-
مسابقه تمرینی برای مخترع شدن
سلام
این مسابقه یه تمرین کوچیک برای کساییه که میخوان مخترع بشن
یه مخترع باید با مشاهده ی دقیق بتونه به خوبی مشکلاتو پیدا کنه و ساده ترین راه حل ممکنه رو براش پیدا کنه
از امروز شنبه هشتم بهمن تا جمعه 14 بهمن 1390 وقت دارید که توی محیط اطرافتون(کل جهان هستی)
دنبال یه مشکل - یه نیاز - یه کمبود بگردید
این مشکل میتونه خیلی ساده باشه مثل سرد شدن چایی توی فنجون
یا خیلی تخصصی باشه مثل مشکل کم بودن نسبت حجم فضای احتراق سوخت و هوا به مساحت داخلیه سیلندر در حین عملی بودن حرکت دینامیکیه سوپاپها و سر سوپاپها در موتورهای خودرویی که با تغییر شکل هندسی سر سیلندر و پیستون ممکنه قابل حل باشه
پس اصلا استرس نداشته باشید
برنده و بازنده هم نداریم
بعد از پیدا کردن مشکل باید یه راه حل تا حد ممکنه ساده براش پیدا کنید که هر چه ساده تر بهتره
بعد مشکل و راه حلتونو همینجا بزارید
البته چون من هم شرکت کننده هستم و هم داور پس خودمو همینجا به عنوان نفر اول اعلام میکنم بقیه هم مشترکن در مقام دوم هستند
-
پاسخ : مسابقه تمرینی برای مخترع شدن
جایزه هم داره
ولی توی مراحل بعد
این تازه اول کاره
یکی دومرحله ی دیگه هم داره
-
حسین جون یه چیزی یادت رفت.
توی این مسابقه همه برنده هستن چون به خودشون اجازه فکردادن.
شما شروع کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
حسین جون یه چیزی یادت رفت.
توی این مسابقه همه برنده هستن چون به خودشون اجازه فکردادن.
چرا خودکارمینویسه؟چگونه میشه که یک خودکارشروع به نوشتن کنه؟با چه چیزی؟
جواب:خودکار با استفاده ازمولکولی که درونش هست و فشاری که میاره به جوهرشروع به نوشتن میکنه.خودکاربرای نوشتن مینویسه.
[golrooz]
من نگفتم سوال و جواب بنویسید که
من گفتم یه مشکل پیدا کنید بعد براش یک راه حل پیدا کنید
که اسونه ولی این چیزی که شما نوشتی جواب مسابقه نیست
شما یه لطفی بکن متنیو که نوشتم کامل و با حوصله بخون
-
دورود
خیلی هیجان انگیزه! مرسی که با این تمرین ها راه رو به سوی مخترع بودن هموارتر میکنید.
منتظر منم باشید[nishkhand]
-
وقت داره تموم میشه ها
زودتر جواباتونو بنویسید
-
بله این نشون میده چقدر منو تحویل میگیرید
و اینکه چقدر خلاقیت دارین
و چقدر علاقه دارین به مخترع شدن
بقیه نه
ولی کسایی که میخواستن شرکت کنن پس چیشدن
اگه تا ساعت 12 امشب چیز قابل قبولی ننویسید ............
