنعت وتكنولوژي خيلي بالايي نداشته وندارد.امكاناتي كه كشورهاي منتفع از فعاليتهاي اسرائيل به اسرائيل ميدهند باعث قوي به نظر رسيدن اين كشور22هزاركيلومتري شده است.اگر كمكهاي ساليانه آمريكا به اسرائيل به هر كشور خاص ديگري هم بشود آن كشور رشد بايد بكند(با اينكه پول حرام نهايتابركت ندارد)
اينكه محصولات اسرائيل بايد توسط كشورهايي كه از عملكرداسرائيل متضرر شده اند خريداري نشود تفكر كاملي نيست.گاندي وقتي توانست انگليسيهارابدبخت بكند كه حتي براي لباسش هم از محصولات آنها استفاده نكرد.حتي از نمك انگليسي ها هم به غذايش نميريخت.الان اگر ما حاضر به نخوردن نوشابه بشويم بيشتر از آنكه به اسرائيل ضرربزنيم به خودمان سود ميرسد.
تفكر كاملتر شايد اين باشد كه تصميم به مصرف اعتيادگونه محصولات كشورهاي حامي اسرائيل نداشته باشيم.مصرف آگاهانه هر كالايي ميتواند به نفع كاربر و به ضرر فروشنده وتوليدكننده آن باشد.
واقعيت اين هست كه برخلاف ظاهر, غربيها به ما اجازه استفاده آزادانه از تمام محصولات آخرين مدل وبا آخرين تكنولوژي روز را حتي با دادن پولش هم نميدهند.
مثال امروزي استفاده از دانش تكنولوژي هسته اي هست كه اعضاي رسمي آژانس هسته اي بايد دراختيار بقيه اعضا(حتي درمقابل پول) بگذارند واينكاررا نسبت به ايران نميكنند.
بطور واقع ما در خريدن محصولات كامپيوتري (مثلااينتل ) هم آزادي كامل نداريم.شرافت حاميان اسرائيل در آن حدي هست كه قطعات عادي هواپيماهاي مسافري رابه ايران نميفروشند و باعث مرگ گريزناپذير مسافران هواپيماهاي ايراني ميشوند.شرافت حاميان اسرائيل درآن حدي هست كه براي راكتور پزشكي تهران حاضر به فروش سوخت هسته اي نشدند.
............
اسرائيل با نخريدن محصولاتش اذيت ميشود.غده سرطاني با عدم نوازش از بين نميرود.غده سرطاني رابايد از جا كند.ريشه هاي اين غده سرطاني در تمام كشورهاي حامي اين كشور است.رفع فتنه در عالم نياز به فعاليت بسيار بلندمدت وبسيار خستگي ناپذير وبسيار ايثارگرانه دارد.
نخريدن محصولات اسرائيل بعنوان يك علامت براي نشان دادن نارضايتي لازم وخيلي زيباست.
نيمه برهنه بودن گاندي هيچوقت زشت تصور نشد.روحش شاد كه با تفكر استغناي ملي باعث استقلال مردمش شد[golrooz]
-
من آخرشم نفهميدم اينجايي كه شما دربارش حرف ميزنيد كجاست؟
توي هيچ نقشه اي هم نديدمش...[nadanestan]
-
نقل قول:
نظر شما راجع به تحریم شرکت های وابسته به اسرائیل چیست؟
سلام
کدوم تحریم ؟ زبانی یا عملی ؟ [soal]
-
واقعا سالهاست ذهن خودمون رو با این مسائل درگیر کردیم ولی یک بار به فکر راه های دیگه نکردیم برای مثال چرا ما از اونها بیشتر تو زمینه های علمی پیشرفت نکنیم اگه هم قرار تحریم کنیم چرا فقط نوشیدنی ها را تحریم کنیم هرچی تکنولوزی برای بلاد کفاره تحریم کنیم برای مثال این اینترنت که داری استفاده می کنی یا همون کامپیوتر یا خیلی چیزهای دیگه اونها را هم تحریم کنیم بعد ببینیم چه افرادی بیشتر ضرر می کنند[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahramghasemi
واقعا سالهاست ذهن خودمون رو با این مسائل درگیر کردیم ولی یک بار به فکر راه های دیگه نکردیم برای مثال چرا ما از اونها بیشتر تو زمینه های علمی پیشرفت نکنیم اگه هم قرار تحریم کنیم چرا فقط نوشیدنی ها را تحریم کنیم هرچی تکنولوزی برای بلاد کفاره تحریم کنیم برای مثال این اینترنت که داری استفاده می کنی یا همون کامپیوتر یا خیلی چیزهای دیگه اونها را هم تحریم کنیم بعد ببینیم چه افرادی بیشتر ضرر می کنند[nishkhand]
درسته که سالها ذهن مردم مشغول این حرف هاست اما در واقعیت کدوم از این حرفا رو عملی کردیم حتی اگه در مورد نوشیدنی ها هم بتونیم این کار را انجام بدیم ضربه خیلی سختی به اسرائیل میزنیم و کلی از مشکلات و بیماری هامون کم میشه (البته این به این معنی نیس که همه مشکلات و بیماری های ما از این چیزاس) برای مثال کیه که آرم کافی کولا توهین اشکار به دین ماستو نخره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد شرکت های معتبر و استفاده از تکنولوژی اونها هم بستگی داره از سلاح دشمن چطور استفاده کنی میتونی باهاش خود زنی کنی و هم میتونی طوری استفاده کنی که در عین حال که کار خودت برطرف میشه اگه ضربه ای بهشون نمیزنی آوانس هم ندی[tafakor]
-
در نمایشگاه رسانه های دیجیتال تویه غرفه چندتا آخوند نشتسه بودند و همین نوشیدنی ها را گذاشته بودند و نوشته بودند نخرید تا اسرائیل از بین برود نوجوانی سوالی کرد گفت حاج اقا خوب من چی بخورم من دوست دارم اخونده گفت خوب ساندیس بخور نوجوان گفت من دوست ندارم ساندیس در عین ناباوری آخونده برگشت گفت کوفت بخور یا برای مثال وقتی بلند می شوند و لوگو گوگول و سایت های اجتماعی را می گذارند تا مردم به آنها سنگ بزنند چی می شود واقعا گفت وقتی که قدمی برای پیشرفت بر نمی داریم کل کشور شد مهندسی معکوس بعد تو بوق می کنیم ما توانستیم نه باید بگیم آنها توانسته اند و از توانستن آنها ماهم توانستیم واقعا ما پتانسیل را نداریم که خلق کنیم اونقدر شرایط را سخت کرده اند که خیلی از دانشجو ها درس و مشق را رها می کنند و میروند پی کار من خودم لمس کردم مشکلات را درد نداری را کشیدم به نظر من ذهن نسل جوان ما با یکسری سمت و سو دادن های الکی از مسیر پیشرفت پرت شد واقعا شد آه ...............
