سلام
ضمن تبریک برای ولادت حضرت محمد(ص) اگه امروز افتخار دیدار باایشون نصیب شما میشد
بهشون چی میگفتید؟؟؟؟
http://www.webshad.com/wp-content/up...mdnojavani.jpg
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ضمن تبریک برای ولادت حضرت محمد(ص) اگه امروز افتخار دیدار باایشون نصیب شما میشد
بهشون چی میگفتید؟؟؟؟
http://www.webshad.com/wp-content/up...mdnojavani.jpg
میگم: دست خالی زشت است، مهمانی رفتن!!!
دست پُر آمدهام، دستی پُر از گنـاه، چشمی پُر از امیـد
بمانم یا برگردم؟
ولی این کار ها بسیار مردوده ... http://www.pic4ever.com/images/no.gif
علاقه جای خود ولی کمی فکر کنید ، بسیار ناپسنده که تصویری رو به شخصی نسبت میدن ، من اصلاً قبول نمی کنم چنین چیزهایی رو ...
متوجه نشدم ، نشانه های پیامبری رو در کی دیده بودن ؟ [tafakor][soal]
اشتباهه ، من کار ایشون رو هم اګر به این منظور بوده ، قبول ندارم [khejalat] شاید ایشون تصویر رو به منظور دیګری نصب کرده بوده باشن ؟!
ببینید کشیدن تصویر یک بزرګوار که اصلاً تصویر دقیقی نیست و شاید تحت هیچ شرایطی به این تصویر شباهت نداشته باشن کار ناپسندی هست ، هر کس تصوری داره و یا نداره ، من خودم هیچ تصویری در ذهنم ندارم و دیدن این تصاویر شاید موجب شکل ګیری تصویری از ایشون در ذهن من بشه ( مثال میګم ) و من چنین تصویری دوست نداشته باشم یا مسائل دیګه ای که پیش میاد ... وجهه ی دین خراب میشه به نظرم بنا به دلایلی ...
یا مثلاً شما خودتون عنوان می کنید این تصویر رو خیلی دوست دارید ، ( بازم مثال میګم ) شاید دیدن یه تصویر موجب علاقه ی فردی به شاید اسلام بشه و روی اوردن به دین از این چنین راهی کاملاً اشتباهه ، خیلی جزئی و سطحی ګفتم ... چنین مسائلی بسیار نادره ...
و یا دلایل دیګه [cheshmak]
در کل جایز نیست [shaad]
ببخشید که در بحثتون دخالت میکنم
اما این مطلب رو مطالعه بفرمایید ، پاسخ برخی از سوالاتون قید شده
عکس جوانی رسول خدا از کجا آمده ؟
با عذر خواهی از استارتر جهت عوض شدن مسیر تاپیک،[khejalat]
معمولا با شناخت و علاقه از یکی به تعلقات آنطرف هم علاقمند میشیم،
به دوستم علاقمندم بطور خودبخود به فرزندش هم علاقمندم،
بخاطر شناخت و علاقه به پیامبر اعظم این عکس مورد علاقه هست نه بخاطر این عکس ایشان مورد پسند واقع شده باشن،
شاید همین عکسو رو منسوب به یه شخص معمولی میکردند احساسی نسبت به این عکس ایجاد نمی شد.
در هر صورت طبق گفته بزرگان مذهبی به اماکن و تصاویری (اینچنینی) که مورد احترام عامه هست نباید بی توجهی و بی احترامی بشه، (منظورشون این نیست که بها داده بشه یا ترویج بشه)
سلام ساغر خانم ، خواهش می کنم ، موجب خوشحالیه [cheshmak]
متشکرم ، لطف کردید ، ولی در خود مطلب نوشته شده بود : اما اين سوال وجود دارد که چه چيزي باعث شده که ناشران ايراني شباهتي بين پيامبر اسلامي در سنين نوجواني و تصويري يک جوان تونسي بيابند؟
به علاوه ادعا شده است که اين تصوير توسط يک کشيش مسيحي کشيده شده و تصوير اصلي آن در موزه رم قرار دارد.
در حقيقت اين تصويري از يک تصوير و نمايشي از يک نمايش است. به عبارت ديگر، تصويرگران ايراني مدلي از حضرت محمد(ص) را انتخاب کردهاند که نمايانگر زيبايي، جواني و توازن است.
[cheshmak]
منم از ایشون عذر می خوام ولی خب مسیرش بهتر شد [khanderiz]
صحبتتون صحیح هست ، بله و موردی که بنده ګفتم صرفاً مثال بود ، عنوان هم کردم . منظورم شما نبودید . [cheshmak]
اما این بحث هم مورد قبول بنده نیست که :
معمولا با شناخت و علاقه از یکی به تعلقات آنطرف هم علاقمند میشیم . -------> خیلی وقت ها اینطور نیست .
سلام
وای اصلا نمیتونم چیزی بگم...
