اگه یه اختراع کاربردی ثبت کنم، واقعا کسی اون رو می خره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه یه اختراع کاربردی ثبت کنم، واقعا کسی اون رو می خره؟
سلام
تا الان من ندیدم ولی احتمال داره بخرند
اگر طرح-ایده-اختراع ثبت شده ای دارین به بنده پیام خصوصی بدین
اگر طرح قابل قبولی بود
با چند نفر از مدیران سایت جلسه میزاریم و بررسی میکنیم و در صورت اقتصادی بودن برای سرمایه گذاری
مجوز ایجاد 1 کارگروه تخصصی بهتون داده میشه که افراد خیلی محدودی بهش دسترسی دارند و میتونین اونجا اختراعتونو پیگیری کنین تا به تولید و خروجی محصول برسید
فقط طرحهایی روشون سرمایه گذاری میشه از طریق سایت که توجیه فنی و اقتصادی داشته باشند
http://www.njavan.com/forum/showthre...274#post336274
مگر این سایت از طرف دولت حمایت می شه؟نقل قول:
با چند نفر از مدیران سایت جلسه میزاریم و بررسی میکنیم و در صورت اقتصادی بودن برای سرمایه گذاری
مجوز ایجاد 1 کارگروه تخصصی بهتون داده میشه که افراد خیلی محدودی بهش دسترسی دارند و میتونین اونجا اختراعتونو پیگیری کنین تا به تولید و خروجی محصول برسید
مشکل همینه ! تازه اگر هم ثبت کنم، باز هم نمی شه مطمئن بود.نقل قول:
قضیه اینه که شما طرحتو بگی 10 نفر دیگه مقاله و سمینار میزارند که این ایده ی من بوده چون قدرتشو دارند و نمونشو خودم به کرات دیدم
البته اسم طرح رو گفتم بهشون و اونا گفتن مشخصات دقیق تر بده که من دیگه مشخصات دقیق تر ندادم ولی اصل مطلب رو گفتم بهشون. چندتا نکته ریز مونده که اون رو هم بنظرم خودشون متوجه می شن.
این طرح رو دو سال پیش داده بودم به مرکز رشد ولی گفتن مشخصات فنیش کامل نیست. منم وقت نشد برم دنبالش.
الان من کار و درآمد خودم رو دارم. حالا این اختراع بگیره یا نگیره مسئله ای نیست، اما مشکل اینه که ممکنه دردسر درست بشه برام ! مثلا یه شرکت بخواد جلوی کارم رو بگیره و دردسر الکی درست بشه برام !
خلاصه نمی دونم باید چیکار کرد.
سلام من هم میتونم از طرف یه پژوهشکده واسه طرحتون (البته اگه چیز معقولی باشه )حمایت مالی بگیرم در صورت تمایل درباره طرحتون بهم ایمیل بزنید
s.m_h99@yahoo.com
من ساکن اصفهانم
اگه یه پروپزال از طرحتون برام ارسال کنید تمام تلاشمو برای به نتیجه رسیدنش انجام میدم
برای تامین سرمایه مشکلی ندارم، فقط می خوام کارم نتیجه داشته باشه. یعنی این همه رفت و آمد نکنم و در نهایت فقط یه برگه ثبتی دستم باشه و نتونم اختراع رو تجاری سازی کنم.نقل قول:
پروپوزال -توجیه اقتصادی-داشته باشین سایت فضای بحث و بررسی و سرمایه ی مورد نیاز براتون فراهم میکنیه
من خودم هزینه رو پرداخت می کنم.
برای تجاری سازی چه کمکی می تونید بکنید؟
سرمایه ای که گفتم هزینه ساخت نمونه اولیه نیست
هزینه ی خط تولید انبوه دستگاهتون-هزینه ی تبلیغات-هزینه ی بازاریابی و همه ی هزینه های تجاریسازی منظورمه
اما سایت به غیر از نظارت و ارزیابی شما و کمکهای فنی کار خاصی نمیکنه
کار اصلی رو خودتون باید انجام بدین و برای گرفتن این سرمایه برای تجاری سازی هم باید دلایل محکمی داشته باشین که میشه همون پروپوزال و توجیه اقتصادی و فنی که اگه قانع کننده نباشه برای سرمایه ای که لازم دارین دیگه هیچ سرمایه ای هم بهتون داده نمیشه
چون سرمایه گذارها هم اطمینان کردند و دارن ریسک میکنن واسه سود
البته شما همه ی کار رو انجام میدین اما توی سایت انواع متخصصان هستند مثل خودتون عضو و کمک راحت پیدا میکنین و به غیر از این میتونین کارگروه تخصصی تشکیل بدین با مدیریت خودتون یا یکی از اعضای دیگه و فضای کاربری خاص و اختصاصی داشته باشین و برای بحث روی طرحتون و... ازش استفاده کنین سایت هم از لحاظ معنوی کمک میکنه تا میتونه
سلام...[golrooz]
منظور از طرح كاربردي چيه؟
طرح شما در چه ضمينه هايي هست؟
حتما بعد از ارائه اضهارنامه يا ثبت تصميم به مشاوره بگيريد...
فکر کنم این کار از همه موارد بهتر باشه.نقل قول:
حتما بعد از ارائه اضهارنامه يا ثبت تصميم به مشاوره بگيريد...