-
از طرفی هم ایران نخره کشورهای عربی همه می خرند حتی همون فلسطینی هم داره می خرد و استفاده می کند ما کجای کاریم اونقدر داریم جهانی فکر می کنیم که مردم خود را فراموش کرده ایم :(
-
من يه مدت پيش شبيه اين تاپيكو زده بودم و نظرمم همونجاگفتم هر كسي در مقابل كاري كه انجام ميده مسوله...البته به قول بعضي از بچه ها شايد نشه اينتل رو تحريم كرد تا زمانيكه يه مشابه داخلي توليد بشه... اما نوشيدنيها و خوراكيها چي؟؟؟ اونارو نخريم كه به سلامت خودمونم كمك كرديم... لوازم آرايشي چي؟؟ يعني هيچ جايگزني براي برند لورآل براي خانوما وجود نداره.... يا بعضي برنداي كفش و لباس... ....از نظر من تحريم اسراييل به نفع انسانيت همه ي انسانهاست نه فقط عربها و.. . من نديدم كسي نسبت به يه طوفان بي تفاوت باشه و خودش گرفتار اون طوفان نشه...نهايتا هر كسي انتخاب خودشو داره...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahramghasemi
از طرفی هم ایران نخره کشورهای عربی همه می خرند حتی همون فلسطینی هم داره می خرد و استفاده می کند ما کجای کاریم اونقدر داریم جهانی فکر می کنیم که مردم خود را فراموش کرده ایم :(
عزیزم من میگویم نه ئیعنی ما میگوییم که تلاشمان هدفمند و بیشتر شود تا به خود کفایی برسیم و به قولی دستمان در دهان خودمان باشد نه اسراییل . مثلا اگر از همین بچه های سایت همت میکردند میتوانستند که اینتل اسراییل را جابگذارند و مارا به بیگانه بی نیاز این غیر قابل قبول است؟
-
یادم میاد برای یک پروزه تو زمینه تولید تجهیزات پزشکی دارم چند ساله نامه نگاری می کنم که وام بگیرم بهم نمیدن بعد اقای xعزیز میلیونی وام میگیره چون تو فلان..........کار می کنه یا باباش فلان ...........هستش بابا مملکت شده ............یه نگاه بنداز بعد هر چی شما بگید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahramghasemi
یادم میاد برای یک پروزه تو زمینه تولید تجهیزات پزشکی دارم چند ساله نامه نگاری می کنم که وام بگیرم بهم نمیدن بعد اقای xعزیز میلیونی وام میگیره چون تو فلان..........کار می کنه یا باباش فلان ...........هستش بابا مملکت شده ............یه نگاه بنداز بعد هر چی شما بگید .
همه همین مشکلو داریم فکر میکنم دیگه باید پشت هم وایسم و بیشتر کنار هم باشیم
-
خوب حالا اگه پشت هم باشیم و بیشتر کار کنیم بعد همون آقایی که نشسته بهش می گن آقای مسئول وقتی کار آدم را راه نمی اندازه باید چه کار کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahramghasemi
خوب حالا اگه پشت هم باشیم و بیشتر کار کنیم بعد همون آقایی که نشسته بهش می گن آقای مسئول وقتی کار آدم را راه نمی اندازه باید چه کار کنیم
کارامونو از طریق یه نفوذیپیگیری میکنیم.
یادمه وقتی میخواستن طرح دوستمو تو وزارت دفاع کش برن اون با نفوذی که پیش استاندار داشت رفت پیش محمد نجار هم اونارو ملزم کرد و هم طرحشو ثبت کرد تازه بهش سکه هم دادن
-
چه جالب پس باید دنبال یک پارتی باشم یا به اصطلاح یک رابط و یا همون نفوذی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahramghasemi
چه جالب پس باید دنبال یک پارتی باشم یا به اصطلاح یک رابط و یا همون نفوذی
دغیغا