پاسخ : ایده هایی برای اختراع
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فاطمه 313
سلام ؛
ببینید اگه بفرض من به شما ایده بگم و شما درست کنید که دیگه مخترع نمیشید !! میشید سازنده .
ولی اگه خودتون از یه موضوع خیلی کوچیک شروع به ایده پردازی کنید و اون ایده رو تعمیم بدید ، میتونید به خواستتون برسید .
برای ایده اولیه هم فقط کافیه به اطرافتون نگاه کنید ؛ مثلاً اگه نیازی میبینید سعی کنید حلش کنید .
حالا میتونید مطمئن باشید که مخترعید .
موفق باشید
سلام.منم عین تو ارزو دارم مخترع شم ولی یه چیزفاطمه جون،ایده یه چیزه شخصیه،ینی اینکه تو باید خودت فکرکنی و یک چیزی رو طراحی کنی فکرومغزهمه متفاوته و هیچ کس نمیتونه چیزی که توی فکریکی دیگه س رو انجام بده.یه راهنمایی میکنم فاطمه جون،توجه ت رو به همه چی عوض کن و دقیق ترکن اگربهت یه خودکار میدن بگیردستت و خوب بهش نگاه کن فکرت رو خلاق ترکن.کنجکاوترباش،فکرکن که چه عواملی باعث میشه این جوهربیاد و خودکاربنویسه،اگراینجوری فکرکنی و توجه ت رو بهترو دقیق ترکنی فکرهای اختراع بنابراون سطحی که هستی خودت،سراغت میان و اینجوری میتونی اون چیزرو بسازی،باید فکرو کنجکاویتو خیلی خیلی زیادترکنی اگرفکرو خلاقیت و کنجکاویت زیاد بشن و درحد فوران قراربگیرن فکرهای اختراع خودشون به سراغت میان.من خوشحال میشم بهت کمک کنم فاطمه جون
فاطمه این چیزایی که گفتم رو انجام بده اون موقع تاثیزاتش رو میبینی...بای
من که خودم هنوز مخترع نشدم ولی خیلی طرح ها و ایده ها دارم و در حال کار هم هستم
به نظر من برای خودم که اولین نیاز علمه
البته من خودم درس رو ول کردم برای اختراع
ولی منظورم مدرک نیستی
مثلا من برای اینکه خیلی کنجکاو بودم میشستم دایره المعارفو میخوندم باورتون میشه؟؟
یا کتابای علمی نظری و عملی
مجلات جنگ افزار و هواپیما و ماشین و نواور و .....
و همه رو با دقت میخونم و با مکانیسمهای کاری ابزار و ماشینها و .... اشنا میشم
الان از اولین کتابی که خوندم غیر درسی(علمی) حدود 6 سال میگذره
ولی الان وقتی به یه خودرو نگاه میکنم از باک تا چرخ و موتور و گیربکس و همه چیزو میدونم چه اتفاقایی داره میفته که باعث حرکت میشه یا از چه موادی در ساختش استفاده میشه یا با چه دستگاه هایی میسازنش
باید انقدر اطلاعات عمومی اینجوریت زیاد بشه که وقتی توی خیابون راه میری راجع به همه چیزای دورو برت اطلاعات اینجوری داشته باشی و وقتی یه چیز جدید میبینی یه مکانیسم براش پیشنهاد بدی
اینجوری میتونی مخترع بشی چون اگه به اینجا برسی فقط کافیه یه کاربرد مناسب پیدا کنی و براش مکانیسم پیشنهاد بدی- طراحی کنی وبسازی
ویه چیز دیگه
یکی از نیازهای اصلی مخترع پوله
یا باید انقدر پول داشته باشی که خودتو تامیین کنی
یا انقدر بهت اطمینان داشته باشن که روت سرمایه گذاری کنن
حالا یا باید مدرک داشته باشی- یا پولدار باشی- یا کارای کوچیک و طرحهای زیادی داشته باشی و خودتو ثابت کنی
سلام دوست گرامی.
تخصص و شرایط علمی و توانایی واستعدادهای خودتون رو بنویسید...
سلام
خیلی خوبه که میخواید قدم تو این راه بگذارید چون تجربه خیلی خوبی به ادم میده!
هم از لحاظ علمی و هم از لحاظ روحی و روانی!
همینطور که دوستان هم گفتن ایده از خودت باشه بهتره!
ولی من کار های رسمی رو که باید انجام بدی بهت می گم فقط نترسی!
1- حداقل تو 10 صفحه تمام اجزای ایده ات رو معرفی کن!(عنوان اختراع،مقدمه،معرفی کلی دستگاه،مزایا،فرمول،توصیف اجزای مختلف و مکانیسم)[esteress]
2- به تعداد لازم برای دستگاهت توصیف بصری بکش!(نقشه و اگر هم شد فیلم و عکس از نمونه ساخته شده)
3- اگه شد نمونه بساز(چون زمان ثبتش کوتاه میشه!) ولی اگر هم نشد به اقا مصطفی بگو که می خوای ثبتش کنی!(حتما بگو)
این دوتا رو انجام بدی بقیه اش دیگه ساده است!