ممنون از توجهتون[ghahr]
-
انقدر استرس نداشته باشید هر چی به ذهنتون رسیده رو بنویسید
مشکلی نیست محدودیت تعداد ارسال نداریم ولی سعی کنید تکراری نباشه(حداقل خیلی تکراری نباشه)
اگه راه حل پیچیده ای هم داشتید مشکلی نیست بنویسید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
بقیه نه
ممنون از توجهتون[ghahr]
[cheshmak] [golrooz]
مشکل ................. مشکل ........................ [tafakor] [soal]
1) میخوام دیوارهای محل زندگیم ،زمستونا گرم و تابستونا سرد باشن........................... (کم هزینه باشه . از انرژی باد یا خورشید استفاده بشه )
2)دزدگیر ماشین برا مسائل بی مورد ، اخطار نده (مثلاً بر اثر ارتعاشات (تو محرم) ، سر و صدا نکنه) ولی نمیخوام قطعش کنم
3)میخوام یه شارژر حرارتی برا موبایل درست کنم (کم هزینه باشه ، زیر 30000T)
4)[sootzadan] [khabalood]
-
مثلا مخترع برف پاک کن با سرعت متغییر شیشه ی اتومبیل
مشکل سرعت زیاد برفپاک کن در باران های نم نم و مشکل کمبودن سرعت برفپاک کن در بارشهای شدیدتر رو با متغییر کردن سرعت برفپاک کن حل کرده
حالا چجوری اینجوری که از موتور الکتریکی و مقاومت متغییر در یک مدار ساده الکتریکی استفاده کرده
البته این فقط یه مثال برای راهنماییه که خیلی معروفه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
radical 1111
[cheshmak] [golrooz]
مشکل ................. مشکل ........................ [tafakor] [soal]
1) میخوام دیوارهای محل زندگیم ،زمستونا گرم و تابستونا سرد باشن........................... (کم هزینه باشه . از انرژی باد یا خورشید استفاده بشه )
2)دزدگیر ماشین برا مسائل بی مورد ، اخطار نده (مثلاً بر اثر ارتعاشات (تو محرم) ، سر و صدا نکنه) ولی نمیخوام قطعش کنم
3)میخوام یه شارژر حرارتی برا موبایل درست کنم (کم هزینه باشه ، زیر 30000T)
4)[sootzadan] [khabalood]
عالیه
قدم اولو برداشتین
حالا مشکلاتی که مطرح کردینو به ساده ترین روشی که به ذهنتون میرسه حل کنید
البته نگران نباشید راه حلهای پیچیده رو هم میتونید بنویسید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
عالیه
قدم اولو برداشتین
حالا مشکلاتی که مطرح کردینو به ساده ترین روشی که به ذهنتون میرسه حل کنید
البته نگران نباشید راه حلهای پیچیده رو هم میتونید بنویسید
1)خب .............. استفاده از انرژی خورشیدی که خیلی گرونه ....................... پس میرم سراغ باد ...........................
بنظرم اگه از یه دینام استفاده کنم خوب باشه (البته دینام باید کمی بزرگ باشه تا بتونه برق مورد نظر رو تأمین کنه)
حالا برق هست ولی چجوری دیوارها رو گرم کنم ............................ [soal]
3)یکی درست کردم ولی قیمتش شد 600000T [taajob] (با استفاده از ترموکوپل) (هنوز کامل نشده)
[tafakor] 600000 کجا 30000 کجا .............................. [taajob]
اعدادی که نوشتم ، دقیق و واقعیه .................
خب الان ایده دیگه ای به ذهنم نمیرسه ......................
شما ایده ای ندارید ؟
-
حسین من بازم نفهمیدم گیجم الان بازم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
radical 1111
1)خب .............. استفاده از انرژی خورشیدی که خیلی گرونه ....................... پس میرم سراغ باد ...........................
بنظرم اگه از یه دینام استفاده کنم خوب باشه (البته دینام باید کمی بزرگ باشه تا بتونه برق مورد نظر رو تأمین کنه)
حالا برق هست ولی چجوری دیوارها رو گرم کنم ............................ [soal]
2)محرم که شد ، کنار ماشین می ایستم ، تا صداش درومد ، قطعش میکنم [nishkhand]
3)یکی درست کردم ولی قیمتش شد 600000T [taajob] (با استفاده از ترموکوپل)
[tafakor] 600000 کجا 30000 کجا .............................. [taajob]
اگه شوخی میکنید که این بحث جدیه
اگه جدیه که ممکنه توضیح بدین چجوری با ترموکوپل شارژر ساختید به قیمت 600 هزار تومن؟؟؟
ترموکوپل ارزونتر از این حرفاست
و یه چیز دیگه
توی تولید انبوه هزینه ی اختراع ممکنه تا 1 دهم هم کمتر از نمونه ی اولیه بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
بقیه نه
ممنون از توجهتون[ghahr]
دورود
من مینویسم چون بهم جواب ندادید که تمدید میکنید یا نه.
نمیخوام این شانس رو از دست بدم.....
1.مخوام یه دستگاهی بسازم برای منازل یا هر مکان سر بسته ایی که وقتی کسی تو اتاق یا اون محیط نبود بعد از یک زمان معین به طور خودکار برق یا گاز یا ... قطع بشه(تایمر نه ,سنسور دار)
2.میخوام یک ربات پزشک طراحی کنم که در مواقع بحران به کمک پزشک ها بیاد و خودش قابلیت تشخیص بیماری و تجویز دارو داشته باشه...