من یک طور عجیبی دوستتون دارم. نمیدونم چراااا
من یک هفته است برا ولادتتون خوشحالم [khejalat]
خیییییییییلی ممنون که دیروز یک اتفاق خیلی بزرگ تو زندگیمون افتاد که انگار داره یه مسیر خوب رو میاره برامون
و البته همین الان که شروع کردم این حرفمو بنویسم باز ی اتفاق خوب افتاد
هرچند کوچیک ولی من درست یا غلط به این روز مبارک ربطش میدم
یعنی اصلا دلم میخواد ربطش بدم
خیلی دوستت دارم... [khejalat][labkhand]
---------------------------------
اوین جان من با نظر شما به هرترتیبی باشه موافقم... ینی منسوب کردن تصویر به این عزیز رو دوست ندارم.[golrooz]
البته شاید دوستان درست بگن
ولی نظر شخصی من اینه....
می گفتم .........
نمیدونم چی می گفتم [soal]
خب اون بحث به کنار ، در پاسخ تاپیک من به ایشون می ګفتم :
این جهان چیست که من در پی آن می ګردم ؟
این خدا کیست که من در دل و در سر دارم ؟ [tafakor]
چه پاسخ بدن چه ندن ، اینم می ګفتم [sootzadan] :
نمی دانم کیم من ، چیستم ، آدمم ، روحم ، خدایم یا که شیطانم ، نیستم ... هستیَم از اوست ولی من چیستم ؟[soal]
در انتها :
ای پیمبر ، ګر نګویی پاسخم
خدا را دارم و پاسخت را من نخواهم [sootzadan][nadidan] ( دیګه وزن شعرم خیلی جوره [taajob2][nishkhand][khanderiz] )
بعله ، معلوم نیست در این صورت به من چی بګن [nadidan]
کل مضمون همین بود ، فکر نکردم به اینکه دیګه چطور سلام می کنم و ... ، شایدم ایشون رو ببینم فقط سکوت کنم [nadanestan] ولی همون دو تا سؤال اصلی رو می پرسم حتماً ، طلب آمرزشم نمی کنم [sokoot]
بعد می پرسم هم که دفعه ی بعد کجا ؟ کی ؟ چطور می بینمشون ... لازم میشه ، سؤال زیاد دارم که علم ایشون پاسخګوش هست ! [khanderiz]
اگه میتونستم ایشونو ببینم اول سلام میدادم بعد میگفتم اینقدر دوستت دارم که میخوام هر کاری انجام بدی انجام بدم/ هر کلامی بگی همونو بگم / تا جایی که از دستم کاری بر میاد برات انجام بدم .....[golrooz] ولی الان تو دلم میگم کجایی که انقدر دلم تنگه که هیچ کسی رو ندارم که بتونم راه سعادتمو پیدا کنم.
میگفتم آیا اسلام همینی هست که الان تو ایران داره اجرا میشه؟
اینکه هر کی تصور شخصی از افرادی که ندیده داره یک امر بدیهیه، همانطور یکه ماها که بطور مجازی با همدیگه در ارتباطیم تصورات متفاوتی از هم داریم،
ولی تصاویر اینچنینی که به هر دلیلی به اسم شخص خاص رواج پیدا میکنه یه چیزی مثل نماد میشه ،
این تصویر به نظرم هر جور که انتخاب شده باشه خیلی دلنشینه، حالا از روی حجاری سنگ یا نمایشی از یک نمایش باشه.
بابت شناخت و علاقه که موجب ایجاد احساس میشه ، ------------------> به نظر من اکثر موارد اینجوریه.
سلام مجدد
نه اینطور نیست چون من از خیلی از اشخاص هیچ تصوری ندارم ، لزومی هم نمی بینم تصوری داشته باشم ، مثال میګم الآن بنده از شما هیچ تصویری در ذهنم ندارم ...
خب نمادش هم جایز نیست ، شخص خودم رو میګم الآن از این تصویری که شما ګذاشتید زیاد خوشم نمیاد ، اما اګر خوشم هم میومد بازم اصلاً جایز نبود چنین کاری از نظر شخص بنده ...
شرمنده ولی من چنین احساسی ندارم ، مثلاً شما ګفتید از یه نفر خوشمون میاد موجب میشه تا از فرزندش هم خوشمون بیاد ، درسته ؟ ولی اصلاً اینطور نیست ... شما از خیلیا به واسطه ی ویژګی های خوب و ... یه فرد دیګه از دیګری خوشتون میاد ؟
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صلی علی محمد و آل محمد
اللهم نعوذ بک
من این عکس رو قبول ندارم و کاملا مخالفم
که تصویری رو به پیامبر بزرگوار (ص) نسبت داد
اگه پیامبر بزرگ(ص) رو میدیم باید سرمون رو پایین مینداختیم که وضع جامعه اسلامیمون اینه
چیزی نمیتونستم بگم،اونقدر گناه کردم که فقط از خجالت اشک میریختم...
از ایشون میخواستم بهم بگن کی و کجا اشتباه کردم که الان باید تاوانش رو این چنین پس بدم
که حالا هر روز حس کنم گناهام داره بیشتر و خوبی ام کمتر میشه
و هیچ چی دوباره مثل 2 سال پیش خوب نیست.