برنامه نویسی رو خودم انجام می دم، کار الکترونیک رو هم می دم به کسی انجام می ده و مشکلی برای اجرا و ساخت دستگاه ندارم.نقل قول:
البته شما همه ی کار رو انجام میدین اما توی سایت انواع متخصصان هستند مثل خودتون عضو و کمک راحت پیدا میکنین و به غیر از این میتونین کارگروه تخصصی تشکیل بدین با مدیریت خودتون یا یکی از اعضای دیگه و فضای کاربری خاص و اختصاصی داشته باشین و برای بحث روی طرحتون و... ازش استفاده کنین سایت هم از لحاظ معنوی کمک میکنه تا میتونه
برای تجاری سازی یه اختراع کجا باید برم و چه کسی رو باید ببینم؟
اینهمه توضیح دادم دیگه !!!!!!
به من !!
روی اسمم1بار کلیک کنید نوشته پیام خصوصی
بعد کلیک کنید روش میتونین به من پیام بدین
برای تجاری سازی همون مراحلی که توضیح دادم
باید پروپوزال داشته باشین ینی تو چند صفحه راجع به طرحتون توضیح بنویسین
باید توجیه اقتصادی داشته باشه طرحتون ینی بشینین تو چند صفحه توضیح بدین که چه مخارجی و به چه شکل داره طرحتون
و چه محصولی تولید میشه و به چه قیمتی فروخته میشه و چقدر درامد حاصل میشه و چقدر طول میکشه تا جمع درامدها از سرمایه بیشتر بشه(دوره بازگشت سرمایه) و از این جور محاسبات کلی که روش نوشتنشو توی اینترنت به وفور میشه پیدا کرد!!
همینهارو بنویسین
برای من بفرستین اگه مورد قبول باشه 1 جلسه تو دفتر سایت میزاریم
خب اینجوری طرح هست پول هست نیروی کاری هست خب به این میگن تجاریسازی دیگه!!!!
ساختنش رو می تونم بسازم.نقل قول:
خب اینجوری طرح هست پول هست نیروی کاری هست خب به این میگن تجاریسازی دیگه!!!!
این نمونه رو کجا ببرم که برای تولید انبوهش مجوز بدن؟
ببینید بازگو کردن طرح پیش افراد حقیقی که خوبه حقوقیشم کاری را نمیندازه
من طرحمو دادم پارک علم و فناوری 18 ماه بعد همون از همون پارک با همون عنوان اختراع ثبت شد بنام یکی از عوامل
فقط خودتون باید دنبالش باشین نه اینکه به دیگران بسپارید و امیدتون به دیگران باشه
بجای اینکه طرحتون رو به دیگران بسپارید بهتر اینه که از اونایی که اینکارو انجام دادن سوال کنید و از تجربشون استفاده کنید
مدیر تالار نخبگان جوان ما تو مرحله اولیه این موضوع میتونه بهتون کمک کنه
عقل حکم میکنه که اول ثبت کنی و بعد دنبال تجاری سازی باشی
راستی
مدیر کل اقای کاوه بهترین کسی هستن که میتونن کمکتون کنن
ضمن اینکه بنده ضمانت میکنم اگر طرحتون رو هم براشون بگید از هر لحاظ خیالتون جمع باشه و کمکتون هم میکنن
خودم 3 اختراع دارم و اما هر طرح جدیدی رو با اقای کاوه در میون میذارم - مخصوصا تو تجاری سازی خیلی کمکتون میکنن
سلام
بله میشه ثبت کرد .
شما می تونید عنوان یا کاربرد اختراعتان را بگین چی هست مثلا ساخت دستگاهی که زباله را به چوب تبدیل می کند. بیان کنید تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم.
همچنین در مورد ثبت :
مدیرکل مالکیت صنعتی سازمان ثبت اسناد از راه اندازی فاز اول سیستم مکانیزه پذیرش الکترونیکی اظهارنامه ثبت طرحهای صنعتی خبر داد. مدیرکل مالکیت صنعتی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به راه اندازی
فاز اول سیستم مکانیزه پذیرش الکترونیکی اظهارنامه ثبت طرحهای صنعتی از ابتدای خرداد ماه سال جاری، گفت: پذیرش اظهارنامه های طرح صنعتی و پیگیری فرآیندهای بعدی آن صرفا از این طریق برای متقاضیان امکان پذیر خواهد بود."محمد حسن کیانی" افزود: دفترچه راهنمای نحوه تکمیل اظهارنامه و نحوه پیگیری مراحل بعدی فرایند ثبت و همچنین قوانین و مقررات و اطلاعات مورد نیاز متقاضیان در سایت اداره کل مالکیت صنعتی به آدرس "لینک" موجود است.
منبع:سازمان ثبت اسناد و املاک کشور (ssaa.ir)
یعنی از الان می تونم بصورت الکترونیک ثبت کنم و هزینه رفت و آمد به تهران رو ندم؟
از طریق این لینک باید اختراع رو ثبت کنم؟
http://ip.ssaa.ir/Patent/New.aspx
یه فایل راهنما برای کار با این سیستم وجود نداره؟
شما در لینک بالا رین یا http://iripo.ssaa.ir/Default.aspx?tabid=1452 نحوه ارسال و همین طور راهنمای پر کردن موجود است.
بله درست هست این سایت برای همین ایجاد شده.
ببخشید اگر امکان داره کاربرد سیستمتون را بگین شاید بتونیم کمک کنیما
ثبتش می کنم و برای مطالعه و اعلام نظر دوستان اینجا قرار می دم.نقل قول:
ببخشید اگر امکان داره کاربرد سیستمتون را بگین شاید بتونیم کمک کنیما