میشه دوباره اگر چیزی به دهنم رسید بنویسم؟؟؟؟
-
همونطوری که قبلا گفتم این فقط تمرینه مسابقه نیست برای خودتونه
و وقت هم فقط برای انگیزه گذاشتم و اینکه بشه مراحل بعد رو سریعتر اضافه کرد
مدت برای ارسال تا جمعه ی بعد یعنی تا 21 این ماه تمدید شد
محدودیتی در ارسال ندارید و هر چند تایی که میخواین میتونید وارد کنید
-
حسین داداش یه چند روز به این زمان اضافه کن... باور میکنی این اولین باره که این پست رو مشاهده میکنم
-
من که کلا روی انجین یونی مشغولم [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
همونطوری که قبلا گفتم این فقط تمرینه مسابقه نیست برای خودتونه
و وقت هم فقط برای انگیزه گذاشتم و اینکه بشه مراحل بعد رو سریعتر اضافه کرد
مدت برای ارسال تا جمعه ی بعد یعنی تا 21 این ماه تمدید شد
محدودیتی در ارسال ندارید و هر چند تایی که میخواین میتونید وارد کنید
مرسی.خیلی بهتر شد.
میخواستم راه هایی رو که واسه ایده ها دارم بگم:
1.وجود سنسور وزنی یا یه سنسور pir بتونه مشکل گشا باشه..این ساده ترین راهی بود که به ذهنم رسید[nishkhand]
2.با سنسوری که قابلیت تشخیص تصویر داشته باشه ( مثل سنسور تشخیص چهره موجود تو دوربین های عکاسی )میشه تصویر چندتا ویروس یا میکروبی که در موقعیت بحران بیشتر شیوع پیدا میکنه رو براش تعریف کرد.
با سپاس فراوان از مخفی در این روش.
نظرتون چیه حسین خان؟؟؟حالا باید چیکار کرد؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
من که کلا روی انجین یونی مشغولم [golrooz]
یکی از اهداف این تمرین اینه که بدونیم برای چه هدفی داریم طراحی میکنیم و ایده میدیم و...
میتونید در رابطه با کاربردها و مشکلاتی که حل میکنه توضیح بدید
-
یه خورده فکر کردم البته مسخرست ها
برای افراد نابینا یه جور عینک طراحی کرد که این عینک دارای سنسور های تشخیص جسم فاصله و سرعت باشه که این سنسورها محیط اطراف را به اطلاعات مختصاتی تبدیل کنه و اطلاعات دریافتی از این سنسور ها به یک پردازنده اطلاعات داده بشه و این پردازنده اطلاعات رو به تصمیمات انسانی ( از پیش تعریف شده) تبدیل کنه و این تصمیمات به صورت یک خروجی صوتی ( هندزفری) به فرد نابینا منتقل بشه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
اگه شوخی میکنید که این بحث جدیه
اگه جدیه که ممکنه توضیح بدین چجوری با ترموکوپل شارژر ساختید به قیمت 600 هزار تومن؟؟؟
ترموکوپل ارزونتر از این حرفاست
و یه چیز دیگه
توی تولید انبوه هزینه ی اختراع ممکنه تا 1 دهم هم کمتر از نمونه ی اولیه بشه
ترموکوپل ارزونه (تا اونجایی که یادمه هر ترموکوپل 1500 بود ) ولی اگه بخواد 3.7 ولت رو با 0.4 آمپر تأمین کنه باید تعداد زیادی استفاده کنیم که برای استفاده از این تعداد باید از قالب سرامیکی و سیم تفلنی استفاده بشه (تا روی آتش یا ..... آسیب نبینه) که بصورت عادی قیمت رو بالا میبره ، تقریباً همون 600000 میشه ، ولی فکر میکنم باید راه بهتری هم باشه .......................................[tafakor]
نظر شما چیه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
radical 1111
ترموکوپل ارزونه (تا اونجایی که یادمه هر ترموکوپل 1500 بود ) ولی اگه بخواد 3.7 ولت رو با 0.4 آمپر تأمین کنه باید تعداد زیادی استفاده کنیم که برای استفاده از این تعداد باید از قالب سرامیکی و سیم تفلنی استفاده بشه (تا روی آتش یا ..... آسیب نبینه) که بصورت عادی قیمت رو بالا میبره ، تقریباً همون 600000 میشه ، ولی فکر میکنم باید راه بهتری هم باشه .......................................[tafakor]