هر جا به مشکل(سوال،تحقیق وغیره...) برخوردی بیا تاپیک بزن سه سوت برات حلش می کنیم!
راستی ایده ات رو تو سه مرحله انخاب کن!
اول ببین محور استعدادت رو چی می چرخه؟(مثلا من انرژی ها و مبدل ها)
بعد به احساست توجه کن ببین چه مشکلی اذیتت میکنه!(کاری نداشه باش که ایده براش داری یانه!)
در اخر فکر کن و ایده ات رو بده البته اگه قبلش تحقیقی خواستی تاپیک بزن!
موفق باشی![golrooz]
سلام من ایده زیاد داشتم
اما چون توجهی نکردن و نکردم بیخیالشون شدم
یکی از بهترین راه ها رفتن به دوران کودکیست آرزو هایی که داشتی...
این میتونه خیلی کمک کنه...
یا مثلا در طول روز چه مشکلاتی داری و برای اون ها راه حل ایجاد کن ...
یا با توجه به فیلم های هالیوودی که چه کار هایی انجام میدهند یا از چه وسایلی استفاده میکنند...
یا میتونی از اختراعات قبلی ایده بگیری...
مشکلاتشون رو بیان و حل کنی
یا هزینه ساخت رو پایین بیاری...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
سلام.منم عین تو ارزو دارم مخترع شم ولی یه چیزفاطمه جون،ایده یه چیزه شخصیه،ینی اینکه تو باید خودت فکرکنی و یک چیزی رو طراحی کنی فکرومغزهمه متفاوته و هیچ کس نمیتونه چیزی که توی فکریکی دیگه س رو انجام بده.یه راهنمایی میکنم فاطمه جون،توجه ت رو به همه چی عوض کن و دقیق ترکن اگربهت یه خودکار میدن بگیردستت و خوب بهش نگاه کن فکرت رو خلاق ترکن.کنجکاوترباش،فکرکن که چه عواملی باعث میشه این جوهربیاد و خودکاربنویسه،اگراینجوری فکرکنی و توجه ت رو بهترو دقیق ترکنی فکرهای اختراع بنابراون سطحی که هستی خودت،سراغت میان و اینجوری میتونی اون چیزرو بسازی،باید فکرو کنجکاویتو خیلی خیلی زیادترکنی اگرفکرو خلاقیت و کنجکاویت زیاد بشن و درحد فوران قراربگیرن فکرهای اختراع خودشون به سراغت میان.من خوشحال میشم بهت کمک کنم فاطمه جون
دورود
حتما روش تو به کار می برم .به نظر خیلی کاربردی میاد.
سپاس [golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
من که خودم هنوز مخترع نشدم ولی خیلی طرح ها و ایده ها دارم و در حال کار هم هستم
به نظر من برای خودم که اولین نیاز علمه
البته من خودم درس رو ول کردم برای اختراع
ولی منظورم مدرک نیستی
مثلا من برای اینکه خیلی کنجکاو بودم میشستم دایره المعارفو میخوندم باورتون میشه؟؟
یا کتابای علمی نظری و عملی
مجلات جنگ افزار و هواپیما و ماشین و نواور و .....
و همه رو با دقت میخونم و با مکانیسمهای کاری ابزار و ماشینها و .... اشنا میشم
الان از اولین کتابی که خوندم غیر درسی(علمی) حدود 6 سال میگذره
ولی الان وقتی به یه خودرو نگاه میکنم از باک تا چرخ و موتور و گیربکس و همه چیزو میدونم چه اتفاقایی داره میفته که باعث حرکت میشه یا از چه موادی در ساختش استفاده میشه یا با چه دستگاه هایی میسازنش
باید انقدر اطلاعات عمومی اینجوریت زیاد بشه که وقتی توی خیابون راه میری راجع به همه چیزای دورو برت اطلاعات اینجوری داشته باشی و وقتی یه چیز جدید میبینی یه مکانیسم براش پیشنهاد بدی
اینجوری میتونی مخترع بشی چون اگه به اینجا برسی فقط کافیه یه کاربرد مناسب پیدا کنی و براش مکانیسم پیشنهاد بدی- طراحی کنی وبسازی
ویه چیز دیگه
یکی از نیازهای اصلی مخترع پوله
یا باید انقدر پول داشته باشی که خودتو تامیین کنی
یا انقدر بهت اطمینان داشته باشن که روت سرمایه گذاری کنن
حالا یا باید مدرک داشته باشی- یا پولدار باشی- یا کارای کوچیک و طرحهای زیادی داشته باشی و خودتو ثابت کنی
آخه با اینهمه درس و کتابای سنگین دانشگاه و این سیستم چرت دانشگاهی وقتی نمی مونه!!!!![narahat]
ولی خیلی خیلی هیجان انگیزه.تمام تلاشمو میکنم تا این روش رو یاد بگیرم
سپاس