【★】در جنگ دوست دارین در چه یگان وگروهی باشین؟【★】
http://saqeb.ir/wp-content/uploads/2....ir-besm51.png
با یاد ونام خداوند مهربان خداوند ایران زمین
سلام
اینبار میخوایم این سئوالو بپرسیم که فرضا اگه همین فردا شبکه خبر اعلام کنه ایران مورد حمله قرار گرفته دوست دارید در چه یگانی باشید ؟
من خودم به هیچ وجه ممکن شرکت نمیکنم در جنگ ولی اگه یک زمانی جنگیدم دوست دارم با لباس فول نظامی وکلاه و یک پوتین عالی و کوله پشتی و.... به صورت نیروی مردمی( با بسیج اشتباه نگیرین هاا چون مثل اول جنگ مستقل میرم) با قناصه برم جنگ.البته بیشتر دوست دارم در این قالب با همون قناصه در شهر ویا کوهستان به صورت پارتیزانی بجنگم نه در بیابون.
حالا نظر شما چیه؟ دوست دارین فرضا تو کلاه سبزها باشین یا تو صابرین سپاه و یا در لشکرمحمد رسولله فرمانده گردان باشین یا .....
لطفا در چارچوب تاپیک بحث و صحبت کنید تا به بیراهه نره دوستان عزیز
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پاسخ : در جنگ دوست دارین در چه یگان وگروهی باشین؟
میرم جنگ-دوسدارم تنها و به روش خودم بجنگم
نیروی بسیجی میشم ولی فقط ثبت نام میکنم و خودم میپیچم سمت دشمن!!!!
نیازی به اسلحه و قناصه و هیچ وسیله ی خاصی هم ندارم
تجهیزات خودم تکمیله!!!
سبک بدون مسئولیت سریع و کشنده
اگر شد که شد-اگر نشد باید برم سربازی!! چون معافم الان وقتی جنگ بشه دوران سربازی شروع میشه!!
اما بعدش یا اونی که گفتم- یا تجهیزات نظامی جدید و ساده طراحی میکنم - الان هم از کلاهکهای جدید موشکل تا مینهای ضد تانک مدرن و.... طرح دارم -اماده طراحی اجزا و تولیده!!
ببخشید دیگه مجبور شدم چون راهی برای جواب دادنش تو تاپیک قبلیتون نبود!!
هر کس باید به شهر خودش اهمیت بده
همه از شهرهای دیگه به تهران مهاجرت کردند و تهران بزرگ شد و پیشرفت کرد
به اصفحان اومدن - به ... و... و..
حتی خود من البته نه زمان جنگ- خیلی قبلترش-پدر بزرگم از روستایی در نزدیکی سرعین به تهران اومد-البته اونموقع نصف فامیلش تهران بودن و تهرانی ولی من باز هم میگم اشتباه کرده و دلایلش کافی نیست-من برمیگردم و به قولی دهات خودمونو اباد میکنم(گرچه خبرای ابادیش به گوشم میرسه همین الان هم)
درسته دولت هم اشتباه کرده ولی اون زمان مجبور بوده تمام ادارات مهم رو به تهران بیاره و بعد که تهران پر از شغل و کار شد خودکار دیگه نتونسته برگردونه جمعیت رو-البته نخواسته 1 جورایی چون دولت هم از همین مردم تشکیل شده دیگه !!!!
نماینده ها بودجه رو تصویب میکنن-نماینده ها کار تعریف بکنن واسه دولت-پیشنهاد بدن-بودجه اختصاص بدن-همه جا اباد میشه
خوب هر نماینده از شهر خودشه دیگه!!! مجلس هم پس از بطن مردمه-معتمد مردمه که بهشون رای دادن دیگه!!
حالا کاری که باید رو نکرده -بعد بعضی شهرها که زرنگتر بودن سهم بیشتری برداشتن
شما هم برین دهات خودتون و کار و تلاش کنین من هم باید برم دهات خودم اگه بخوام ابادش کنم
بحث جنگ 1 چیز دیگس-
جنگ سر 1 تهدید خارجیست-من (مثلا) بابام بهم خرجی نمیده -(مثلا ) کسی بهم اهمیت نمیده و... و (مثلا) خودم هم کاری نکردم که وضعم خوب بشه
باید برم دست و پای دزد رو ببوسم؟؟؟
اون تهدید خارجی قطعا فقط به فکر خودشه تا من و شما -دولت خودمون هم وطنامون هرچقدر هم کم-بیشتر از خارجیها به فکر ما هستند و بیشتر از 1 دولت خارجی به تمام مردم فکر میکنند
این 1 مسئله ی ساده و پیش پا افتادس واقعا بعیده از کسی که انقدر تحلیل میکنه و اطلاعات داره
دیگه بسه اگه قبول نکردین بحث رو ادامه ندین
اینجا فضای تبلیغاتی برای تفکر من و شما نیست
ولی اگه باز هم چیزی بنویسین من جواب میدم!!