نظر شما چیه ؟
خب من با کمک دوست خوبم (مخفی) داشتم روی یه مولد برق و گرمای همزمان کار میکردم
که به دلیل هزینه ی بالا و اینکه الان طرحای ارزونتری برای اجرا دارم فعلا بیخیالش شدم
اما اگه از خاصیت ترمو الکتریک استفاده کنید قطعا جواب میگیرید و من دیدم 25 وات رو از یه صفحه ی ترمو الکتریکیه 10-15 هزارتومنی خروجی بگیرند ترموکوپل هم یه استوانه با روکش سرامیک ولی با خاصیت ترمو الکتریک داره که با تولید برق یه شیر برقیه گاز رو باز نگه میداره و وقتی گرما نباشه برق نیست و دریچه بسته میشه
مشکل اصلی اینه که هر دوشون تفاوت دمای زیادی لازم دارند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
مثلا مخترع برف پاک کن با سرعت متغییر شیشه ی اتومبیل
مشکل سرعت زیاد برفپاک کن در باران های نم نم و مشکل کمبودن سرعت برفپاک کن در بارشهای شدیدتر رو با متغییر کردن سرعت برفپاک کن حل کرده
این مشکل را با فناوری نانو حل کردن دیگر خودرو به برف پاکن نیاز نداره الان چندین شرکت معرف دیگر برای خودرو های خودشون برفپاکن نمی زارن.
-
یکی از مشکلات معلولین و جانبازان دريافت کننده پروتز های رو و بالای زانو ، عدم چرخش مفصل زانو در پروتز مشکلاتی را برای نشستن آنها در خانه ( عدم امکان نشستن به صورت دو يا چهار زانو) و همچنین آنهادر هنگام انجام فريضه نماز می بايد پای خود را به حالت مستقيم قرار داده و امکان چرخش آنبه هنگام نشستن وجود نداردو اين باعث دغدغه خاطر آنان شده است. این یک مشکل بزرگ هست که هنوز کاری های جالبی در این زمینه صورت نگرفته است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
این مشکل را با فناوری نانو حل کردن دیگر خودرو به برف پاکن نیاز نداره الان چندین شرکت معرف دیگر برای خودرو های خودشون برفپاکن نمی زارن.
دقیقا این یک راه حل ساده ولی امروزیه
مثال من خیلی قدیمی بود
راه حل ساده ماده ی ارزان وفراوانیه که همه داریم سیب زمینی
اگه از وسط چند برش ازش بزنید اماده میشه
اول شیشه ی ماشینو خوب بشورید بعد سیب زمینی هارو روش بکشید بعد روشو فقط با اب و برفپاک کن بشورید که جاش نمونه
نیازی به زیاد تمیز کردنش نیست چون جاش نمیمونه اونم برای اطمینانه
ایجوری نشاسته های لایه لایه روی سطح شیشه رو صیقلی میکنن و اب روی شیشه نمیمونه و سر میخوره پایین سریع
-
وقتی که توی کتابخونه غرق درس خوندن هستیم،صدای کفش های کسانی که میان میرن هوش و حواس مارو پرت میکنن!!!
حل مشکل:بهتره که اروم اروم قدم برداریم یا اینکه یه ماشین مارو ببره بیرون تا صدایی تولید نشه.دستگاهی که وقتی روش وای میستی راه بیوفته و بره بیرون.
حسین نمیدونم چه جوریه.اگه درسته بگو بازم بنویسم.فکرکنم این جوریه منظورت...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
وقتی که توی کتابخونه غرق درس خوندن هستیم،صدای کفش های کسانی که میان میرن هوش و حواس مارو پرت میکنن!!!
حل مشکل:بهتره که اروم اروم قدم برداریم یا اینکه یه ماشین مارو ببره بیرون تا صدایی تولید نشه.دستگاهی که وقتی روش وای میستی راه بیوفته و بره بیرون.
حسین نمیدونم چه جوریه.اگه درسته بگو بازم بنویسم.فکرکنم این جوریه منظورت...
خوبه
چرا درست نباشه
همین جوری ادامه بده
همینجوری ادامه بدی عالیه
منم چیزی که به نظرم ساده اومد اینه که موقع ورود یه (نمیدونم اسمش چی میشه) زیر کفش ببنده (میتونه کشی باشه)که جنسش از نمد یا نمد با نخ نایلونیه
و باعث میشه موقع راه رفتن توی کتابخونه هیچ صدایی از کفش درنیاد
یه راه حل دیگه اینه که کلا کف کتابخونه موکت باشه که صدایی درنیاد
هم ارزونه و هم کارامد و هم ساده(نیازی به ساخت چیز پیچیده نداره)
-
خوب ممکنه این چیزی که گفتی رو همه رعایت نکنن یا نشه.به هرحال امکان اینکه صدایی بیاد خیلیه!!!
ولی اونی که گفتم یکی ازطرحای خودمه و خیلی روش فکرکردم و هیچ جای صدا و حواس پرتی برای کسی رو نداره.باشه فکرمیکنم میزارم.ممنونم حسین جووووووووون[shaad][tashvigh][golrooz]
اگه میخوای بیا درباره همینی که گفتم بحث کنیم تا به یه نتیجه برسیم.
-
وقتی که درحال تخمه خوردن هستید،دانه های تخمه بر روی زمین می ریزد و حوصله جمع کردنش را ندارید چه کارباید بکنید؟
جواب-----» یک خط کش اهنی برمیدارید و به طور ارام چند بار روی زمین و درمسیرپوست تخمه ها می کشید.نیازی به جارو و این چیزها نیست...این رو دیشب خودم امتحان کردم و دیدم واقعا جواب میده...[golrooz]
-
سلام
بلاخره مخ ما هم یه جرقه زد![nishkhand]
تو ایستگاه فضایی یا همون فضا به علت نبود جاذبه ، چگالی هم وجود نداره و در نتیجه همرفت طبیعی هم ایجاد نمیشه!
به همین دلیل فضا نوردان همیشه اون بالا خیس عرق اند!(خیلی چندش اوره!)
این مشکل رو چطوری میشه حل کرد؟
توجه داشته باشید که استفاده از گرما نمیتونه عرق رو خشک کنه! مگر اینکه تا 100 درجه اب رو گرم کنیم!
[golrooz]
-
عالیه ولی یه توصیه میکنم
از الان دنبال مشکلاتی برین که یا حل نشده باشند
یا به نحوی مشکلاتو حل کنید که به بهتر از قبل بودنش به چشم بیاد
مثلا چرا باید پوست تخمه رو روی زمین بریزیم ؟؟!!!خب از اول نریزیم زمین که خیلی بهتره که
و راجع به عرق ریختن هم توی فضا اصلا اینطور که میگید نیست چون هوایی که تحویه میشه خیلی خنکه
و فنهای زیادی هم اطراف محفظه فضانوردان هست که نمیزاره این اتفاق بیفته و همرفت رو شبیه سازی میکنن
و فعالیت فضا نوردان توی فضا به دلیل نبود وزن و حرکت زیاد با اعمال نیروی خیلی کم انقدر کمه که همه ی فضانوردان پوکی استخوان میگیرند
و برای همین روزی چند ساعت ورزش میکنند که مریض و چاق نشند و پوکی استخوان نگیرند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
یکی از مشکلات معلولین و جانبازان دريافت کننده پروتز های رو و بالای زانو ، عدم چرخش مفصل زانو در پروتز مشکلاتی رابرای نشستن آنها در خانه ( عدم امکان نشستن به صورت دو يا چهار زانو) و همچنین آنهادر هنگام انجام فريضه نماز میبايد پای خود را به حالت مستقيم قرار داده و امکان چرخش آنبه هنگام نشستن وجود نداردو اين باعث دغدغه خاطر آنان شده است. این یک مشکل بزرگ هست که هنوز کاری های جالبی در این زمینه صورت نگرفته است.