راستی اگه قسمتی از نوشتتونو که نقل قول کردم بردارین من هم این پست رو حذف میکنم
میخواستم حذف کنم ولی خب جوابی که دادین همونیه که من نقل قول کردم-فقط جاشو عوش کردین!!
بیخیال مهم نی منم جواب نمیدم!!
سلام
حسین جان اولا اون قسمتو پاک کردم چون ربطی به این تاپیک نداشت. دوما اکثر صحبت هاتونو قبول ندارم.وقتی پدر به بچه نرسه هیچ کس نمیره دست دزد رو ببوسه ولی اگه پدره خودش دزد باشه میرم بجز دست پای دزد اصلی رو هم میبوسم که حداقل شرافتشو داره که علنا دزدی میکنه و روی قواعد خودشه. مردم ما دارن از فقر میمیرن بعد شما از ابادی صحبت میکنی؟ گرونی همه جا هست ولی بحث من گرونی نیست بحث اینه که قبل از این گرونیها هم همینجور بوده. البته این مختص به ما کردها نیست بلکه لرها رو دارن با ساخت انواع جوک ها در قالب ساده ی اس ام اس مسخره میکنن جوانمردان اذربایجانی رو هم مثل لر ها بی نصیب نگذاشتن .عرب ها هم مورد تمسخر واقع شدن به شدت و...... لطفا ادامه ندید چون اونجور که معلومه نه من قانع میشم نه شما و به تاپیک هم هیچ ربطی نداره وتا حالاشم منحرف شده.
خب من که هزار بار گفتم، با پهپاد بشینم اسرائیلی ها رو بفرستم هوا.........[nishkhand] (روحیه لطیف)
هر جا هم نیاز داشتین به یه راننده حرفه ای من هستم [nishkhand]
مثل راننده ی امبولانس.
منم شربت شهادت درست میکنم [cheshmak]
تگری ، با اثر فوری [bamazegi]
از شوخی گذشته هر جا نیاز باشه بهم اونجام . برام فرقی نمیکنه [golrooz]
سلام به همه دوستان
امیدوارم هرگز هیچ کشوری هیچ مردمی به بحران جنگ دچار نشه و هرگز بهش وارد نشود .
مطمنا نه کشور ما طالب جنگ با کشورهای دیگه هست و نه کشورهای دیگه علاقمند هستن منابع خودشون رو که میتوانند خرج اباد سازی کشور خودشون کنند صرف جنگ با کشورهای دیگه از جمله ایران عزیز ما کنند.
بهتر کمی به واقعیات موجود نظر کنیم
و راستش من باعث تعجب هست برام که اینروزا کاربران عزیز تاپیک های که همش تبلیغ جنگ هست در سایت ایجاد میکنند
چرا از اهدافمون در زمان صلح حرف نزنیم ؟
چرا از راهکار هایی که صلح رو میتواند در کشورمون پایدار کند حرفی نزنیم !
( مگر کشور ما قرار هست وارد جنگ بشود لطفا کمی خوش بین باشیم )
و اینکه ترجیحا خواهشم از کاربران شرکت کننده اینه که کشورمون رو فقط با صلح و سربلندی مقتخر کنند
مگر نه از جنگ گفتن خیلی ساده هست ! ولی از صلح گفتن و صالح بودن سخته !
ایران کشور عزیز همه ماست و مطمنا در مورد عشق به وطن هرگز از راهی فروگزار نخواهیم بود !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
خب من که هزار بار گفتم، با پهپاد بشینم اسرائیلی ها رو بفرستم هوا.........[nishkhand] (روحیه لطیف)
[golrooz]
نمیدونم چرا مباحث جنگی اینقدر پر حاشیه در سایت این روزا داره دنبال میشه !
فقط برای این دو تاپیک جنگی نزدیک 3 تا پست گزارش شده به من ارائه شده ، لطفا با ارامش بحث رو دنبال کنین .
من نمی دونم توی این جنگ چی میدن رو خدا می دونه !
من که تصورش رو می کنم چیزی جز گلوله و وحشت و عقب افتادگی اقتصادی و ... کشور چیزی دنبال نمیشه .