نظرتون یا ایده ای برای این طرح دارین؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
نظرتون یا ایده ای برای این طرح دارین؟؟؟؟
حسین اقای گل سلام
مادر بزرگ من جفت زانو هاش پروتز هست و خودش راحت راه میره هیچ مشکلی هم نداره تازه میتونه بدوهه
ولی برای پوکی استخانش نمیدوهه
واسه ی جانبازانش هم راحت میشه ساخت
باید با قالب ریزیه پلاستیک های سیلیکونی یه مفصل بسازیم که بتونه با سیستمی مشابه پای واقعی
حرکت کنه و لغزش داشته باشه
قسمت بالای مفصل به پا وصل و محکم میشه
قسمت دوم مفصل هم با سیلیکون نرم تری که جوش داده شده به قسمتهای سیلیکونیه سخت
مثل رباط های زانو و رباط صلیبی و یه سیستم مشابه
دقیقا شبیه پای سالم حرکت میکنه
البته برای راح رفتن میشه با یه استوانه که دور قسمت پایین پروتزه و دور پای مصنوعیه و بالا میاد ودور مفصل قرار میگیره(به صورت ریلی) حرکت و راه رفتن بهتری رو ساخت
ولی پیشرفته ترشو توی خارج دارن میسازند
ندیدین مگه خیلی هم گرونه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
حسین اقای گل سلام
مادر بزرگ من جفت زانو هاش پروتز هست و خودش راحت راه میره هیچ مشکلی هم نداره تازه میتونه بدوهه
ولی برای پوکی استخانش نمیدوهه
میشه برای پروتز توضیح بدین چه شکلی هست الان این مشکل خیلی از معلولین و جانبازهای کشور و دنیا هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
میشه برای پروتز توضیح بدین چه شکلی هست الان این مشکل خیلی از معلولین و جانبازهای کشور و دنیا هست.
هیچی یه عمل جراحی میکنند که توش مفصل زانو رو با یه مفصل فلزی عوض میکنند و تماه اعصاب هم-----برداشته میشه همراه با استخان و مفصل
اینجوری حس نداره قسمت داخل زانو ولی کار میکنه چون ماهیچه ها به استخوان وصل هستند و لی مفصل فلزیه
-
سلام
منم خواستم یه ایده بدم ولی شاید یکم الکی باشه[nadidan]
میخوام اگه بشه یه جور صدا خفه کن برای کلیک موس ایجاد کنم
چون اونهایی که اطراف اون شخص هستن خیلی اذییت میشن
شاید زیر دکمه ی موس بشه چیزی گذاشت یا از جنس دیگه ایی اونو ساخت
البته شاید کاره دیگه ایی هم بشه کرد[tafakor]
-
سر رفتن شیر روی اجاق گاز یکی از بد ترین وکثیف کننده ترین اتفاق است و درد سر دارد چون باید 3ساعت بالا سرش به ایستیم که مبادا سر برودوحالا راه حل:
ما بانصب یک سنسور رطوبت سنج میتوانیم به راحتی از سر رفتن شیرجلو گیری کنیم سنسور را باید در قسمت یک سوم وسط ظرف نصب کرد و بابالا آمدن شیر سنسور فعال شود در عین حال به سنسور خود باید یک دیود (led )یا یک بوغ هشدار دهنده نیز وصل کنیم که ما را متوجه سر رفتن شیر بکند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*WIZARD*
سلام
منم خواستم یه ایده بدم ولی شاید یکم الکی باشه[nadidan]
میخوام اگه بشه یه جور صدا خفه کن برای کلیک موس ایجاد کنم
چون اونهایی که اطراف اون شخص هستن خیلی اذییت میشن
شاید زیر دکمه ی موس بشه چیزی گذاشت یا از جنس دیگه ایی اونو ساخت
البته شاید کاره دیگه ایی هم بشه کرد[tafakor]
موس رو مخصوصا اونطوری میسازند
و کلیدی که صدا نداشته باشه رو شاید ساده تر از صدادار میشه تولید کرد
یه میکرو سوئیچ معمولی اینکارو میکنه
یا یه کلید با فنر لاستیکی
که موجوده ولی همه تولید کنندها طوری میسازند که صدا داشته باشه مخصوصا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
سر رفتن شیر روی اجاق گاز یکی از بد ترین وکثیف کننده ترین اتفاق است و درد سر دارد چون باید 3ساعت بالا سرش به ایستیم که مبادا سر برودوحالا راه حل:
ما بانصب یک سنسور رطوبت سنج میتوانیم به راحتی از سر رفتن شیرجلو گیری کنیم سنسور را باید در قسمت یک سوم وسط ظرف نصب کرد و بابالا آمدن شیر سنسور فعال شود در عین حال به سنسور خود باید یک دیود (led )یا یک بوغ هشدار دهنده نیز وصل کنیم که ما را متوجه سر رفتن شیر بکند
خوبه
من چیزی به فکرم نرسید که ساده بشه این مشکلو حل کرد
و لی خودتون هم فکر کنید ببیینید ساده تر نمیشه
اگه نمیشد میتونید همینو اختراع کنید
این هم یه اختراع به حساب میاد موفق باشید و تبریک میگم